Białystok [4878]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • CYRYL

czy sie tak czujecie???
    Ja w sumie czasami czuje sie jak w takim disco polowym holiwodzie bo gdzie sie nie obejrze na ulicy widze gwiazdy tej pieknej i jakze swojskiej mozyki...
  • Caligo

To fakt, że "gwiazd" jest tu pełno, na szczęście samą muzykę coraz rzadziej mozna tu usłyszeć
  • electric sheep

znam zenka z akcentu
  • Rychoo!!!

a ja Krzysia Cieciucha z Boysów; P
  • Anonim

a u mnie na osiedlu mieszka laskowski
  • eo; D

a ja mam nr tel do marcina z toplesow i rafala z forever; P [tylko nie wiem czy aktualne;p ]
  • eo; D

laura!!! przeprowadzil sie??? LOL jak bylam mala to mieszkal u mnie w klatce;p na2gim pietrze;p
  • Rychoo!!!

"...szkooodaaa naszyychh łezzz..."

;P
  • Anonim

eło: moge ci skolowac numer domu i kod pocztowy :D
  • Maleo

Marcin z Toplesow chodzil ze mna na wyklady ale tylko przez jeden semestr...wymiekl chlopak..:)
  • Anonim

no no.. obcykani jesteście w tych klimatach skoro wiecie jak który gwiazdor wygląda :D
  • electric sheep

wstyd nie byc [;
  • Anonim

Jak to mawia mój kumpel: "wstyd to kraść i w Suwałkach się urodzić" :] :P hyhy
  • k!d

disco polo <zyga>

i to tyle co chcialem napisac :]
  • blitzkrieg

Najwidoczniej to ja jestem nieobeznana, bo tych "gwiazdeczek" nie widuję... już częściej hiphopowe psudosławy :P
  • karolina

jejku, eo, to "wymienmy sie" :D

ty mi dasz nr, a ja pozwole ci dotknąc mojej kumpeli, ktora kiedys siedziala na kolanach laskowskiego!!!

/lol/ :D; P
  • electric sheep

jak mawia moj duszpasterz:
    'wstydem jest, aby serce swe zamykac przed sercem bliznich'
    dodajac po winie mszalnym:
    'aczkolwiek, jednakowoz, serce nie sluga' - azaliż: tak jak zenek z akcentu nie gwiazda, a szatani z tych, ktorzy znajac prawdziwe oblicze ziemi [tej ziemi] kalaja slowem lub czynem glebe na ktorej lzy ich korzenie zapuscily.
    albowiem powidziane jest:
    "NIE KOŚCIÓŁ MA SIĘ DOSTOSOWAĆ DO ŚWIATA,
    LECZ ŚWIAT DO EWANGELII."
    Prymas Polski Kardynał STEFAN WYSZYŃSKI"
    dostosujcie sie do tej ziemi i tego miasta.
    niech radosny duch disco polo w NAS wzrasta.
    bialostoczanie, laczcie sie.
  • maneater

ołłłłłłłłłłł nołłłłłłłłłłłłłł a ja nie mam zadnych znojomych wrod wyzej wymienionych :]
  • Kacper

A ja znam Bumów mieszkających u Mnie na dzielnicy.Dobre disco-polo śpiewają chłopaki.Ale wiecie nie wypulają się i nagrywają non stop w podziemiu na hardcorze.; p
  • CYRYL

to ja teraz zaszpanuje... moj ojciec (inaczej tatus) kiedys wydawal taka gazetke ,,Disco Polo" i musial miec kontakt z wszystkimi znaczacymi ludzmi z tej branzy... i jak sie ostatnio dowiedzialem u mnie w domu goscili wszystkie eminencje tego rodzaju muzyki... ale super nie... nie myslcie sobie jednak ze moj ojciec robil ta gazee z zamilowania do tej muzyki... disco polo to poprosu byla kiedys dobra kasa... a w pamieci i w szafkach pozostaly mi jeszcze obrazki szazy i calego teamu boysow u mnie w pokoju lub cala szuflada kaset dolanczanych do tej mozyki... dzieki silnej woli i wychowaniu rodzicow nie zostalem spaczony ta muzyka w latach dziecinstwa... lecz straszne wspomnienia pozostaly..;)
| |

BIAŁYSTOK - miasto seksu Lokalizacja/Localization: 53°06'57'' N 23°08'53'' E 164 m n.p.m./...

Fotki

Miejsca grona (11)