Białystok [4878]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam wszystkich. Czy zauwazylisice, ze w Bialymstoku nie ma zadnych imprez, ktore by promowaly patriotyczna muzyke? A w kazdym razie jest ich bardzo malo. Bardzo mi tego brakuje. Moge nawet wysunac wniosek, ze swiatkiem kultury w bialym rzadzi sojusz zydowsko-lewacki! Bo czy widzieliscie kiedys plakaty promujace koncerty prawicowych zespolow? Czy wam tez sie to nie podoba i brakuje wam takich koncertow? Jest to swojego rodzaju petycja aby pokazac, ze nie wszystkim sie podoba ta lewacka polityka. A wiec wpisujcie sie jezeli chcielibyscie, aby te zespoly pojawily sie w naszym miescie.

JA bede pierwszy!

Pozdrawiam!

"To najwyzszy czas by podniesc biala piesc!"
  • Anonim

Taak! jest to bardzo sluszne spostrzezenie Wilq. ja cie popieram w zupelnosci. mam tylko jedno zapytanie, a mianowicie, czy mowiac "patriotyczna muzyka" masz na mysli takie zespoly jak HONOR i KONKWISTA88? Zespoly kreujace poglady skrajnie prawicowe, gloszace antysemityzm i rasizm tak bardzo potrzebny do kształtowania młodych umysłow naszego soleczenstwa?
  • Anonim

Wlasnie o te zespoly Mi chodzilo. Ciesze sie, ze inni forumowicze tez podzielaja moj poglad. Dodatkow dodalbym zespoly takie jak "Szwadron" "Legion" czy tez "Baranki Boze" Moze takze jakas akcja propagandowa, aby przyblizyc polityke tych szlachetnych mlodych ludzi, ktorym zalezy na jednosci i czystosci naszej pieknej Polski. Pozdrawiam!
  • Torvus

Wtłaczanie rasizmu do wiary pogańskiej osobiście uważam za co najmniej błąd a wręcz obrazę.

Honor ma ciekawe czasem teksty o tematyce pogańskiej lecz inne w stylu "tak jak Adolf Hitler niszcz żydowski stan" słucham jedynie dla jaj.
    Gdy brać je na poważnie to sorki ale ten kurwi syn chciał nas zgładzić (tak wiem później słowianie mieli być wolni ale i tak gorsi).

Rasizm jest jakąś objawą braku czucia własnej wartości.
  • Anonim

a tak pomijając teksty (które jak sądzę są dla tego zespołu najwazniejsze) to muzyka jest moim zdaniem siurkowa :P
  • Torvus

Nie powiedział bym, że zła. Jedynie wokal mi sie tak naprawdę niezbyt podoba.
  • Anonim

yhym własnie własnie :) ale muzyczka tez jakas taka... prosta :P bez urazy oczywiscie :)
  • electric sheep

az mi sie zydowska batalia przypomniala [puszczana na zakonczeniu elogimnazjum; D]
  • Anonim

K88 już w samej nazwie odwołuje się do narodowego socjalizmu, a socjalizm jest poglądem lewicowym. Utożsamianie nazistów z prawicą to dopiero lewacka polityka!
  • ?

w samej nazwie konkwista 88 wprost nie odwołuje się do nardowego socjalizmu, odwołuje się do hitlera (88). Co nie jest odwołaniem się jednoznacznym. Osoba hitlera bardziej kojarzona jest z ideologią traktująca aryjską rase ponad wszystkom. Fakt partia NSDAP była narodowym socjalizmem. ALe utożsamianie nazizmu z prawicą nie jest żadną niedorzecznością. W narodowym socjalizmie jak nie trudno zauwazyć jest również słowo narodowy . A słowo to daje nam do zrozumienia że partia jest organizacja chociaż po cześci prawicową. A zresztą nad tym można było by dużo polemizować.
  • ?

