bieganie [3835]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • bartoszdz

Mam takie pytanie do Was. Czy istnieja jakies miejsca w Wawie, gdzie mozna pobiegac pod przykrytym terenem ??? Aktualnie pada snieg i nie widzi mi sie bieganie w taka pogode. Istnieja jakies miejsca Warszawie,dosyc rozlegle,przede wszystki kryte, gdzie istenieje mozliwosc pobiegania. Nie chodzi mi o jakas mama szkolna sale gimnastyczna, tylko o cos wiekszego :) Mam nadzieje, ze ze zrozumiecie :)
  • D

hala na awf, ale bieganie w terenie to jest to :)
    rockiego nie ogladales? :D
  • bartoszdz

Dzieki za cynk :) Rockiego ogladalem,ale mieszkam w centrum i sliska na tych chodnikach :)
  • D

bieganie w centrum to jak bieganie na golasa :D wszyscy biora cie za wariata
  • Anonim

faktycznie- przydalaby sie taka miejscowka, jak na awfie- jesli cos bedzie wiadomo w tej sprawie, to dajcie znac- chetnie tam pochodze

uwazam, ze bieganie w fitness- klubach jest beznadziejne; nawet nie chodzi o to, ze na sztucznych biezniach, ale raczej, ze jak ktos chce ciezko potrenowac to wywoluje durne zdziwienie nawet wsrod trenerow, a w dodatku nie ma tam zadnej atmosfery treningu- wszyscy albo ogladaja tv albo czytaja gazety, zenada
  • Anonim

pogadajcie tam na awf pewno pozwolą jak nie bedzie rzadnego treningu ja tam biegam po lesie zaopatrzyłem się w getry i czpke do biegania i jest dobrze
  • Anonim

>Davie napisał
    >bieganie w centrum to jak bieganie na golasa :D wszyscy
    >biora cie za wariata

Jeżeli biegając zwracasz uwagę na to, że się na Ciebie ludzie patrzą, to życzę powodzenia w treningu...
  • Anonim

na AWF to jeżdżą Ci wszyscy, którzy trenują bardziej wyczynowo niż przeciętny człowiek, także hala rzadko będzie wolna.
  • Anonim

też biegam po lesie no ale teraz jest tak ślisko... chyba sobie łydkę naciągnęłam na pierwszym śniegu!!! ja nie wiem jak to jest w mieście... parki - ścieżki do biegania odśnieżają?? i pewnie czymś posypują... także macie lux!
  • bartoszdz

Ja biegałem dosyć często po centrum i na dodatek wyróżniałem się ( miałem na sobie czerwony dres ). Na początku czułem się trochę nieswojo- to fakt, ale z czasem nie myślałem o innych. Tak się zastanawiałem i doszedłem do wniosku, że inna opinia, kolokwialnie rzecz ujmując- wisi mi. Jak się cieplej zrobi to możecie mnie spotkać biegnącego Hoża/Chałubińskiego i na Pola Mokotowskie :) A co do tematu, to jak ktoś zna jakies dobre miejsce, niech da znać. Z tego co wyczytłaem to z AWF'em może być ciężko...

Pozdrawiam
  • Anonim

no niestety w taka pogode to na maxa jest ślisko, chyba pozostaje tylko bieżnia na siłce gdzies
  • Anonim

ja proponuję pobiegać w domu do okoła stołu
  • Anonim

do parku isc - na miekki teren , tylko sie ubrac i obuc odpowiednio.
    trzeba byc twardym a nie mietkim:)
  • cityman

bieganie zima przy około -1 jest superanckie
  • D

>Waldziuuu napisał
    >>Davie napisał
    >>bieganie w centrum to jak bieganie na golasa :D wszyscy
    >>biora cie za wariata
    >
    >Jeżeli biegając zwracasz uwagę na to, że się na Ciebie
    >ludzie patrzą, to życzę powodzenia w treningu...

zwisa mi to :) ale to czuc
  • Anonim

kryte miejsca do biegania? polowa powodzenia w bieganiu i jego dobroczynnych osobliwosciach to outdoors. sorry, ale albo sie biega, albo sie udaje.
  • Wojtek

Brrr... zimą jest dla mnie za zimno ,a żeby nie stracić formy wsiadam na bieżnie odpalam tv i tak sobie robię półmaratonik. Strasznie to sztuczne, a najgorsze jest to, że się do tego przyzwyczaiłem. No ale przynajmniej nie tracę kondycji, chyba;)
  • Anonim

Nie znam takiego miejsca chyba, że z wózkiem w hipermarkecie. Biegam cały rok nawet jak na dworze śnieży i jest zimno. Ale jak się kocha coś to warunki nie przeszkadzają tylko dodają otuchy.
  • Anonim

W zime bardzo dobrze sie biega...Łatwiej sie oddycha tym powietrzem niż tym jak jest ciepło...
  • Anonim

Mr.B napisał:
    > Brrr... zimą jest dla mnie za zimno ,a żeby nie stracić formy wsiadam na bieżnie odpalam tv i tak sobie robię półmaratonik. Strasznie to sztuczne, a najgorsze jest to, że się do tego przyzwyczaiłem. No ale przynajmniej nie tracę kondycji, chyba;)

nieprawda :) nie jest zimno jak sie biega, no chyba że sie prawie chodzi; ] nie mam bieżni ale się zastanawiam nad tą opcją; powiedz mi...czy nie jest duszno tak w domu biegać??