bieganie [3835]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

podawajcie swoje osiągnięcia. ja teraz biegam 72 km na tydzień ale od wakacji mam zamiar biegać po 24 km dzienie
  • Anonim

o matko dobry jesteś :D ja jak jeszcze trenowałam to ok 10 dziennie biegałam a teraz troche lipe z bieganiem mam ale pomału wracam do formy;)
  • Czerech

ja biegam dziennie 8km... wiec tygodniowo 56; ]
  • Anna

Biegam codziennie i staram się co tydzień powiększać moją trase o 1km. Zaczynałam od 1km dziennie, teraz robie 2km dziennie - w przyszłym tygodniu zaatakuje 3km :) Oczywiście ze względu na słabą kondycje na razie stosuje metode: bieg-krótki marsz-bieg-krótki marsz itd. Polecam dla początkujących :)

• Anonim

> Biegam codziennie i staram się co tydzień powiększać moją trase o 1km. Zaczynałam od 1km dziennie, teraz robie 2km dziennie - w przyszłym tygodniu zaatakuje 3km :) Oczywiście ze względu na słabą kondycje na razie stosuje metode: bieg-krótki marsz-bieg-krótki marsz itd. Polecam dla początkujących :)
    >
    >
    jesli jestes początkująca to wiedz ze powinno sie biegac co 2gi dzień wtedy organizm ma czas na odpoczynek i sie przez ten czas regeneruje do nastepnego wysiłku, jesli biegasz codziennie to twoj organizm w koncu tego nie wytrzyma i Twoja forma zamiast rosnąc bedzie malała... Pozdrawiam
  • Anonim

Ja teraz zaczynam około 85-100 km tygodniowo.
  • Anna

@*DeLuxe*
    Zdaje sobie z tego sprawe - na razie nie odczuwam żadnych przykrywch dolegliwości z powodu takiego biegania i staram sie nie forsować. Od samego początku planowałam że po powiększeniu trasy do 3 km zacznę biegac co drugi dzień. Właśnie do tego dążę - bieganie 3-4km co drugi dzień z przerwami na regeneracje. Dziękuję za wskazówkę i pozdrawiam :)
  • Anonim

Regularnie biegam od jakiś 3 miesięcy. Prawie codziennie robię ok. 4-5 km. Od czegoś trzeba zacząć :]
  • Patka [FY]

ja codziennie biegam rano 1 godzinke ale jeszcze nie mierzyłam ile mi to wychodzi wiadomo cały czas truchtem i jazda:D
  • Anonim

nEgRoFiLkA:
    > Ja teraz zaczynam około 85-100 km tygodniowo.

14km dziennie ... respekt dla tej sportswoman!
  • Anonim

:) dzięki....:*
  • Anonim

a moglbym sie dowiedziec jak staz ma kolezanka?
  • Anonim

3 miesiące:)
  • Anonim

cos mi sie wierzyc nie chce... chyba ze te 14km dziennie biegasz w 1,5h...
  • NiemyKrzyk

około 15 kma jak jest ostry dół to bywa i 20km :/
  • Anonim

Dlaczego nie chce ci się wierzyć?? A z moim czasem to jest różnie:P. Biegam raczej szybciej, niż to przewidziałeś, ale znowu bez przesady - na razie skupiam się głównie na spaleniu tłuszczu, więc moje tętno raczej nie sięga 170.
  • Anonim

po 3 miesiacach raczej malo kto tak biega;) ale cuda sie zdarzaja...
  • Anonim

To nie cud.......:) Bieganie wyleczyło mnie z depresji:D. TO jest cud.
  • Anonim

i to jest CUD :)
  • Anonim

Amen:). Dość tych offtopów.....