-
Anonim
Ten topik przeznacozny jest dla wszystkich, którzy mają jakieś zwierzę i chcą je oddać w dobre ręce.
Nie zakładajcie w tym celu oddzielnych topików, bo będąone po prostu kasowane.
WSZELKIE OFFTOPOWANIE W TYM TEMACIE ZABRONIONE!!!
posty offtopowiczów będą kasowane, a najbardziej natarczywi "offtopicerzy":P banowani. -
Anonim
Słuchajcie, do domu mojej znajomej Ewy trafił porzucony, bardzo ułożony piesek. Jest podobny do sznaucera,długowłosy, młody i grzeczny, prawdopodobnie był bity...
Piesek jest do odebrania w Morągu. Jeśli ktoś chciałby zabrac znajdkę do siebie, a jest z podlaskiego i nie ma transportu to niech się nie martwi, będzie pomoc.
Najważniejszy jest ten piesek !!!
kontakt na GG- Ewa: 6864823
-
Anonim
heja
urodziły mi sie 4 malutkie sliczniutkie kocieta a ze jedna ich mama mi wystarczy wiec z checia podaruje maluchy... Tylko w dobre rece rzecz jasna - kto nie kocha zwierzat niech mi nawet dupy nie zawraca
Bardzo to powazna oferta jest. Kotki maja na razie pare dni (przyszły na swiat 4go licpa na independent day :D) i oddam je dopiero jak matka oddstawi je od cycka co pewnie nastapi we wrzesniu. Piszeu juz dzis co byście mieli drogie przyjaciołki i przyjaciele czas na zapytanie mamy; ]
Tak wiec jesli ktos jest powaznie zainteresowany to prosze pisac na prv lub na żiżi --> 1445620
buzi
radq
http://w8.grono.net/users/20725/det... -
Anonim
-
-
..:Tala::..
-
uwolnić żubra
>Tala napisała:
>oddam siostre w rece niekoniecznie dobre:P
ja też! ja też!
i żółwia czerwonolicego gratis;P
-
Anonim
-
Anonim
-
ZAbA :)
-
Anonim
>ZAbA :) napisał
> Oddam Konia w dobre ręce (szybkie) ; )
nooo, to jest gość - jak dba o konia; ) -
uwolnić żubra
-
Evka
A wracając do tematu, to jak ja miałabym oddawac komus miot swoich zwierzaczków drogich to bym ludziom najpierw testy psychologiczne przeprowadzila, byl przypadek ze jedna zdzira wziela psa i po slubie nie mogla biedna nim sie zajmowac, choc dziecka nie miala, to go uspila- młodego psa- zdzira !
Inna famila wziela od nas psa, po kórym moja mama wyla z miesiąc czasu i po roku Ci ludzie stwierdzili, ze nie mogą sie nim zajmowac i chcieli go oddac do schroniska- to ludzie ? to śmiecie :/
Oczywiscie piesek do nas wrócił i ma sie świetnie, a z naszej strony został tylko ból, ze zwierzeta skazalismy- poniekąd na cierpienie poprzez mieszkanie z debilami emocjonalnymi :| -
CZarNa333
ja mam do oddania malego kotka, bardzo fajny jakby ktos chcial.ja niestety go nie moge wziac -
*towarzysz* *hub*
>Hajjj Lajfff napisała:
>A wracając do tematu, to jak ja miałabym oddawac
>komus miot swoich zwierzaczków drogich to bym ludziom
>najpierw testy psychologiczne przeprowadzila, byl przypadek
>ze jedna zdzira wziela psa i po slubie nie mogla biedna nim
>sie zajmowac, choc dziecka nie miala, to go uspila-
>młodego psa- zdzira !
>Inna famila wziela od nas psa, po kórym moja mama wyla
>z miesiąc czasu i po roku Ci ludzie stwierdzili, ze nie
>mogą sie nim zajmowac i chcieli go oddac do schroniska-
>to ludzie ? to śmiecie :/
>Oczywiscie piesek do nas wrócił i ma sie
>świetnie, a z naszej strony został tylko ból,
>ze zwierzeta skazalismy- poniekąd na cierpienie poprzez
>mieszkanie z debilami emocjonalnymi :|
Popieram!! Jak moja sunia urodzi to mlodych nikt nie dostanie oprocz najblizszej rodziny (jezeli w ogole zechca je wziac :P) w przeciwnym wypadku zostana u nas
P.S. http://www.iopz.bee.pl -
Outcast & Outlaw
>Hajjj Lajfff napisała:
>A wracając do tematu, to jak ja miałabym oddawac
>komus miot swoich zwierzaczków drogich to bym ludziom
>najpierw testy psychologiczne przeprowadzila, byl przypadek
>ze jedna zdzira wziela psa i po slubie nie mogla biedna nim
>sie zajmowac, choc dziecka nie miala, to go uspila-
>młodego psa- zdzira !
>Inna famila wziela od nas psa, po kórym moja mama wyla
>z miesiąc czasu i po roku Ci ludzie stwierdzili, ze nie
>mogą sie nim zajmowac i chcieli go oddac do schroniska-
>to ludzie ? to śmiecie :/
>Oczywiscie piesek do nas wrócił i ma sie
>świetnie, a z naszej strony został tylko ból,
>ze zwierzeta skazalismy- poniekąd na cierpienie poprzez
>mieszkanie z debilami emocjonalnymi :|
tak!!! na stos !! na stos z nimi !! spalić ! spalić.. albo uśpic ! taaak!!
xD
-
Evka
>Outcast & Outlaw napisał
>tak!!! na stos !! na stos z nimi !! spalić !
>spalić.. albo uśpic ! taaak!!
>
>
>xD
>
zero empatii w Tobie jak widze, a za krzywdzenie zwierząt powinno byc wiezienie, a nie gówniane grzywny :| -
..:Tala::..
a teraz całkiem serio!!!! kolezanka poszukuje nabywcy małej kotki z kuweta i innymi bajerami jest malutka biała w jasno brazowe łatki i jest kuci kuci..............ja nie moge bo mi sie mama na śmierć zakicha! -
Outcast & Outlaw
>Hajjj Lajfff napisała:
>>Outcast & Outlaw napisał
>>tak!!! na stos !! na stos z nimi !! spalić !
>>spalić.. albo uśpic ! taaak!!
>>
>>
>>xD
>>
>
>zero empatii w Tobie jak widze, a za krzywdzenie
>zwierząt powinno byc wiezienie, a nie gówniane
>grzywny :|
ehh, no nie wiem co Ci sie znów nie podoba w mojej wypowiedzi; p czepiasz się bejbe; p :) :* -
Anonim
A mi dziś mój piesek umarł... - w nocy chciałam zawieźć do lecznicy, kliniki itp. dodzwoniłam się na dyżur weterynarza z lecznicy na Białostoczku, którego obudziłam i który kazal czekać do rana, że nic sie nie dzieje... - weterynarzowi dziękuję, a przecież sama bym dowiozła Fafika i zapłaciłabym ile trzeba...
Wiem, że takie wywody mało kogo interesują, ale szkoda mi w tym wszystkim Babci - bo to Ona była najbardziej przywiązana do psa.
Także jakby ktoś słyszał o jakimś piesku, oczywiście nie szczeniaczku, bo podejrzewam, że jak będe wychodzić do pracy to moja 83letnia Babuleńka nie da rady z psiakiem, to prosiłabym o jakąś wiadomość... -
Outcast & Outlaw
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Białystok
- Załóż własne grono tematyczne