-
CYRYL
czy sie tak czujecie???
Ja w sumie czasami czuje sie jak w takim disco polowym holiwodzie bo gdzie sie nie obejrze na ulicy widze gwiazdy tej pieknej i jakze swojskiej mozyki... -
Caligo
To fakt, że "gwiazd" jest tu pełno, na szczęście samą muzykę coraz rzadziej mozna tu usłyszeć -
electric sheep
-
Rychoo!!!
-
-
Anonim
-
eo; D
a ja mam nr tel do marcina z toplesow i rafala z forever; P [tylko nie wiem czy aktualne;p ] -
eo; D
laura!!! przeprowadzil sie??? LOL jak bylam mala to mieszkal u mnie w klatce;p na2gim pietrze;p -
Rychoo!!!
-
Anonim
-
Maleo
Marcin z Toplesow chodzil ze mna na wyklady ale tylko przez jeden semestr...wymiekl chlopak..:) -
Anonim
no no.. obcykani jesteście w tych klimatach skoro wiecie jak który gwiazdor wygląda :D -
electric sheep
-
Anonim
Jak to mawia mój kumpel: "wstyd to kraść i w Suwałkach się urodzić" :] :P hyhy -
k!d
-
blitzkrieg
Najwidoczniej to ja jestem nieobeznana, bo tych "gwiazdeczek" nie widuję... już częściej hiphopowe psudosławy :P -
karolina
jejku, eo, to "wymienmy sie" :D
ty mi dasz nr, a ja pozwole ci dotknąc mojej kumpeli, ktora kiedys siedziala na kolanach laskowskiego!!!
/lol/ :D; P -
electric sheep
jak mawia moj duszpasterz:
'wstydem jest, aby serce swe zamykac przed sercem bliznich'
dodajac po winie mszalnym:
'aczkolwiek, jednakowoz, serce nie sluga' - azaliż: tak jak zenek z akcentu nie gwiazda, a szatani z tych, ktorzy znajac prawdziwe oblicze ziemi [tej ziemi] kalaja slowem lub czynem glebe na ktorej lzy ich korzenie zapuscily.
albowiem powidziane jest:
"NIE KOŚCIÓŁ MA SIĘ DOSTOSOWAĆ DO ŚWIATA,
LECZ ŚWIAT DO EWANGELII."
Prymas Polski Kardynał STEFAN WYSZYŃSKI"
dostosujcie sie do tej ziemi i tego miasta.
niech radosny duch disco polo w NAS wzrasta.
bialostoczanie, laczcie sie. -
maneater
ołłłłłłłłłłł nołłłłłłłłłłłłłł a ja nie mam zadnych znojomych wrod wyzej wymienionych :] -
Kacper
A ja znam Bumów mieszkających u Mnie na dzielnicy.Dobre disco-polo śpiewają chłopaki.Ale wiecie nie wypulają się i nagrywają non stop w podziemiu na hardcorze.; p -
CYRYL
to ja teraz zaszpanuje... moj ojciec (inaczej tatus) kiedys wydawal taka gazetke ,,Disco Polo" i musial miec kontakt z wszystkimi znaczacymi ludzmi z tej branzy... i jak sie ostatnio dowiedzialem u mnie w domu goscili wszystkie eminencje tego rodzaju muzyki... ale super nie... nie myslcie sobie jednak ze moj ojciec robil ta gazee z zamilowania do tej muzyki... disco polo to poprosu byla kiedys dobra kasa... a w pamieci i w szafkach pozostaly mi jeszcze obrazki szazy i calego teamu boysow u mnie w pokoju lub cala szuflada kaset dolanczanych do tej mozyki... dzieki silnej woli i wychowaniu rodzicow nie zostalem spaczony ta muzyka w latach dziecinstwa... lecz straszne wspomnienia pozostaly..;)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Białystok
- Załóż własne grono tematyczne