Białystok [4878]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ten topik przeznacozny jest dla wszystkich, którzy mają jakieś zwierzę i chcą je oddać w dobre ręce.
    Nie zakładajcie w tym celu oddzielnych topików, bo będąone po prostu kasowane.
    WSZELKIE OFFTOPOWANIE W TYM TEMACIE ZABRONIONE!!!
    posty offtopowiczów będą kasowane, a najbardziej natarczywi "offtopicerzy":P banowani.
  • Anonim

Słuchajcie, do domu mojej znajomej Ewy trafił porzucony, bardzo ułożony piesek. Jest podobny do sznaucera,długowłosy, młody i grzeczny, prawdopodobnie był bity...
    Piesek jest do odebrania w Morągu. Jeśli ktoś chciałby zabrac znajdkę do siebie, a jest z podlaskiego i nie ma transportu to niech się nie martwi, będzie pomoc.
    Najważniejszy jest ten piesek !!!

kontakt na GG- Ewa: 6864823
  • Anonim

heja
    urodziły mi sie 4 malutkie sliczniutkie kocieta a ze jedna ich mama mi wystarczy wiec z checia podaruje maluchy... Tylko w dobre rece rzecz jasna - kto nie kocha zwierzat niech mi nawet dupy nie zawraca

Bardzo to powazna oferta jest. Kotki maja na razie pare dni (przyszły na swiat 4go licpa na independent day :D) i oddam je dopiero jak matka oddstawi je od cycka co pewnie nastapi we wrzesniu. Piszeu juz dzis co byście mieli drogie przyjaciołki i przyjaciele czas na zapytanie mamy; ]

Tak wiec jesli ktos jest powaznie zainteresowany to prosze pisac na prv lub na żiżi --> 1445620

buzi
    radq
    http://w8.grono.net/users/20725/det...
  • Anonim

oddam owczarki niemieckie
  • ..:Tala::..

oddam siostre w rece niekoniecznie dobre:P
  • uwolnić żubra

>Tala napisała:
    >oddam siostre w rece niekoniecznie dobre:P

ja też! ja też!
    i żółwia czerwonolicego gratis;P

• Anonim

brata oddam.
  • Anonim

a ja mam babcię :))
  • ZAbA :)

Oddam Konia w dobre ręce (szybkie) ; )
  • Anonim

>ZAbA :) napisał
    > Oddam Konia w dobre ręce (szybkie) ; )

nooo, to jest gość - jak dba o konia; )
  • uwolnić żubra

ależ nie bądźmy tacy nieczuli...
    zrzuta na suchy chleb?
  • Evka

A wracając do tematu, to jak ja miałabym oddawac komus miot swoich zwierzaczków drogich to bym ludziom najpierw testy psychologiczne przeprowadzila, byl przypadek ze jedna zdzira wziela psa i po slubie nie mogla biedna nim sie zajmowac, choc dziecka nie miala, to go uspila- młodego psa- zdzira !
    Inna famila wziela od nas psa, po kórym moja mama wyla z miesiąc czasu i po roku Ci ludzie stwierdzili, ze nie mogą sie nim zajmowac i chcieli go oddac do schroniska- to ludzie ? to śmiecie :/
    Oczywiscie piesek do nas wrócił i ma sie świetnie, a z naszej strony został tylko ból, ze zwierzeta skazalismy- poniekąd na cierpienie poprzez mieszkanie z debilami emocjonalnymi :|
  • CZarNa333

ja mam do oddania malego kotka, bardzo fajny jakby ktos chcial.ja niestety go nie moge wziac
  • *towarzysz* *hub*

>Hajjj Lajfff napisała:
    >A wracając do tematu, to jak ja miałabym oddawac
    >komus miot swoich zwierzaczków drogich to bym ludziom
    >najpierw testy psychologiczne przeprowadzila, byl przypadek
    >ze jedna zdzira wziela psa i po slubie nie mogla biedna nim
    >sie zajmowac, choc dziecka nie miala, to go uspila-
    >młodego psa- zdzira !
    >Inna famila wziela od nas psa, po kórym moja mama wyla
    >z miesiąc czasu i po roku Ci ludzie stwierdzili, ze nie
    >mogą sie nim zajmowac i chcieli go oddac do schroniska-
    >to ludzie ? to śmiecie :/
    >Oczywiscie piesek do nas wrócił i ma sie
    >świetnie, a z naszej strony został tylko ból,
    >ze zwierzeta skazalismy- poniekąd na cierpienie poprzez
    >mieszkanie z debilami emocjonalnymi :|