Wilcze super bohaterze jesesmy z tobą
    my polska młodzież XXI wieku
    sprowadź patriotyczne zespoły
    na szare ulice naszego miasta
  • Anonim

Mi Hitler się kojarzy z NS.
  • ?

a mi się kojaży z radością, miłościąm, pokojem, nieskrepowanymi uczuciami, ze śpiewem, tańcem wiecznym szczescięm i obejmującym wszystko miłosierdziem.
  • Anonim

:>
  • Rychoo!!!

podobne odczucia ziom
    :))
  • Anonim

Drogi Wojtku Wilczewski!
    Widze ze nie jestes w temacie. Mylisz podstawowe pojecia. NIe chce drążyc juz tego tematu, ale poczytaj troszeczke zanim sie wypowiesz. tzn. nikt ci nie broni tu pisac, ale troche glupio wypisywac bzdury.
  • ?

ja to tak naprawę to myslałem że Hitler prawdził partię propagująca liberalizm. Naprawę szczerze się zdziwiłem jak się dowiedziałem że ma on coś wspólnego z socjalizmem, ale wojtku wilczewski myśle że mówisz prawde nie to co ten tu alkocholik warzka podważający twe słowa. Mysle że hitler oprócz tego że był sojalistą to mysle że nawet jego poglądy były zblizone to teorii głoszonych przez marksa i engelsa. I nie raz podzas swoich przemówień krzyczał " ploretariusze wszystkich krajów łączmy my się !!"
  • Anonim

Ah widze, ze niektorzy drwia sobie z tak waznego dla wszystkich temtu. Ale sa tez jszcze prawdziwi Polacy tacy jak Warzka, ktorym narodwy socjlaizm nie jest obcy i lacza sie aby walczyc z maska czerwonego mordu, aby stoczyc zydowska batalie, aby szukac sprawiedliwosci w tym praworzadnym kraju, aby zloto nie zabilo naszej rasy, ahh.
    A jeszcze wracajac do zarzutu, ze muzyka jest siurkowa to musze sie niezgodzic, poniewaz chlopcy z Honoru, gdy jeszcze byli bardzo mlodzi wystepowali na przegladzie muzyki Harcerskiej W Juchnowcu za czasow PRLu i zdobyli pierwsze miejsce. Tak, tak..porwali publicznosc swoja poezja i piekna muzyka, niestety ówczesne komunistyczne wladze zatuszowaly ten spektakularny sukces, ale nie stlamsily w nich ducha walki! Natomiast zespol Konkwista 88 wystepowal na festwialu muzyki zolnierskiej w Kolobrzegu. Rowniez w tym wypadku pelen sukces. To wlasnie dzieki miedzy innym tym ludziom zawdzeczami (pozorna) wolnosc i obalenie komunizmu (Tak tak drodzy przyjaciele to nie jest jedynie Walesy zasluga, ktory niestety sie skurwil i zaczal walczyc z Radiem Maryja i pojednal sie z tym komuchme Kasniewskim, ale to juz temat na inna dyskusje). To oni swoja poezja niczym Mickiewicz wskrzesili patriotyzm w wielu mlodych Polakach wsrod ktorych jestem i ja. Dlatego uwazam, ze trzeba Ich jakos uhonorowac i zorganizowac festiwal muzyki patriotycznej w Bialymstoku!
  • Anonim

Elo Ziomku... alkoholik przez samo "h" :)

(wiem, jestem upierdliwa:P)
  • Torvus

Wilq śmieszny trochę jesteś a trochę mnie przerażasz tym co człowiek może sobie ubzdurać.
    Naprawdę uważasz, że piosenki o Hitlerze to piosenki Polskie i patriotyczne?

Do strony muzycznej Honoru nie mam zbyt wiele
    ale wybacz osiągnięcia na festiwalu piosenki harcerskiej czy żołnierskiej nie przekonuje mnie a bawi.

Poza tym czemu ciągle zwalasz winę na żydów?
    Może oni są lepsi a cudowni biali nie potrafią im dorównać i to cię gryzie? Ja osobiście nie uważam, że są lepsi więc mi nie przeszkadzają. Spotkałem w sumie tylko jednego w Białymstoku który mi powiedział, iż jest żydem i koleś był bardzo fajny i wcale nie skąpy bo postawił nam wódę (Finlandię) w pubie...

Do tego wszystkiego dodam, iż twoje gadanie o wszystkich (umacnianie swego zdania) oraz solidaryzowanie się z grupą ludzi świadczy o słabości jednostki, braku indywidualizmu.
    Przebij się sam i myśl za siebie bo wygląda na to, żeś zaślepiony cudzymi ideałami.
| |

BIAŁYSTOK - miasto seksu Lokalizacja/Localization: 53°06'57'' N 23°08'53'' E 164 m n.p.m./...

Fotki

Miejsca grona (11)