Białystok [4878]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ostatnio zauwazylem, ze cholerny burdel panuje na tym gronie, same offtopy i tematy z dupy, ogolnie rzecz biorac - BRYNDZA. co wiecej - pisza ciagle te same osoby. grupka 20-30 osob, ktore sie udzielaja od dluzszego czasu, mimo ze gronowiczow w gronie BIAŁYSTOK przybywa z kazdym dniem, nie sa oni aktywni. po prostu dodaja sie do grona i tyle. zastanawiam sie co jest tego przyczyna...boja sie odezwac? nie maja nic do powiedzenia? czy po prostu jak zobacza ten burdel to im sie odechciewa?

co o ty mwszystkim myslicie? podejmujemy jakies kkroki czy zostaje burdel?

WYPOWIADAMY SIĘ TUTAJ TYLKO NA TEMAT. POSTY NIE NA TEMAT BĘDĄ USUWANE!!!
    JEŚLI KTOŚ UPORCZYWIE BĘDZIE TUTAJ ROBIŁ OFFTOPA DOSTANIE BANA.
  • Anonim

Jestem za tym, żeby tematy poza pierwszą i drugą stroną wywalić, a potem dyskutować o pozostałych tematach, czy powinny być, czy nie.
    O!
  • jovitka

burdel jest bo tak jak napisałeś jest grupka ludzi która non stop się udziela lub chociaż co jakiś czas... Ci co się dodają to pewnie tylko dlatego że każdy inny należy do grona swojego miasta... poza tym offtopy są jak bakterie które i tak i tak będą czy tego chcemy czy nie... każdy inny to podłapie i tak np. z topika pod hasłem CZĘŚCI SAMOCHODOWE będą offtopy o życiu pingwinów...

co z tym zrobić w takim razie? ... to tylko zależy od ludzi
  • Anonim

ja uwazam, ze nie mozna dotykac zadnego tematu na tym gronie, ktory dotyczy miasta Białystok - rzeczy szeroko z nim zwiazanych. wiec takie rozwiazanie odpada.
  • Beastie Flaj

to wszystko co mowicie jest prawdą. trol blacharski ma całkowitą racje, nie mozna ruszać topików o białystoku (takich jak imprezy, eventy, koncerty) o ile są one na temat.....

a offtopy... kochani offtopy zawsze bedą, jesli będą tematu typu: "golicz czy nie golic"... no kaman.... chyba nie oczekiwaliscie ze to jest powazny temat do rozmowy (choc ja osobiscie potraktowalam go bardzo powaznie:) ) i wiadomo bylo ze zrobi sie offtop...

ale z drugiej strony takie tematy, gdzie mozna sobie pozwolic na offtopy tez sa potrzebne, bo jes smiesznie, a chyba nie chcemy zeby tutaj bylo jak na cmentarzu...

fakt faktem, ze ludzie tutaj sa, bo to ich miasto. a to ze sie nie udzielaja? moze sie boja, moze nie znalezli fajnego topiku (co jest wielce prawdopodobne, bo jakie topiki sa na poczatku sami wiecie najlepiej) a moze po prostu nie maja nic ciekawego do powiedzenia....

ja wiem ze czasu mi sie nie udzelam, ale lubie poczytac jak wypisujecie taaaakie bzdury.... :)))
  • Mr Energy

A ja wiem, dlaczego ta ogromna większość (poza naszą 20-30) ludzi się nie udziela...

pomyslcie trochę, a zrozumiecie...

a prawda ta smutna jest... :(
  • megazord wśród buców.

>(M)iguel (E)go (S)an (S)ad napisał
    >Jestem za tym, żeby tematy poza pierwszą i
    >drugą stroną wywalić, a potem dyskutować
    >o pozostałych tematach, czy powinny być, czy nie.
    >O!

najgorsza sugestion ever.
  • jaca

mister moderator powinien zacisnac pasa i kasowac offtopy (nie tylko w tym temacie, ale tez w innych) nie patrząc czy spłodził go (offtopa znaczy sie;) dobry znajomy z ktorym nie jedno piwo sie wypilo czy jakis zoltodziob ktory nie chodzi do metra;] tematy ktore z gory sa zalozone po to zeby ich łono bylo siedliskiem bezowocnych dywagacji wolnych umyslow oswieconego ludu sa potrzebne, chociazby po to zeby w innych ta offtopikowa zaraza nie kwitła.
  • megazord wśród buców.

a jak ja chciałem zaprowadzić porządek to larum grajum panie prezydencie.; o
  • Anonim

>Positive Tension napisał
    >najgorsza sugestion ever.

I chuj.
    Walę prosto z mostu i nie rozdrabniam się na popierdółki.
    Kurwa mać!

