Biologia [2282]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • K a ś.!

Jakich macie nauczycieli od biologii?? Bo mója nauczycielka jest po prostu okropna(na dodatek moja wychowawczyni) albo pyta 45 min jedną osobę albo gada nam jak to się zatruła grzybami (a temat mieliśmy rozmnażanie grzybów :/) a ostatnio stwierdziła że nie ma z nami o czym rozmawiać. To jakich macie nauczycieli
  • Johnny B. Goode

Ja tam mam zarabistego :P
  • K a ś.!

to cholera masz farta bo ja to już powoli z nią nie wyrabiam a maturka z biologii rozszerzona wrrrrrrr :(((
  • >>>Gosia<<<

>Johnny B. Goode napisał
    >Ja tam mam zarabistego :P

Ja też mam świetnego :):):)
  • duszyczka17

Moja nauczycielka dużo wymaga ale też bardzo dobrze nam wszystko tłumaczy... Bardzo ją za to cenię
  • ciszy trochę

mój osobnik jest dobrym nauczycielem, ale ja tam bym mogła mieć nawet z potworem, po prostu kocham biologię xD :D:D
    fakt faktem, że wydaje się trochę dziwny, no ale :D
  • Kasia

Oj no nie wiem... ja aktualnie mam nauczycielkę, z której tylko brechty są... ale tego się nie da opowiedzieć. To trzeba zobaczyć.
  • Alex

Ja juz szkole mam za soba. Jednak mojego nauczyciela wspominam niezwykle dobrze. Czlowiek byl bardzo wymagający. Do tego byl niezwykle sympatyczny i dowcipny. Kazda biola to bylo przezycie:))
  • Murder on the dancefloor

Je tez lubię mojego :)
  • Anonim

z moją miałem mega spięcia no ale cóż...bywa
  • Anonim

gorzej jest z obecną babką od bezkręgowców..huehehe
  • Adder

Ja już mam ostatni rok biologii i będę tęskniła za babką i jej "okenko" :] (ma lekką wade wymowy) oraz jej realistyczne i bardzo szczegółowe opisywanie objawów choroby układu pokarmowego i mieśniowegi xD
  • Murder on the dancefloor

Mój dr od bioli (bo on jest dr,a nie prof) ma fajne odzywki - "W przyrodzie nic nie ginie. Chyba, ze są złodzieje"
  • Ania :)

ja mialam fajan przez 2.5 roku teraaz mecze sie z Samica ale tylko jeszcze 2 miechy : P:D ktora ma smieszne teksty ale nie nauczy ni cholery , a matura za pasem :P:D
  • Anonim

Niestety moja nauczycielka i jednoczesnie wychowawyczyni (kl. biolchem jestem ) jest beznadziejna, faforyzuje niektorych uczniow, jest wredna itd. uczy tak-sobie...:'(
  • !

Ja na szczęście mam świetną nauczycielkę; ] do tego wychowawczyni :P fakt dużo wymaga, ale bardzo dobrze uczy, dzieki niej naprawdę polubiłam biologię i się nie boje matury :):PP
  • mayame

moja jest okropna. kiedys myślałam, że jest fajna, ale już jej nie znosze. biologii z resztą też już nie. bokiem mi wychodzą te wszystkie pierdoły, ale muszę już wytrzmać do końca bo nie wiele mi zostało... Jeżeli matura rozszeżona z biologii będzie choć w połowie taka trudna jak moje sprawdziany, to 50% uczniów jej nie zda... Zaręczam
  • mayame

nie wiem jak u was, ale na moich sprawdzianach są takie pytania, na które za cholere nie znajdzie sie odpowiedzi w książce. Same wnioski, wnioski, wnioski i wnioski wniosków... Już mi sie w głowie miesza. Jak by było pytanie o budowę czegośtam, albo funkcje to ja bym chyba ze zdziwienia z krzesla spadła
  • Johnny B. Goode

Ja tam sie z biologii na gitare przerzucilem; ) Znudzila mnie calkowicie praca na olimpiade- tematyka ekologiczna :P
  • Anonim

i wacel Ci sie nie dziwię...
    Powinni tego zabronić:)
| |

Dla miłośników biologii, studentów biologii i kierunków pokrewnych, a także dla maturzystów i...

Fotki

Miejsca grona (0)