bieganie [3835]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

lasek bemowski...
    gumy nie czuć...ale ostatnio dym z ogniska;)
  • Anonim

Mieszkam w Nowym Dworze Mazowieckim. Przeważnie biegam po bieżni przy stadionie miejskim. Nie ma tam tartanowej powierzchni, ale i tak jest nieźle. Czasami biegam po mieście, mam nawet wyznaczone trasy po 2-4 km. :)
  • Anonim

MIeszkam w Piastowie i biegam wdłuż torów więc Piastów - Warszawa Ursus, potem Reguły.
    Lubie biegać tam gdzie jest mało ludzi. Biorę ze sobą mp3.
    W parku tez sie dobrze biega, ale rano.
  • Dammian,.;XD

Mazury-----> Giżycko-------> brzegiem jeziorka ewentualnie szutrówki :)
  • A S I A

najbardziej lubie biegać wieczorem lub wczesnie rano w lesie lub na stadionie; P

• Vesisade

dobre Młociny, Kabaty i pobliskie parki, na forty Bema też dobrze...
  • Rychu

prawdopodobnie jutro popołudniu po Kabatach pobiegam
  • przemo

a ktoś śmiga po Gocławiu?
    ja biegam mostem siekierkowskim i wzdłuż wału miedzeszyńskiego
  • Rychu

no juz niedługo pownie bede biegał trasa siekierkowska, bo sie zaczynaszy szybko ściemniac a po lesie jakos łatwo wypasc z trasy
  • Anonim

lewe wybrzeze wisly. srodmiescie, zoliborz. I most swietokrzyski lubie :)
  • Anonim

Ja to lubię takie wycieczki biegowe.. Żeby tylko w kółko nie latać...;)
  • kola

Słuchajcie, wiecie moze jak obecnie jest w Łazienkach Królewskich w Warszawie? Można tam biegać? Bo kiedyś nie można było wcale potem można było do 10 rano, a ktoś wie jak jest teraz?
  • Anonim

Najwygodniej po stadionie, najprzyjemniej po lesie - mam ich pełno, więc mogę sobie regulować trasy od 4-30 km.
  • Aleksandra Łucja ****

stadion ^^ chociaz równo :P
  • r. h.

Na stadionie Znicza - tartan bardziej miękki niż na stadionie MOS i nie stoją kałuże.
  • EDYTA

Ja oryginalnie lubię biegać po schodach na dyżurze, ale w innych bardziej uroczych miejscach także.
    Najprzyjemniej biga się po plaży. Teraz o tym mogę tylko pomarzyć o tej porze roku.
    Teraz preferuję pobliskie lasy w mojej miejscowości, a jeszcze bardziej odśnieżone drogi w pobliżu nich. :)