>:-/
  • Marcin

>Król blachar napisał
    >grupka
    >20-30 osob, ktore sie udzielaja od dluzszego czasu, mimo ze
    >gronowiczow w gronie BIAŁYSTOK przybywa z kazdym dniem,
    >nie sa oni aktywni. po prostu dodaja sie do grona i tyle.
    >zastanawiam sie co jest tego przyczyna...boja sie odezwac?
    >nie maja nic do powiedzenia? czy po prostu jak zobacza ten
    >burdel to im sie odechciewa?

bo to jest "elitarne" towarzystwo znające się na "realu", ktoś kto nie zna was wszystkich poprostu się nie udziela bo zaraz ktoś zacznie być ironiczny i tak dalej, taka prawda.
  • Marcin

>Flajka z uzi w ręku napisała:
    >ale z drugiej strony takie tematy, gdzie mozna sobie
    >pozwolic na offtopy tez sa potrzebne, bo jes smiesznie, a
    >chyba nie chcemy zeby tutaj bylo jak na cmentarzu...

od tego są 'dzienne' i 'nocne polaków rozmowy'

więc po co offtopować w innych tematach?
  • Mr Energy

>2GunzUp. napisał
    >bo to jest "elitarne" towarzystwo znające się na
    >"realu", ktoś kto nie zna was wszystkich poprostu
    >się nie udziela bo zaraz ktoś zacznie być
    >ironiczny i tak dalej, taka prawda.

O, Marcin po części przekazał to, co ja chciał rzec...
  • Anonim

>Król blachar napisał
    >ostatnio zauwazylem, ze cholerny burdel panuje na tym
    >gronie, same offtopy i tematy z dupy, ogolnie rzecz biorac -
    >BRYNDZA. co wiecej - pisza ciagle te same osoby. grupka
    >20-30 osob, ktore sie udzielaja od dluzszego czasu, mimo ze
    >gronowiczow w gronie BIAŁYSTOK przybywa z kazdym dniem,
    >nie sa oni aktywni. po prostu dodaja sie do grona i tyle.
    >zastanawiam sie co jest tego przyczyna...boja sie odezwac?
    >nie maja nic do powiedzenia? czy po prostu jak zobacza ten
    >burdel to im sie odechciewa?
    >
    >co o ty mwszystkim myslicie? podejmujemy jakies kkroki czy
    >zostaje burdel?
    >

Dlaczego ludzie sie nie wypowiadaja na gronie- Białystok? Sam sobei odpowiedziales na to pytanie w powyższej wypowiedzi( panuje tutaj straszny burdel)
    Poza tym, to grono nosi nieodpowiednia nazwe,bo o Białymstoku tutaj sie wogóle nie rozmawia..
    po 3- zauwazyłam to juz dawno,jak ktos nowy wymysli jakis topic, przeważnie jest krytykowany,przez ambitnych wypowiadaczy.Parodia polega na tym,ze jak ktos tutaj znany<np Cyryl-to tylko przykład! > wymysli kolejny idiotyczny topic,to cieszy sie on ogromna popularnoscią,zamiast byc tak samo zjechany jak w powyzszym przykładzie.
  • Anonim

racja racja.. Fajne topiki zalewnae sa przez glupoty itp No ale tym nie odkrylem Ameryki. Jestem za kasowaniem. A inni uzykownicy raczej nie wpasuja sie w to bagno w ktrotym toczy sie prywtana gadka kilku (kilkunatsu) osob
  • Anonim

sponzilem sie. Chilly mnie wyprzedzila. Te racja racaj toczylo sie stwierdzenia Marcina. ale wypwiedz poprzedniczki tez popieram <...>; )
  • Anonim

"Grono ludzi którzy mają nierówno pod sufitem, bynajmniej nie w pozytywnym tego słowa znaczeniu
    GRONO "TEMATÓW Z DUPY"
    qffa trzeba cos z tym zrobic..."

A może coś z tym zrobić?? To w końcu grono dla białostoczan czy dla świrów ??
  • Anonim

proponuję umieszczanie tu topiców które są zbędne lub powtarzające się (pomysł zaczerpnięty z innego grona)
  • Anonim

>2GunzUp. napisał

Dokładnie tak jest. I jeszcze jeden możliwy powód dlaczego mogą nie pisać: Po prostu jak się wchodzi w temat, który ma ok 8 stron, to czytając temat i/czy ostatnią stronę za bardzo nie wkręcą się w rozmowę, ponieważ od pewnego czasu jest tam konsekwentny offtop (w bardzo wielu przypadkach) i po co mają pisać? Nie ma sensu.
  • Ifka ŚliFka

>2GunzUp. napisał

bez przesadyzmu
    ja nikogo nie znałam i jakoś funkcjonuję
    z Tobą się również nie zanm a jakoś swego czasu nawet przyjemnie nam się gaewędziło na gronie;]

ale skoro jest aż 4 (chyba ?) modów to mogliby czasami w poważnych tematach usuwać pojedyncze wypowiedzi
    bo czasem założyciel wątku chciał cosik przekazać, zaczął dyskusję ktora w 6 poście przetodziła się w wielkiego offa na 127 stron
| |

BIAŁYSTOK - miasto seksu Lokalizacja/Localization: 53°06'57'' N 23°08'53'' E 164 m n.p.m./...

Fotki

Miejsca grona (11)