Bieszczady [1925]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam wszystkich serdecznie,

niedlugo zaczynam upragniony urlop i bardzo chciclabym pojechac w moje ukochane Bieszczady. Niestety. nikt z moich przyjaciol nie bedzie mial w tym samym terminie co ja urlopu, tak weic szukam ludzi, zapalencow do wyjazdu w Bieszczady.
    Dotychczas jezdzilam najczesciej w zime, gdyz w wakacje nie mialam urlopu. Kilka lat temu bylam w Wetlinie i od tamtej pory jestem zakochana w gorskich potokach, krajobrazie i ciszy moich ukochanych gor.
    Jesli amcie plany urlopowe na termin po 3 lipca, czekam na info. Teraz musze uczyc sie do sesji a nastepny tydzien mam wolny i do dyspozycji.

Pozdrawiam Was goroaco i zycze wspanialych i pelnych slonca wakacji:)

Lidka
  • Anonim

Bardzo chętnie bym się z Toba wybrała!
    Jednak nie dam rady.. mam inne plany na
    lipiec..
    No ale na początku września mam nadzieję, że
    chociaż na 4dni uda mi sie wybyć:)

Tesknie za klimatem Bieszczad, za tą ciszą..
    niepowtarzalnym widokiem gór...

oj, chyba sie rozmarzyłam..
    PZ
  • evu

ja tez bede próbowała we wrześniu w bieszczady jechać... tak na oko to raczej druga połowa września;) ale nawet mnie to cieszy, wtedy w bieszczadach jest tak kolorowo.....
  • SZafirowA

Ja bym pojechała:) ale mam jeszcze sesję, może do 10 lipca się skńczy! a w Bieszczdy napewno pojadę we wrzesniu i to jak już bedzie jesienią pachniało:)
  • Anonim

ja jade w sierpniu..na poczatku..ehh juz bym tam chciala byc..ten kilmat..ci ludzie..te widoki..ten spokoj..
  • Anonim

ci seksowni faceci !! Zapomniałaś dodać !!
  • ღJeżynkaღ

no w koncu narcyzmem zapachnialo :)
  • Anonim

starałem sie :P
  • Anonim

Amelia polecam zahaczyć o Zagórz :) W sumie nie ma tam zbyt wiele do oglądania, ale w nocy możesz sie wybrać na ruiny Klasztoru, ostatnio w Super Expressie, w dodatku o duszkach pisali, że tam straszy :)

To taka mała propozycja jakbyś chciała troche adrenalinki w Bieszcadach skosztować hehe :)

Poza tym jak coś to służe gościną :)
  • Anonim

Konradzie,
    dziekuje za info, ale jesli pojade sama, to za towarzystwo duchow raczej podziekuje:) wiesz, mysle sobie ze to fajna sprawa, ale czy na podroze samotne... to mam watpliwosci???

Niemniej, bardzo tesknie za kochanymi goreckami i za spokojem, jaki tam zawsze spotykam i milymi goralami. To sa ludzi, ktorych nie spotykam nigdzie indziej. Moze patrze zbyt idealistycznie, ale nawet jesli, to milo miec taka oaze spokoju, do ktorej chce sie wracac nie tylko ze wzgledu na krajobraz i jego piekno, ale rowneiz ze wzgledu na ludzi.

Pozdarwiam Was cieplo i zycze udanych wypraw Bieszczadzkich:)

kochajmy polskie gory!

Lidzia
  • Madziula

a jaki masz plan, gdzie chcesz pojechac? i na ile?
    Jak w pon nie dostane pracy to kto wie? moge pojechac; )
    Buzia!
  • Anonim

hej,
    narazie zakuwam do egzaminu i od przyszlego tygodnia mialam plan pojechac w gory, nawet sama. Tyle tylko, ze dzis dostalam telefion i na moim urlopie bede musiala sie czyms zajac w Wawie no pieknie :( pewnosc co do wyjazdu bede miala w poniedzialek/wtorek.
    jakby co, daj znac jak bedziesz mogla
    pa pa milego weeekdnu!
  • Filu

ja mieszkałem niedaleko Bieszczad przez 20 lat...
    teraz wyjechałem na studia do wawy i w sumie to rzadko tam bywam ale jak się całe życie gdzieś mieszka to człowiek czuje potem jakiś sentyment:)
    ale oplecam wszystkim gorąco bieszczady,świetne szlaki i wsopaniałe krajobrazy,zwłaszcza z Połonin:)
  • Anonim

filu widziałem cie w "najsłabszym ogniwie" - mogłes sie ubrać jak człowiek... :)
  • Anonim

hehe
| |

Grono dla ludzi Bieszczad, osób które chcą odwiedzić Krainę Połonin bądź porozmawiać o nie...

Fotki

Miejsca grona (8)