Białystok [4878]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Przydalby sie taki topik gdzie by wszyscy wpisywali ciekawe imprezy, nie koniecznie masowki :) jak ktos ma domowke tez moze wpisac :)

Dobra na pierwszy ogien niech bedzie to:

31 sierpnia Dc Centrum koncert zespolu Bora. Jeden z najbardziej znanych zespolow w Europie, (przynajmniej wschodniej :)) na scenie hc. Jest to ex Bramborak.

Natomiast chyba 18 wrzesnia w Gwincie zajebista Polska kapela street punkowa Analogs wraz z Los Fastidos. Okej to by bylo na tyle :)

• Anonim

dobre. bo administratorzy daja dupy, na glownej nie ma nic ciekawego; /
  • Anonim

Kazda sobota w Piwnicy! Swietne disco i mamuski (35 - 40 lat) do obtancowania. Przy dobrym wietrze postawia Ci drina.
  • CYRYL

he he warzka dostal ze 4 drinki:D
  • Izunia

co tydzień jak sie nie myle w środy odbywa się karaoke w odeonie. Imprezka pierwszej klasy, atmosfera niesamowita ( nie musisz być pijany aby wybiec na scene i bić się o mikrofon). nigdy nie bylam przekonana do rakich imprez dopóki nie odwiedziłam odeonu. To jest coś! polecam gorąco :D
  • CYRYL

no raczej a potem droga do kariery w idolu otwarta:P
  • Anonim

bez dwoch zdan piwnice tez polecam :D
  • Anonim

impreza pt "gorka magdalenka" codziennie od 18 do ostaniego klienta; -) atmosfera przyjemna, drinki tanie tylko komary tna; /
  • TaZ

i jak pada to lipa
    kieyds lubielem Fame metro hery...ale cos sie popsulo-tak czy siak w pazndzierniku znow vouage po klubach-wtedy ocenie,a tera piszcie,moze na cos sie skusze:D
  • Grono.Net

trzynastego września (wtorek, chujowy termin;) w gwincie vader i inne mroczne dusze, mnie nie kręci, ale może kogoś...

pierwszego paźdzernika urodziny skłotu, czyli dobra zabawa i baunsik!:)
  • CYRYL

dzis jest ciekawa impreza.... moje urodziny:)
  • CYRYL

• CYRYL

• Grono.Net

stolat
    ja mialem wczoraj:]
  • Iz

pewnie zauwazyliscie juz na stronie glownej, ale w sobote jest piknik lotniczy na Krywlanach:P
  • Marcin

13 września w Gwincie zagra Legenda Polskiego Death Metalu
    Vader !
    bilety 30 pln .
    zagra też Anorexia Nervosa i cośtam jeszcze hehe .
    wpadajcie na szatanów .
    ave .
  • Anonim

...a wy moi dorodzy zamiast gadać o wszystkim i o niczym pomyślcie, żeby w końcu zrobić jakieś spotkanie grona BIAŁYSTOK! Na jakieś piwko wyjść etc .

Co wy na to ????

PS: może by tak pod koniec września jak już ludziska się zjadą ???; ]
  • TaZ

za szatanami to ja nie jestem....
    Cyryl-Setka!!!
  • Anonim

Kisiel ...może powołamy jakąś Świętą Inkwizycję .... ?? Będzie duuuzo zabawy; ] heheheh
  • CYRYL

kisiel twe zdrowie:D ja to na szatany to po smierci pujde... bo teraz mi sie nie chce... no wole isc przed siebie:D
| |

BIAŁYSTOK - miasto seksu Lokalizacja/Localization: 53°06'57'' N 23°08'53'' E 164 m n.p.m./...

Fotki

Miejsca grona (11)