-
lola a.
witam chce w najblizszym czasie kupic sobie jakies fajne oddychajace i ładne ciuszki , macie jakieś pomuysły jakies firmy? -
Anonim
Nike sie z tym strasznie reklamuje, tzw dri-fit :). Ale zawodowym biegaczem nie jestem ani tych ciuszkow nie uzywalem wiec nie wiem:) -
Anonim
-
Bambi
ja nawet nie w dresie. a dokladniej mowiac to wygladam jak hmmm tramp lub ktos taki. dlugie czarne getry i jakas bluza jasna z polaru... czyli bee
biegam wieczoram, wiec jest raczej ciemno. ale planuje zakup jakiegos czegos bardziej wygladajacego
;) -
-
Anonim
ja planuję kupić czarną bluzę z kapturem i do tego jakieś czarne materiałowe spodnie na gumce, a i może jeszcze jakąś kominiarke bo z rana jest tak zimną że gardło pada przy bieganiu, ahh nie cierpie tego uczucia :( -
Marek Rełkowski
nie biegaj w zwykłym polarze. Ja na zimne dni takiego używam i jest okropnie. Źle wydala ciepło i pot. Pod nim robi się taka kiszonka gdzie się czuje, że całe ciało jest mokre i jest okropny dyskomfort. A poza tym śmierdzi i trzeba go często prać. Lepiej zainwestowac już w jakiś dres.
Na ciepłe dni polecam koszulke adidasa climalite, lekka wygodna, działa jak należy. Na allegro można spotkac ciekawą odzież na różne warunki pogodowe. -
lola a.
zaraz zaraz z tego co slyszałam to akurat zimą i na chłodne dni polar jest najlepszy...ost. jak kupowałam ciuchy na narty w sklepie sportowym to pani sprzedawczyni zrobila mi wykład na temat bielizny oddychającej oraz innych tkanin przeznaczonych do uprawiania sportu i ztego co mówiła polar jak najbardziej..... -
To zalezy jaki polar. Nie wdajac sie w kwestie roznic w splotach materialu, jest jeszcze grubosc.
Bielizna polarowa jest zaliczna do bielizny termoaktywnej, ale ja osobiscie nie slyszalem o podkoszulkach z polaru (spodnie, bielizna, pizama itp. - tak).
Polar uzywany na codzien jako warstwa druga (czyli polary grube - 200, 300) wg moich doswiadczen slabo sprawdza sie przy bieganiu. U mnie pocenie sie jest zbyt intensywne, zeby material mogl to wszystko "wydalic".
Do biegania uzywam wiec - oprocz koszulki z dri-fit - zwyklych bluz (jak jest zimno, to dwoch). Gdy jest cieplo, a wieje, to zestaw podkoszulka+wiatrowka.
-
Anonim
Ja mam komplecik Nike'a i jest ok. Myślę, że pod względem różnych topów, koszulek czy bluz wiodą prym. -
Marek Rełkowski
są różne polary, odradzam biegania w takich zwykłych. Ja nabyłem taki właśnie zwykły polar i na następny sezon będzie trzeba poszukac czegoś lepszego. -
Anonim
No wlasnie grunt to zeby nie przewialo ale i nie zagotowac sie:). Najlepiej wyjzec za okno i zobaczyc jak ludzie chodza:D -
Anonim
dresik polarowy i bluza na polarze.jest ciemno wiec sie nie wstydze.no i wygodnie przede wszystkim.no już większą wagę przywiązuję do butów niż do stroju. -
lola a.
straszny miałam problem wczoraj zeby kupic kurteczkę do biegania, z cienkiego materiału bawelnu lub nawet czegos podobnego ale było jedno zastrzeżenie miala mieć kieszenie na suwaki( na klucze , karty i oczywiscie iPoda) . Byłam w kilku sklepach sportowych, nawet w niby profesjonalnym planetoutdoor i nic w końcu prawie zdesporowana prawie ze kupilam zwykłaą bluze adidasa właśnie z kieszeniam i na suwak...ale jednak jeszcze weszłam tak po prostu do H&M i co widze to co szukałam, cała happy zakupiłam;) polecam wogole kolekcje sportowa H&M -
Anonim
-
-
>agness napisała:
>straszny miałam problem wczoraj zeby kupic kurteczkę do
>biegania, z cienkiego materiału bawelnu lub nawet czegos
>podobnego ale było jedno zastrzeżenie miala mieć
>kieszenie na suwaki( na klucze , karty i oczywiscie iPoda) .
>Byłam w kilku sklepach sportowych, nawet w niby
>profesjonalnym planetoutdoor i nic w końcu prawie
>zdesporowana prawie ze kupilam zwykłaą bluze adidasa
>właśnie z kieszeniam i na suwak...ale jednak jeszcze
>weszłam tak po prostu do H&M i co widze to co szukałam,
>cała happy zakupiłam;) polecam wogole kolekcje sportowa
>H&M
W bluzie z Tchibo mam specjalne miejsce na iPoda lecz i tak nie używam bo mam odtwarzacz Mp3 który zakłada się na ramię :) A kurtka biegowa ma miejsce na klucze i super rozwiązaną wentylację (regulowaną). Ma jedną kieszeń na suwak lecz jeśli chodzi o klucze ja trzymam je w dłoni a po co mi jakieś karty do biegania :D ? -
eNa
ja kupilam super ciuchy do biegania w lumpeksie.
Czuje sie i wygladam ok; ) -
eNa
a jak ma sie fajne ciuchy to od razu bardziej chce sie biegac...wiadomo ze to nie rewia mody, ale zawsze dodatkowa frajda z joggingu...
a jesli chodzi o pragmatyke, mysle ze najwazniejsze za buty.
pzdr -
Anonim
ja mam ocieplane na jesień i zimę obcisłe takie i są b. wygodne
latem raczej stroic się nie będę - zwykłe krótkie spodenki hawajskie :P -
Anonim