-
Anonim
Przydalby sie taki topik gdzie by wszyscy wpisywali ciekawe imprezy, nie koniecznie masowki :) jak ktos ma domowke tez moze wpisac :)
Dobra na pierwszy ogien niech bedzie to:
31 sierpnia Dc Centrum koncert zespolu Bora. Jeden z najbardziej znanych zespolow w Europie, (przynajmniej wschodniej :)) na scenie hc. Jest to ex Bramborak.
Natomiast chyba 18 wrzesnia w Gwincie zajebista Polska kapela street punkowa Analogs wraz z Los Fastidos. Okej to by bylo na tyle :)
-
Anonim
dobre. bo administratorzy daja dupy, na glownej nie ma nic ciekawego; / -
Anonim
Kazda sobota w Piwnicy! Swietne disco i mamuski (35 - 40 lat) do obtancowania. Przy dobrym wietrze postawia Ci drina. -
CYRYL
-
-
Izunia
co tydzień jak sie nie myle w środy odbywa się karaoke w odeonie. Imprezka pierwszej klasy, atmosfera niesamowita ( nie musisz być pijany aby wybiec na scene i bić się o mikrofon). nigdy nie bylam przekonana do rakich imprez dopóki nie odwiedziłam odeonu. To jest coś! polecam gorąco :D -
CYRYL
-
Anonim
-
Anonim
impreza pt "gorka magdalenka" codziennie od 18 do ostaniego klienta; -) atmosfera przyjemna, drinki tanie tylko komary tna; / -
TaZ
i jak pada to lipa
kieyds lubielem Fame metro hery...ale cos sie popsulo-tak czy siak w pazndzierniku znow vouage po klubach-wtedy ocenie,a tera piszcie,moze na cos sie skusze:D -
Grono.Net
trzynastego września (wtorek, chujowy termin;) w gwincie vader i inne mroczne dusze, mnie nie kręci, ale może kogoś...
pierwszego paźdzernika urodziny skłotu, czyli dobra zabawa i baunsik!:) -
CYRYL
-
CYRYL
-
CYRYL
-
Grono.Net
-
Iz
pewnie zauwazyliscie juz na stronie glownej, ale w sobote jest piknik lotniczy na Krywlanach:P -
Marcin
13 września w Gwincie zagra Legenda Polskiego Death Metalu
Vader !
bilety 30 pln .
zagra też Anorexia Nervosa i cośtam jeszcze hehe .
wpadajcie na szatanów .
ave . -
Anonim
...a wy moi dorodzy zamiast gadać o wszystkim i o niczym pomyślcie, żeby w końcu zrobić jakieś spotkanie grona BIAŁYSTOK! Na jakieś piwko wyjść etc .
Co wy na to ????
PS: może by tak pod koniec września jak już ludziska się zjadą ???; ] -
TaZ
-
Anonim
Kisiel ...może powołamy jakąś Świętą Inkwizycję .... ?? Będzie duuuzo zabawy; ] heheheh -
CYRYL
kisiel twe zdrowie:D ja to na szatany to po smierci pujde... bo teraz mi sie nie chce... no wole isc przed siebie:D
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Białystok
- Załóż własne grono tematyczne