Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • SZszszszymek

...Czy ktoś coś powie na ten temat? Jak wiele jest osób, które lubią ten klub?
  • Torvus

ja tam bylem bardzo dawno ale robi on na mnie dobre wrazenie. milion lat temu przezylem tam swoj pierwszy metalowy koncert.
    polecam rege party w srody (tylko na tym bylem w nowym metrze) mimo iz nie slucham rege a bardziej cezko to swetnie sie tam bawilem.
  • SZszszszymek

A ja lubię regge, ale nie w czystej postaci. Lubię eksperymenty i teraz najbardziej smakuję w miksach reagge+hip hop:)
    A w metrze najlepiej mi w piątki jak jest basowo:)
  • Torvus

basowo czyly ?
  • SZszszszymek

czyly yak yest tyochye szybciey, mocney, drum'n'bass..:)
  • Torvus

a czy nie trafiaja sie zjeby ktore chca wpierdolic komus za inny wyglad?
    chetnie bym wpadł na dnb ale z dlugimi cherami w polsce moze byc dziwnie, w anglii na techniparty bylo git :]
  • Anonim

nie ma takowych "zjebów" - jedyne miejsce w b-stoku gdzie ludzi mało ochodzi kto jak wyglada - polecam !!
  • SZszszszymek

radq ma racje..ja nie miałęm tam zadnej przykrości i za co lubię ten klub???
    Za to, za nie widze tam zbyt wiele aktorstwa i mierzenie jeden drugiego nietolerancyjnym spojrzeniem:)
    Polecam - wpadaj i baw sie szałowo!
  • Torvus

chwilowo nie mam checi na impre tego typu ale jak zobaczycie za jakis czas długie niemalze czarne piora to mozliwe ze bede ja :]
  • Torvus

jakos mi te woje ostatnie wypowiedzi zalatuja gowniarska tamdeta :/
    ale no coz bywa; ]
  • SZszszszymek

gówniarzem niejestem, a tandeta - coż, może jestem tandetny. Zawsze to jakiś...:P
  • Torvus

zamiast m nacisnalem w myslelm o moich wypowiedziach :D
  • SZszszszymek

:P Ciebie nie bede oceniał, bo nie do mnie to należy:P
    "nie oceniajcie, byście oceniani nie byli.."
  • Torvus

W sumie by sie przydal jakis nowy ciekawy klub w bialym
  • SZszszszymek

np...klub, gdzie bedą dwa poziomy, miejsce taneczne dla blondynek i dresów(koniecznie bez wentylacji)....
  • Citellus Suslicus

i selekcja na wstepie - tylko z odpowiednia ilosc paskow.
  • mikiMOTOmysz

z tolerancja czasem bywa trudno wszedzie...a na d'n'b chetnie bym sie wybrala ale jak na razie brak mi funduszy,,,a metro jest w porzadku:)
  • Torvus

funduszy
    ? to wstemp nie jest darmowy tak jak w srody?
  • SZszszszymek

w życiu......:PPPPPPPPP
    Sobota to np koszt ok 14 złotych..Oby nie wiecej, bo w sumie nie zawsez jest tyle....
  • Torvus

lol to mnie zaskoczyles, to ile stoi piatek zazwyczaj?
    I czy mozna wowczas wychodzic swobodnie niczym w srode?(chyba ze takze jest juz inaczej w srode)
| |

BIAŁYSTOK - miasto seksu Lokalizacja/Localization: 53°06'57'' N 23°08'53'' E 164 m n.p.m./...

Fotki

Miejsca grona (11)