Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Karolka.

Ktoś ma? Używa? Może ktoś był na biegach testowych?? To tylko bajerek czy jednak jest to użyteczne?
  • Anonim

chętnie bym sobie to kupił... ale jak dowiedziałem się ILE na CAŁY ZESTAW trzeba wydać to wróciłem na ziemie; P
  • Anonim

• Karolka.

Thx... szukałam inaczej i znaleźć nie mogłam... No właśnie ja się jeszcze nie orientowałam ile całość kosztuje, ale z czasem trzeba będzie looknąć...
  • rck

Ja używam tego kompletu. Mogę się przyczepić tylko do butów. O ile w biegu na 5km wszystko jest ok, to na dłuższych dystansach odczuwam ból stóp uniemożliwiający dalszy bieg. Dla jasności dodam, że w innym obuwiu takich problemów nie mam. W każdym razie wszystko pewnie zależy od modelu. Co do samego sprzętu, to jestem zadowolony. Trasa jest mierzona bardzo dokładnie. Ponadto na stronie nike jest sporo fajnych rzeczy. Masz własny profil, na mapie świata rysujesz własne trasy, których długość automatycznie jest podawana, są różne rankingi i przede wszystkim możesz rzucać wyzwania. Sam niedawno takie otrzymałem. Przykładowo mamy 6 polaków i termin do 16 czerwca. Wygrywa ten, kto na 3km wykręci najlepszy czas.
  • Wojtek

no oka oka to oswieccie mnie ile takie cacko stoi:)
  • jax

heh z tego co ja sie orientuje to buciki jakies 400 + jakies 600-700 za ipoda...
  • caly4nia

a gdzie mozna kupic ten sensor.. w sklepie nike?
  • Anonim

napewno nie w sklepie adidasa....
  • Anonim

>GandeF napisał
    >napewno nie w sklepie adidasa....

zgadzam się, Watsonie

• Karolka.

Sklepy nike w inter sport też można... jest mnóstwo miejsc gdzie można to kupić..
  • rck

Ja kupiłem w sierpniu zeszłego roku komplet w stanach. Buty 100$, iPod 150$ i sensor 30$. W przeliczeniu jakieś 850zł. Drogo, ale odtwarzacz muzyki i obuwie przydają się na codzień; )
  • Karolka.

>|| rocky || napisał
    >Ja kupiłem w sierpniu zeszłego roku komplet w stanach.
    >Buty 100$, iPod 150$ i sensor 30$. W przeliczeniu jakieś
    >850zł. Drogo, ale odtwarzacz muzyki i obuwie przydają się
    >na codzień; )

No właśnie zgadzam się.. no nic trzeba zaoszczędzic i moze pod koniec wakacji sie kupi.
  • Anonim

nie pisz bo cie o przemyt oskarza:D

hah.. Watson:D
  • Anonim

>jax napisał
    >heh z tego co ja sie orientuje to buciki jakies 400 + jakies
    >600-700 za ipoda...

400 zł buty około tylu
    120 zł sensory
    900 zł Ipod NANO <- i żaden inny; )
  • Maciek

mam pytanko czy do tych sensorow trzeba kupic koniecznie buty z serii nike+?? ^^
  • jax

nie no myslalem juz raczej o ipodzie z allegro zdecydowanie; ]
  • Anonim

tyle te ich buty... kupujesz ipod'a nano , idziesz do nike wybierasz buty kupujesz potem kupujesz sensory, oni Ci je jakoś w buta w montują, podłączają pod NANO ... i tyle wszystko pięknie ładnie tylko trzeba mięć 1500 zł o_O
  • Karolka.

No niestety za przyjemności trzeba płacić... No nie trzeba od razu kupować ipoda 8GB można kupić tego najmniejszego 2 GB kosztuje 550zł wiec już jest oszczędność i można kupic buty
  • rck

Sensora nie podłącza się, wystarczy go włożyć do buta, w specjalne wgłębienie pod wkładką. W sumie nie wiem czy zadziałałby w innym obuwiu. Niedawno znalazłem takie zdjęcie: http://z.about.com/d/walking/1/0/5/...
    w wolnej chwili to sprawdzę.