Białystok [4878]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • @

WIELKĄ PROMOCJĘ PRZEDŁUŻANIA WŁOSÓW.

WŁOSY NATURALNE 42cm - 300zł
    WŁOSY NATURALNE 55cm - 350zł

dzizys kraj, na butapren je przyczepiają, że tak tanio? poza tym 55 cm to praktycznie krótkie włosy.
  • Mr Energy

ja to bym se poszerzył.
  • PREDŁUZANIE WŁOSOW OLIVIA

zapraszam na przedłuzanie i zageszczanie włosow,Białystok

olivia.bloblo.pl-galeria zdjec

wlosy naturalne,swietnej jakosci,mozna krecic,prostowac,malowac!
  • PREDŁUZANIE WŁOSOW OLIVIA

i tak a propo tych cen co tu niektorzy pisza-włosy za 300 zł!!!! matko boska kochana ,nie wiem co to za wlosy ale na pewno nie włosy,no na pewno nie 100% naturalne,siano,jak u lalki barbie,cena przedłuzania zalezy od ceny i jakosci włosa! nie łapcie sie na tanie przedłuzanie ! uhh
  • Łukasz dUDA

W białymstoku mozna przedłuzyć "U Klaudii" na Rokowieckiej 14 :)
    Przy okazji : http://www.przedluzaniewlosow.com - popatrzcie, ciekawe info na ten temat :) Jak onet.pl tylko o włosach :)
  • Anonim

Serdecznie zapraszam na **Profesjonalne Przedłużanie & Zagęszczanie Włosów **

Przedłużam włosy paroma metodami:

* Metoda Keratynowa lub *Klejowa (na ciepło)- polega na zgrzewaniu pasemka z włosami klientki za pomocą rozgrzanej keratyny (keratyna jest budulcem naszego włosa). Przy tej metodzie zsunięcie pasemka jest mało prawdopodobne. Włosy po około 3-4msc(zależy to od tępa rośnięcia włosa) trzeba zdjąć lub podciągnąć do góry (niestety z keratyny nie odzyskamy wszystkich doczepionych włosów, wiec najlepiej wtedy dokupi trochę nowych włosków i założyć na kolejne miesiące).

* Metoda Tulejkowa lub *Micro Ring (na zimno)- polega na łączeniu pasemka z włosami klientki za pomocą małej obrączki która jest dopasowana do koloru twojego włosa wiec jest prawi niewidoczna. Używam tylko Micro Ringów jak i Tulejek z silikonowym gwintem co zapobiega uszkodzeniu włosa. Różnią się tym, że microringi, są zaciskane na raz, a tulejki składane są w tzw. "książeczkę" i lepiej się trzymają. Dodatkowym plusem tej metody jest to, że nie używa się temperatury ani żadnych środków chemicznych i te same włosy można założyć ponownie przy użyciu nowych microringów lub tulejek. Włosy nalezy podciągać co około 2 msc.

Dostępne mam włosy proste, falowane i kręcone.

!!! PROMOCJE !!!

*** Jeżeli przyjdziesz z koleżanką 50ZŁ MNIEJ od każdej z was !! (odejmij od ceny z cennika) !!!

**** Cennik **** (dotyczy do 100pasemek)

-Syntetyczne 300zł (niezależnie od długości)

-Azjatyckie
    35cm/40cm/50cm/55cm- 400zł (każda długość !!!)

-Europejskie
    35/40cm- 400zł
    50/55cm- 500zł
    60cm- 600zł

-Słowiańskie
    35cm-700zł
    40cm-800zł
    50cm-900zł
    55cm-1000zł

* Samo założenie włosów (własne włosy,ringi,tulejki)- 150zł

* Zdjęcie włosów: Keratyna- 80-100zł/ Obrączki (ringi, tulejki)- 50-70zł

* Zdjęcie włosów, rozczesanie i założenie ponownie tych samych pasemek- 200-250zl

KONTAKT:
    przez grono lub
    mailto: czokoczoko1@op.pl
  • Przedłużanie Włosów 300/Rzęs 100

