-
Anonim
-
Anonim
Mnie dzisiaj przy tej uroczej pogodzie bolała głowa, nie chciało mi się biegać i "coś" mi się działo z kolanem. Dlatego zrobiłam siłkę - bieganie pod górkę. Przestałam myśleć o pogodzie czy o czymkolwiek. Tak działa zmęczenie.; -) -
Anonim
Mnie tez bolała dziś głowa wyjatkowo; ] to pewnie wina cisnienia i pogody -
Anonim
>rbk17 napisał
>i nie chce mi się biegać? Czyżby inne ciśnienie, czy
>jak?
Dodatkowo czuję lekki ból mięśni w prawej nodze. A jak już pobiegnę to mój czas jest słabiuteńki. -
-
Anonim
mnie zazwyczaj przed wyjsciem w taka pogode biegac boli wszystko, w tv sa ciekawe programy a w internecie trafie na bardzo ciekawy artykul.. dlatego wlasnie wtedy zakladam budy, czapke i biegne :) bo biegacze to twardzi musza byc :D -
Paweł
>rbk17 napisał
>i nie chce mi się biegać? Czyżby inne ciśnienie, czy
>jak?
hyhy reumatyzm :D -
Anonim
Zawsze, gdy zmienia się pora roku, trzeba się przyzwyczajać. Organizm różnie reaguje - zazwyczaj zniechęceniem i wrażeniem gorszej kondycji. Na szczęście to szybko mijają. -
Anonim
>Paweł napisał
>>rbk17 napisał
>>i nie chce mi się biegać? Czyżby inne ciśnienie, czy
>>jak?
>
>hyhy reumatyzm :D
W wieku 26 lat? Bez przesady tak mocno nie boli, ale zniechęcenie jest ogromne. -
Anonim
No fajnie dzisiaj niemal całą trasę czułem dość mocny przeszywający ból w lewej nodze. Może to przez zmianę pogody, bo tak się składa, że kiedyś miałem tę nogę złamaną(14 lat temu). Normalnie masakra, czas to ponad godzina. Czyli pewnie jestem uziemiony jeśli chodzi o bieganie. -
Szop
Wg mnie to dlatego większości się nie chce biegać i bolą np. nogi ponieważ przez brak słońca taki jaki był w wakacje wytwarza się zdecydowanie mniej witaminy D co wpływa na ogólny stan samopoczucia człowieka. -
Anonim
>Szop napisał
>Wg mnie to dlatego większości się nie chce biegać i
>bolą np. nogi ponieważ przez brak słońca taki jaki był
>w wakacje wytwarza się zdecydowanie mniej witaminy D co
>wpływa na ogólny stan samopoczucia człowieka.
Można to jakoś zastąpić, w czym jest witamina D? -
Anonim
-
Anonim
>Chmielu napisał
> http://pl.wikipedia.org/wiki/Witami...
> http://www.domzdrowia.pl/filter/11,...
Ok dzięki wielkie. To z witaminą D akurat znalazłem sam, no więc kupiłem sobie tabletki tranowe i czekam na efekty. -
Anonim
-
Anonim
>Chmielu napisał
>bardzo prosze; ) mam nadzieje ze dziwne dolegliwosci szybko
>mina :)
Ok ból nogi minął. Chyba po prostu musiałem się przyzwyczaić do zmiany pogody. Wczoraj wyrobiłem 18 km i jest ok.