bieganie [3835]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • olek (aka Reynevan)

>Spotkałem się dziś z taką miłą osóbką i biegaliśmy sobie [...] Wpadam do domu i chce mi się pić :) [...] >To Była WÓDKA !!!

Zawsze jesteś taki rozkojarzony? Czy to dlatego, ze ta osóbka była aż tak wyjątkowo miła?; )))))

• Goguś

Właśnie się sam zastanawiam XD
  • Anonim

Lo000ol XD

Ja raz na kacu na zawody poszlam ale to dziwne bo nawet dobrze mi poszlo :D
  • Martynka

Hahaha Sylwia ty mały pijaku; p... Ja to nie raz startowąłm po całej nocy nieprzespanej i po jakiejś imprezce... no i fajnie było.. tylko siły troszke nie miałam :D :))
  • Anonim

Ja pijak!!?? Loooool :P

Ko tu rozpija innych XD

Poza tym Martynka ty caly czas na fali :D :*
  • Martynka

No kto tu kogo rozpijał na obozie ?? :D Kto ciągle gadał "pijemy dzisiaj" to tylko ty rwiesz się do tego alkoholu... i nie gadaj mi tu że ja :P Bo ja nie pije.. no chyba ze orenżadke :D
  • Anonim

>.niebieski. napisała:
    >w ogóle*; )
    >
    > mnie to ciekawi, czy np. jak teraz beda 5-6 stycznia HMP
    >to jak na sylwku cos pijesz (HAA) to raczej mi sie zdaje, ze
    >nie straci sie tak tej 'formy ' swojej z ciezkiego
    >trenowania :> ?

a ja jakos zyje w przekonaniu ze HMP sa w lutym a HMPJiJm pod koniec stycznia :D:D . od sylwka to jest kawalek czasu.

pozdro

• Anonim

Kto rozpijal ten rozpijal :D Ja jestem grzeczna wiec wiesz :P A jakby co orenzadka to dla ciebie na popitke X)
  • kamiluch

haha co do HMP masz racje sorkii; ) pzdr
  • Goguś

A potem tylko zdejmujecie Sim Lock'i XD
  • on

Chyba trafiłem na temat który interesował mnie od dawna.Zaczołem się zastanawiać czy moja"przypadlość alkoholowa w połączeniu z bieganiem nie zrobi mi "krzywdy"A mianowicie,biegam od 6 miesięcy 3 razy w tygodniu 7km.Traktuję,to jak mile spedzenie czasu,pozbycie się nadmiaru cholesterolu i dla ogólnie lepszej kondycji.Problem w tym,że od ok.3lat wypijam z moją dziewczyną codziennie wieczorkiem po pracy 0,7 czystej wódki z sokiem grefrutowym.Rano nie mam kaca,czuję się dobrze,idę do pracy lub tuż przed zaliczam 7km.Zrobiłem też badania i wątroba,serce,nerki w normie.Czy organizm poradził sobie z tym problemem?a może się przyzwyczaił? Tego nie wiem.37lat/65kg
    Pozdrawiam wszystkich/
  • Justik

czy Twoja "przypadłość" to już "uzależnienie"?

bezpieczna dawka wódki dziennie to ok 50g, a nie 350g (dla kobiet mniej!)
    Dobrze, że jeszcze masz dobre wyniki bad, ale nie będą one wieczne...