Popieram!! Jak moja sunia urodzi to mlodych nikt nie dostanie oprocz najblizszej rodziny (jezeli w ogole zechca je wziac :P) w przeciwnym wypadku zostana u nas

P.S. http://www.iopz.bee.pl
  • Outcast & Outlaw

>Hajjj Lajfff napisała:
    >A wracając do tematu, to jak ja miałabym oddawac
    >komus miot swoich zwierzaczków drogich to bym ludziom
    >najpierw testy psychologiczne przeprowadzila, byl przypadek
    >ze jedna zdzira wziela psa i po slubie nie mogla biedna nim
    >sie zajmowac, choc dziecka nie miala, to go uspila-
    >młodego psa- zdzira !
    >Inna famila wziela od nas psa, po kórym moja mama wyla
    >z miesiąc czasu i po roku Ci ludzie stwierdzili, ze nie
    >mogą sie nim zajmowac i chcieli go oddac do schroniska-
    >to ludzie ? to śmiecie :/
    >Oczywiscie piesek do nas wrócił i ma sie
    >świetnie, a z naszej strony został tylko ból,
    >ze zwierzeta skazalismy- poniekąd na cierpienie poprzez
    >mieszkanie z debilami emocjonalnymi :|

tak!!! na stos !! na stos z nimi !! spalić ! spalić.. albo uśpic ! taaak!!

xD
  • Evka

>Outcast & Outlaw napisał
    >tak!!! na stos !! na stos z nimi !! spalić !
    >spalić.. albo uśpic ! taaak!!
    >
    >
    >xD
    >

zero empatii w Tobie jak widze, a za krzywdzenie zwierząt powinno byc wiezienie, a nie gówniane grzywny :|
  • ..:Tala::..

a teraz całkiem serio!!!! kolezanka poszukuje nabywcy małej kotki z kuweta i innymi bajerami jest malutka biała w jasno brazowe łatki i jest kuci kuci..............ja nie moge bo mi sie mama na śmierć zakicha!
  • Outcast & Outlaw

>Hajjj Lajfff napisała:
    >>Outcast & Outlaw napisał
    >>tak!!! na stos !! na stos z nimi !! spalić !
    >>spalić.. albo uśpic ! taaak!!
    >>
    >>
    >>xD
    >>
    >
    >zero empatii w Tobie jak widze, a za krzywdzenie
    >zwierząt powinno byc wiezienie, a nie gówniane
    >grzywny :|

ehh, no nie wiem co Ci sie znów nie podoba w mojej wypowiedzi; p czepiasz się bejbe; p :) :*
  • Anonim

A mi dziś mój piesek umarł... - w nocy chciałam zawieźć do lecznicy, kliniki itp. dodzwoniłam się na dyżur weterynarza z lecznicy na Białostoczku, którego obudziłam i który kazal czekać do rana, że nic sie nie dzieje... - weterynarzowi dziękuję, a przecież sama bym dowiozła Fafika i zapłaciłabym ile trzeba...
    Wiem, że takie wywody mało kogo interesują, ale szkoda mi w tym wszystkim Babci - bo to Ona była najbardziej przywiązana do psa.
    Także jakby ktoś słyszał o jakimś piesku, oczywiście nie szczeniaczku, bo podejrzewam, że jak będe wychodzić do pracy to moja 83letnia Babuleńka nie da rady z psiakiem, to prosiłabym o jakąś wiadomość...
  • Outcast & Outlaw

fafik fajne imie jak dla psa :)
| |

BIAŁYSTOK - miasto seksu Lokalizacja/Localization: 53°06'57'' N 23°08'53'' E 164 m n.p.m./...

Fotki

Miejsca grona (11)