- 1
- 2
-
Aga Piczka
mam mała prośbe, moze mógłby mi ktos doradzić jaki jest teraz najlepszy internet, bo aktualnie uzywam bialnetu i jak dla mnie jest totalnie z dupy, dlatego mam nadzieje, ze ktos mi doradzii na co moge go zmienic, bo mój juz mnie dobija :( -
@
-
Anonim
-
-
-
Anonim
SSID
nie wiem cyz u Ciebie będzie, ale niezmiernie sobie chwalę. niedrogo i całkiem niezawodnie, jesli ktoś mocno po nocach nie siedzi. -
Mr Energy
-
MorszczuK ッ
Neostrada -59zł miesięcznie i masz za to 512 kb/s i telewizję kablową. No i bardzo wygodne, bo bezprzewodowo w całym domu. Mam już to coś rok i żadnych zastrzeżeń :)
-
Outcast & Outlaw
> Neostrada -59zł miesięcznie i masz za to 512 kb/s i telewizję kablową. No i bardzo wygodne, bo bezprzewodowo w całym domu. Mam już to coś rok i żadnych zastrzeżeń :)
Play za 45 zł/m-c; ))) za 1Mbs :D -
Marek M
jak jest obecnie z internetem w białymstoku?
ewentualnie internet plus telewizja?
jakie firmy? -
Paulett
-
maugo
ja mam homenett i niech ich szlag trafi...; )
w lipcu przez 22 dni nie miałam neta... jakoś nie było im po drodze...
umowy nie chciało się dziecku czytać i teraz ma dostawcę który ma 30dniowy termin na naprawianie usterek; ) -
tamten co wtedy tam
-
kocur psotnik
>Marek M napisał
>jak jest obecnie z internetem w białymstoku?
>ewentualnie internet plus telewizja?
>jakie firmy?
Pakiet 3w1 w SAV
internet 10 MB - 29 zł
kablówka 45+ kanałów - około 45 (a cyfrowa z około 100 kanałami za 55)
telefon za około 20 zł
razem 95 zł miesięcznie. Super serwis super pomoc. Niezawodnie działa. Nie muli nie przycina, w godzinach szczytu działa na maxa. Bez obciążeń.
Jedyna wada to, że działają na niewielkim obszarze.
http://sav.tkb.pl/ -
:)-->Aneczka<-- :)
a jak ktos chce satle łacze to konieczne jest połaczenie telefonu? czy dało by sie miec stale lacze bez telefonu? -
Jorm
-
a no to dzieki :) czyli da sie polaczenie stale bez telefonu a jaka siec polecacie w takim arzie ktora jest najlepsza do podlaczenia stalego bez telefou? -
Jorm
zależy gdzie mieszkasz. niektórzy dostawcy nie obsługują pewnych osiedli. Ale zazwyczaj masz do wyboru 3-4 oferty. I najlepiej jest dzwonić.
Mieszkam na Białostoczku i mam internet w Elposie, który obsługuje cześć śródmieścia i okolice. Firma nie jest super, bo oferuje niezbyt szybki internet, czasem zdarzają się zaniki. Ale jako jedyni położyli kable w moim bloku i nie trzeba robić dziur w ścianach :P -
-
Jorm
-
jfm
Stanowczo odradzam Connect Systemy Komputerowe Internetia Sp. z o.o.
Częste przerwy w dostawie sygnału.
Niekorzystna oferta cenowa w stosunku do proponowanej szybkości łącza.
Odkąd się przeprowadziłem ponad rok temu do centrum, w ogóle nie wysyłają mi faktur, mimo zgłoszenia zmiany miejsca zamieszkania i 4 krotnych próśb. Totalna olewka klienta.
Pani w BOK na Rocha 6 robi łaskę, że w ogóle żyje :P
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Białystok
- Załóż własne grono tematyczne