Serdecznie zapraszam na **Profesjonalne Przedłużanie & Zagęszczanie Włosów **

Przedłużam włosy paroma metodami:

* Metoda Keratynowa lub *Klejowa (na ciepło)- polega na zgrzewaniu pasemka z włosami klientki za pomocą rozgrzanej keratyny (keratyna jest budulcem naszego włosa). Przy tej metodzie zsunięcie pasemka jest mało prawdopodobne. Włosy po około 3-4msc(zależy to od tępa rośnięcia włosa) trzeba zdjąć lub podciągnąć do góry (niestety z keratyny nie odzyskamy wszystkich doczepionych włosów, wiec najlepiej wtedy dokupi trochę nowych włosków i założyć na kolejne miesiące).

* Metoda Tulejkowa lub *Micro Ring (na zimno)- polega na łączeniu pasemka z włosami klientki za pomocą małej obrączki która jest dopasowana do koloru twojego włosa wiec jest prawi niewidoczna. Używam tylko Micro Ringów jak i Tulejek z silikonowym gwintem co zapobiega uszkodzeniu włosa. Różnią się tym, że microringi, są zaciskane na raz, a tulejki składane są w tzw. "książeczkę" i lepiej się trzymają. Dodatkowym plusem tej metody jest to, że nie używa się temperatury ani żadnych środków chemicznych i te same włosy można założyć ponownie przy użyciu nowych microringów lub tulejek. Włosy nalezy podciągać co około 2 msc.

Dostępne mam włosy proste, falowane i kręcone.

!!! PROMOCJE !!!

*** Jeżeli przyjdziesz z koleżanką 50ZŁ MNIEJ od każdej z was !! (odejmij od ceny z cennika) !!!

**** Cennik **** (dotyczy do 100pasemek)

-Syntetyczne 300zł (niezależnie od długości)

-Azjatyckie
    35cm/40cm/50cm/55cm- 400zł (każda długość !!!)

-Europejskie
    35/40cm- 400zł
    50/55cm- 500zł
    60cm- 600zł

-Słowiańskie
    35cm-700zł
    40cm-800zł
    50cm-900zł
    55cm-1000zł

* Samo założenie włosów (własne włosy,ringi,tulejki)- 150zł

* Zdjęcie włosów: Keratyna- 80-100zł/ Obrączki (ringi, tulejki)- 50-70zł

* Zdjęcie włosów, rozczesanie i założenie ponownie tych samych pasemek- 200-250zl

KONTAKT:
    przez grono lub
    mailto: czokoczoko1@op.pl
  • Natalia Rudnicka

Ja bym chciała przedłużyć włosy.Mieszkam w Białymstoku mój email:nataliska22@wp.pl do pupy takie długie rosną mi strasznie długoooo jaka jest najprostrza metoda żeby normalnie nosić je czaseć myć robić różne fryzury.Jak znacie jakiś zakład w Białymstoku to napiszcie ii jak możecie to ceny ...Dzięki z góry.
  • Natalia Rudnicka

Na Starobojarska 8 lok.3
  • Przedłużanie Włosów

CENNIK:
    Metoda: Tulejki
    Włosy EUROPEJSKIE NATURALNE (Remy)

(100 pasemek)

* 42cm- 250zł

* 55cm- 300zł

* 65cm- 350zł

Zdjęcie włosów, rozczesanie i założenie ponownie- 150zł

Samo założenie włosów (własne włosy+tulejki)- 80zł

UWAGA!
    Zdjęcie włosów (niezależnie od ilości)- 60zł
  • Kasia Nowak

Witam, mnie również interesuje przedłuzenie włosów. Dodam ze swoje mam niestety bardzo cienkie i zależy mi na tym żeby jeszcze bardziej ich nie zniszczyc.
    Mój mail. kasia24_86@wp.pl
| |

BIAŁYSTOK - miasto seksu Lokalizacja/Localization: 53°06'57'' N 23°08'53'' E 164 m n.p.m./...

Fotki

Miejsca grona (11)