-
Anonim
podawajcie swoje osiągnięcia. ja teraz biegam 72 km na tydzień ale od wakacji mam zamiar biegać po 24 km dzienie -
Anonim
o matko dobry jesteś :D ja jak jeszcze trenowałam to ok 10 dziennie biegałam a teraz troche lipe z bieganiem mam ale pomału wracam do formy;) -
Czerech
-
Anna
Biegam codziennie i staram się co tydzień powiększać moją trase o 1km. Zaczynałam od 1km dziennie, teraz robie 2km dziennie - w przyszłym tygodniu zaatakuje 3km :) Oczywiście ze względu na słabą kondycje na razie stosuje metode: bieg-krótki marsz-bieg-krótki marsz itd. Polecam dla początkujących :)
-
-
Anonim
> Biegam codziennie i staram się co tydzień powiększać moją trase o 1km. Zaczynałam od 1km dziennie, teraz robie 2km dziennie - w przyszłym tygodniu zaatakuje 3km :) Oczywiście ze względu na słabą kondycje na razie stosuje metode: bieg-krótki marsz-bieg-krótki marsz itd. Polecam dla początkujących :)
>
>
jesli jestes początkująca to wiedz ze powinno sie biegac co 2gi dzień wtedy organizm ma czas na odpoczynek i sie przez ten czas regeneruje do nastepnego wysiłku, jesli biegasz codziennie to twoj organizm w koncu tego nie wytrzyma i Twoja forma zamiast rosnąc bedzie malała... Pozdrawiam -
-
Anna
@*DeLuxe*
Zdaje sobie z tego sprawe - na razie nie odczuwam żadnych przykrywch dolegliwości z powodu takiego biegania i staram sie nie forsować. Od samego początku planowałam że po powiększeniu trasy do 3 km zacznę biegac co drugi dzień. Właśnie do tego dążę - bieganie 3-4km co drugi dzień z przerwami na regeneracje. Dziękuję za wskazówkę i pozdrawiam :) -
Anonim
Regularnie biegam od jakiś 3 miesięcy. Prawie codziennie robię ok. 4-5 km. Od czegoś trzeba zacząć :] -
Patka [FY]
ja codziennie biegam rano 1 godzinke ale jeszcze nie mierzyłam ile mi to wychodzi wiadomo cały czas truchtem i jazda:D -
Anonim
nEgRoFiLkA:
> Ja teraz zaczynam około 85-100 km tygodniowo.
14km dziennie ... respekt dla tej sportswoman! -
-
Anonim
-
-
Anonim
cos mi sie wierzyc nie chce... chyba ze te 14km dziennie biegasz w 1,5h... -
NiemyKrzyk
-
Dlaczego nie chce ci się wierzyć?? A z moim czasem to jest różnie:P. Biegam raczej szybciej, niż to przewidziałeś, ale znowu bez przesady - na razie skupiam się głównie na spaleniu tłuszczu, więc moje tętno raczej nie sięga 170.
-
Anonim
-
To nie cud.......:) Bieganie wyleczyło mnie z depresji:D. TO jest cud.
-
Anonim
-