-
Anonim
-
Anonim
Mieszkam w Nowym Dworze Mazowieckim. Przeważnie biegam po bieżni przy stadionie miejskim. Nie ma tam tartanowej powierzchni, ale i tak jest nieźle. Czasami biegam po mieście, mam nawet wyznaczone trasy po 2-4 km. :) -
Anonim
MIeszkam w Piastowie i biegam wdłuż torów więc Piastów - Warszawa Ursus, potem Reguły.
Lubie biegać tam gdzie jest mało ludzi. Biorę ze sobą mp3.
W parku tez sie dobrze biega, ale rano. -
Dammian,.;XD
Mazury-----> Giżycko-------> brzegiem jeziorka ewentualnie szutrówki :) -
-
A S I A
najbardziej lubie biegać wieczorem lub wczesnie rano w lesie lub na stadionie; P
-
Vesisade
-
Rychu
-
przemo
a ktoś śmiga po Gocławiu?
ja biegam mostem siekierkowskim i wzdłuż wału miedzeszyńskiego -
Rychu
no juz niedługo pownie bede biegał trasa siekierkowska, bo sie zaczynaszy szybko ściemniac a po lesie jakos łatwo wypasc z trasy -
Anonim
lewe wybrzeze wisly. srodmiescie, zoliborz. I most swietokrzyski lubie :) -
Anonim
Ja to lubię takie wycieczki biegowe.. Żeby tylko w kółko nie latać...;) -
kola
Słuchajcie, wiecie moze jak obecnie jest w Łazienkach Królewskich w Warszawie? Można tam biegać? Bo kiedyś nie można było wcale potem można było do 10 rano, a ktoś wie jak jest teraz? -
Anonim
Najwygodniej po stadionie, najprzyjemniej po lesie - mam ich pełno, więc mogę sobie regulować trasy od 4-30 km. -
Aleksandra Łucja ****
-
r. h.
Na stadionie Znicza - tartan bardziej miękki niż na stadionie MOS i nie stoją kałuże. -
EDYTA
Ja oryginalnie lubię biegać po schodach na dyżurze, ale w innych bardziej uroczych miejscach także.
Najprzyjemniej biga się po plaży. Teraz o tym mogę tylko pomarzyć o tej porze roku.
Teraz preferuję pobliskie lasy w mojej miejscowości, a jeszcze bardziej odśnieżone drogi w pobliżu nich. :)