Białystok - V LO | {fanklup ofcy} [405]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

... kiedy pijemy ?
  • Paweł Ł.

ja to sobie wlasnie teraz piwko sącze; ]

a tak powaznie, to daj czlowieku pozaliczac wszystkie projekty i egzaminy, wtedy mozemy rozmawiac o konkretnym piciu; )
  • kondzior

hm.... pijemy :) pijemy od ostatniej matury :) a od srody pijemy w gdansku :) wiec zaprasam jak ktos chce;)
  • electric sheep

kiedy NIE pijemy ?
  • scorn

no wlasnie co wtedy robicie, kiedy nie pijecie ? >:>

(przyznac sie; D)

ja gram w kankofana; ]
  • tina .

również sie bawimy, słuchając świetnej muzyki:) Ewentualnie bez alkocholu bo i tak też trzeba umieć:) Czyż nie;>?
  • scorn

tak tak oczywiscie... (ktos z rodzicow stal za toba jak to pisalas, prawda ? :P)
  • tina .

Nie nie nie!! To jest mój własny sprawdzony wniosek;> A co moze sie myle :P (no wyjątki się zdarzają :D)
  • jestem tym, co cie wkurwia i boli

kankofan na 'okrągło'. Guzik prawda ze gwiazdy na niebie tworzą znak pentagramu. Smerfy obaliły tą teorie twierdząc że gwiazdy tworza gwiazdozbiory rombow bądź też układają sie w kształt serca. Natomiast kluczem do tego wszystkiego jest 'xxx'. No właśnie co to te 'xxx' ? Zdejmijmy korony z głow i pochylmy się nad niebieskimi krzyżami.

Może to właśnie to? a może to przez te nowe mitsubishi eclipse II ? nie wiem... w kazdym badź razie mnie to rozpierdala
  • scorn

uwielbiam konkrety =]
| |

IV Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)