-- białostocki hiphop -- [915]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Matys

Już wkrótce wszystkie osoby, które chcą żeby informacja nt. organizowanego przez nich koncertu, wydawanej przez nich płyty, czy innego wydarzenia związanego z kulturą hip-hop w naszym mieście były naintensywniej promowane na gronie i profilu grona na Facebook’u zobowiązane będą do ubiegania się o patronat grona Białostocki Hip Hop.

Jak zdobyć patronat?

Wszystkie osoby zainteresowane patronatem grona Białostocki Hip Hop proszone są o przesłanie na adres mailowy: gost3k@tlen.pl lub bezpośrednio w wiadomościach prywatnych grona lub Facebook’u na mój profil - krótkiego briefu dotyczącego patronowanego materiału/imprezy/wydarzenia. W przypadku próśb o patronat wydawnictw muzycznych (CD i w formie elektronicznej), proszę o dołączenie promomixu lub singla w formacie mp3.
    Ponadto oczekuję umieszczenia logotypu grona Białostocki Hip Hop na okładce płyty oraz wszelkich materiałach promocyjnych (druk [plakat, ulotki], radio, tv, internet) oraz przekazania 4 płyt patronowanego wydawnictwa, lub 3 biletów patronowanej imprezy. Odpowiednio 3 płyty i 2 bilety trafią potem do użytkowników grona poprzez specjalnie zorganizowany konkurs.

Co oznacza patronat?

Ze swojej strony mogę zaoferować promocję materiałów muzycznych/imprez/wydarzeń na stronie http://www.grono.net/bialostockihip... koncie grona na FB oraz koncie Białostockiej Hip Hop TV na Naszej-Klasie. Chodzi tu m.in. o publikację newsów dotyczących danej sprawy, informacja na stronie głównej wraz z publikacją plakatu/okładki płyty. Podklejenie tematu i dodanie zdjęcia i informacji danej imprezy do zakładki zdjęcia i wydarzenia na profilu FB. W przypadku wydawnictw muzycznych dodawana będzie publikacja pełnej informacji o płycie, wraz z tracklistą i teledyskiem/singlem do ściągnięcia.
  • MaxKolonko

Matys, dorzuć patronat Wyborczej hehe
  • Pan Cinek

grono białostocki hiphop obecne z nami od lat co nie.
    <tutaj miałem dokuczyć, ale nie chciałbym, żeby siostra Adama mnie znielubiła>
    • 1811cinek

• 2110cinek

• 2005_rejs

• 1803_rejs

• 2502_rejs_plakat

• 2801_rejs_jpg

• 2712cinek

• Pan Cinek

edit: okej, od maja :<
  • Matys

Jest to ukłon w stronę artystów i samych użytkowników. Jedni będą mieli pewność, że ich materiały będą promowane mocniej, a samo grono będzie się rozrastać i promować markę za pomocą zwykłej logówki. Korzystają na tym wszyscy. Ponadto użytkownicy będą mogli wygrywać płyty i bilety.

Nikomu nie zabrania się w dalszym ciągu dodawania informacji. Grono jest forum wszystkich użytkowników, w patronacie chodzi jedynie o specjalne priorytety podane właśnie w opisie patronatu. Patronat to również nie przymus a dodatkowa szansa i perspektywa. Tak działają i funkcjonują portale i fora w całej Polsce i na świecie.

Wszelkie pytania proszę kierować na: gost3k@tlen.pl
| |

Grono istnieje od sierpnia 2005 roku na zasadzie głównego forum na temat białostockiej sceny hip-...

Fotki

Miejsca grona (4)