-
♫ ♪ ♫ Słoń ♫ ♪ ♫
pytanko mam takie: na pewno nie jedna osoba biega z mp3 playerem i właśnie czekam na opinie na ten temat
jakie firmy i jakie rozwiązania żeby nie przeszkadzało podczas biegu a zarazem dźwięk był dobrej jakości -
lola a.
najlepszy jest IPod nano firmy apple;dzwięk rewelacja, łatwo sie obsługuje, leciutki i płaski, słuchawki nie wypadaja z uszu...co jest b. ważne no i wchodzi ok. 250 utworów także mozna sobiegac i ze 2 doby...;) -
♫ ♪ ♫ Słoń ♫ ♪ ♫
-
lola a.
>Słoń testuje P4 napisał
>a cena?
>mocowanie?
nie wiem dokładnie jaka cena bo dostałam...ale chyba ok. 600 pln kiedys było, a teraz musisz sprawdzic w necie.jakie mocowanie?
-
-
♫ ♪ ♫ Słoń ♫ ♪ ♫
mocowanie... czy do paska, czy ramienia-żeby podczas biegu nie merdało się nigdzie:P -
Ewka
ja biegam z normalnym mp3, dźwięk super, słuchawki nie wypadają ... kwestia wyboru odpowieniego dla siebie... -
lola a.
>Słoń testuje P4 napisał
>mocowanie... czy do paska, czy ramienia-żeby podczas biegu
>nie merdało się nigdzie:P
nie ma mocowania...ja wkładam do kieszni
-
Anonim
polecam ci najprostsze creative muvo i dobre sluchawki do tego. jest mocowanie do ramienia. jakos dzwieku dobra a pojemnosc zaley od twojego budzetu; ) trudno takie cos zabic (mojej siostrze sie nie udalo, co swiadczy naprawde dobrze o tym plejerku).
-
Anonim
ja w getrach mam kieszonke na tyłku i tam spokojnie mozna wkladac mp3, a sluchawki nalepsze sa douszne(wtedy nie wypadaja z uszu) -
♫ ♪ ♫ Słoń ♫ ♪ ♫
już sprawę zbadałem i są specjalne futerały i paski na ramię wiec poradzę:)
dzięki wszystkim za info -
Anonim
dokładnie. sam mam ipoda z takim właśnie paskiem na ramię i to jest fantastyczne rozwiązanie. wogóle nie przeszkadza, trzeba tylko uwazac zeby nie zacisnąc rzepów za mocno bo po paru km ramię drętwieje. ale ogólnie polecam!:) -
♫ ♪ ♫ Słoń ♫ ♪ ♫
-
Anonim
osobny zakup. futerał plus 2 paski (dłuzszy i krotszy) kosztują bodajze cos ok 150zł. -
Anonim
ludziska nie szkoda wam iPoda na bieganie? :> ja bym swojego pieknego blyszczacego Video nigdy na jogging nie wzial :) -
Anonim
ja rowniez mam ipoda video i z nim biegam. mimo swojej wielkosci nie przeszkadza mi w biegu. przeciez sie nie popsuje jak bedziesz biegl. a przewracac po ziemi sie raczej nie bedizesz:p -
Anonim
nigdy nie wiadomo co sie zdarzy, ja biegam po parku wiec na wirazach mozna wyglebic, szczegolnie przy mrozach; )
a jesli chodzi o dyski to ciagle wstrzasy im raczej nie sluza, nie zdziw sie jesli pewnego dnia twoj iPod sie po prostu nie wlaczy :> -
Anonim
ja mam troszke tanszy sprzet (mp4 za 250zl) i na razie dobrze sie sprawuje. Na prawde nie wiem jak ty biegasz zeby sie na zakretach wywalac :P -
Anonim
po pierwsze primo jestem troche duzy; ) takze wiesz... jednak troche bezwladnosci lapie :D
po drugie primo mam buty z zupelnie gladka podeszwa :]
ale tam od razu wywalac, raz czy dwa sie na razie zdarzylo :> -
Anonim
a no to inna rozmowa na dobrze ubitym sniezku (prawie lodzie) tez sie zdarzylo ze 2 razy :D:D -
BaBy GirL
>kacha xxx napisała:
>ja w getrach mam kieszonke na tyłku i tam spokojnie mozna
>wkladac mp3, a sluchawki nalepsze sa douszne(wtedy nie
>wypadaja z uszu)
A mi własnie wypadają :( Buuuu musze kupic normalne słuchawki :(