-
Już wkrótce wszystkie osoby, które chcą żeby informacja nt. organizowanego przez nich koncertu, wydawanej przez nich płyty, czy innego wydarzenia związanego z kulturą hip-hop w naszym mieście były naintensywniej promowane na gronie i profilu grona na Facebook’u zobowiązane będą do ubiegania się o patronat grona Białostocki Hip Hop.
Jak zdobyć patronat?
Wszystkie osoby zainteresowane patronatem grona Białostocki Hip Hop proszone są o przesłanie na adres mailowy: gost3k@tlen.pl lub bezpośrednio w wiadomościach prywatnych grona lub Facebook’u na mój profil - krótkiego briefu dotyczącego patronowanego materiału/imprezy/wydarzenia. W przypadku próśb o patronat wydawnictw muzycznych (CD i w formie elektronicznej), proszę o dołączenie promomixu lub singla w formacie mp3.
Ponadto oczekuję umieszczenia logotypu grona Białostocki Hip Hop na okładce płyty oraz wszelkich materiałach promocyjnych (druk [plakat, ulotki], radio, tv, internet) oraz przekazania 4 płyt patronowanego wydawnictwa, lub 3 biletów patronowanej imprezy. Odpowiednio 3 płyty i 2 bilety trafią potem do użytkowników grona poprzez specjalnie zorganizowany konkurs.
Co oznacza patronat?
Ze swojej strony mogę zaoferować promocję materiałów muzycznych/imprez/wydarzeń na stronie http://www.grono.net/bialostockihip... koncie grona na FB oraz koncie Białostockiej Hip Hop TV na Naszej-Klasie. Chodzi tu m.in. o publikację newsów dotyczących danej sprawy, informacja na stronie głównej wraz z publikacją plakatu/okładki płyty. Podklejenie tematu i dodanie zdjęcia i informacji danej imprezy do zakładki zdjęcia i wydarzenia na profilu FB. W przypadku wydawnictw muzycznych dodawana będzie publikacja pełnej informacji o płycie, wraz z tracklistą i teledyskiem/singlem do ściągnięcia.
-
MaxKolonko
-
Pan Cinek
grono białostocki hiphop obecne z nami od lat co nie.
<tutaj miałem dokuczyć, ale nie chciałbym, żeby siostra Adama mnie znielubiła> -
Pan Cinek
-
-
Jest to ukłon w stronę artystów i samych użytkowników. Jedni będą mieli pewność, że ich materiały będą promowane mocniej, a samo grono będzie się rozrastać i promować markę za pomocą zwykłej logówki. Korzystają na tym wszyscy. Ponadto użytkownicy będą mogli wygrywać płyty i bilety.
Nikomu nie zabrania się w dalszym ciągu dodawania informacji. Grono jest forum wszystkich użytkowników, w patronacie chodzi jedynie o specjalne priorytety podane właśnie w opisie patronatu. Patronat to również nie przymus a dodatkowa szansa i perspektywa. Tak działają i funkcjonują portale i fora w całej Polsce i na świecie.
Wszelkie pytania proszę kierować na: gost3k@tlen.pl