-
Ponieważ powstało dużo takich wątków utworzony zostaje nowy. Tu umieszczajcie ogłoszenia dotyczące kursów, korepetycji
-
Temat przeniesiony:
KURSY MATURALNE:
Na UW są na pewno, trzeba zerknąć na http://www.uw.edu.pl/ i poszukać... Nie wiem tylko jak to wygląda od strony finansowej.
kursy sikory tylko sa one roczne i dwuletnie.
Polecam kursy co będą na SGGW. Sam z nich skorzystałem i nie żałuję. No może tylko tego, że przez dwa miesiące nie miałem wolnego weekendu bo musiałem przyjeżdżać do Wawy. Ale taki kurs z biologii dobrze jest zrobiony, bo omawia wszystkie problemy pod takim kątem i stopniem szczegółowości, że na maturę rozszerzoną w zupełności wystarczy. -
I to:
KOREPETYCJE:
Osoba http://grono.net/users/84447/ dam korepetycje z biologii zainteresowanych prosze o kontakt przez grono.
http://grono.net/users/993886/ Skoro jest jakiś post... Dorzucę się: student II roku biotechnologii, korepetycje do matury, egzaminu gimnazjalnego etc. Tylko Warszawa. Ochota, Śródmieście, Mokotów, mogę dojeżdżać. Cena do uzgodnienia. Kontakt na priv. -
dot°
udziele korepetycji z biologii na poziomie szkoły średniej
studentka medycyny.
warunki do uzgodnienia.
prosze o wiadomości na priv -
-
Mrówek
To i ja dorzucę swoje:
absolwent biologii Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu
pracownik naukowy Instytutu Sadownictwa i Kwiaciarstwa w Skierniewicach, posiadający uprawnienia nauczyciela biologii, udzieli korepetycji z biologii - gimnazjum, liceum, przygotowanie do matury
Skierniewice i okolice Skierniewic
Dokładne info na priv -
Anonim
Nie wiem dokładnie gdzie powinnam umieśćić moje pytanie,a nie chciałabym zaśmiecać grona tworząć nowy wątek. Stwierdziłam,że to będzie najodpowiedniejsze. Mianowicie poszukuje dobrej książki z której mogłabym się przygotować do matury rozszerzonej z biologii. Jest ich bardzo dużo różnych wydawnictw ale mnie zależy na jednej konketnej,takiej w której wszytsko jest dobrze opisane,pokolei bez żadnego haosu.
BArdzo prosze o rade :)
Pozdrawiam. -
Anonim
Po co książki jakieś z kosmosu...czy nie wystarczy uczyć sie z książek do LO i od czasu do czasu na klasówki zajrzeć do neta czy do jakiegoś zbioru zadań albo rozwiązywać matury...:/:/ Na maturze nie trzeba umieć na pamięć...tam trzeba myśleć i "wejść" w klucz...a teraz sie "koleżanko" zrelaksuj wakacje są:/ -
Anonim
Chcesz sie przygotowac do matury z biologii??
Moze potrzebujesz pomocy bo nie radzisz sobie z tym przedmiotem...???
Jezeli tak chetnie CI pomogę!
Jestem studentka III roku Biologii na UW!
Udzialam korepetycji z Biologii na roznych poziomach!!!
Zapraszam!!!
Wszelkich informacji udzielam na priv! -
Kari
Hej
Poszukujesz osoby, która w przystępny sposób nauczy Cię matmy (podstawówka, gimnazjum), chemii (gimnazjum, liceum), biologii (podstawówka-liceum + matura) Nie ma potrzeby dalej szukać;)
Studentka 3 roku Politechniki Warszawskiej wydziału Inżynieria Chemiczna i Procesowa udzieli korepetycji Dodatkowym atutem jest, że mam sporo książek i materiałów dodatkowych Stawka 20-25zl/h (do uzgodnienia w zależności od miejsca korepetycji)
Osoby zainteresowane zapraszam na priv, gg: 9093548 -
Anonim
jestem w I LO , problem jest tego typu,że zamierzam zdawać rozszerzoną maturę z biologii, a w szkole nie przygotują mnie do tego, jeśli w ogóle jakoś bardziej ruszymy z programem i może dowiem się czegoś czego jeszcze nie wiem. Jestem z Wa-wy i generalnie czy jest ktoś chętny,dysponujący czasem np. w piątki lub soboty kto moglby mi pomoc w rozwiazaniu tego problemu.czytaj:przygotowaniu do rozsz. matury z biologii//
jakby co moje gg: 719440 -
Anonim
-
Łukaszontko
Zdajesz maturę z BIOLOGII? Planujesz studia na medycynie lub biologii? Chcesz się wyciągnąć na 5 w szkole? Chętnie Ci pomogę! Jestem studentem MEDYCNY 5 roku i wieloletnim korepetytorem z biologii dla maturzystów. Świetnie tłumaczę nawet najbardziej zawiłe problemy popierając je przykładami z życia codziennego, aby łatwiej i w sposób bardziej obrazowy można było zrozumieć wszelkie zjawiska mikro jak i makro. Dysponuję obszernym materiałem dodatkowym w postaci preparatów, okazów, tabel, schematów i testów. Posiadam wieloletnie doświadczenie, a moi podopieczni są zawsze zadowoleni ze współpracy ze mną, ponieważ osiągają swój cel - piątkę z biologii (85-98% na maturze). Przygotuję Cię zarówno pod kątem uczelni medycznej, biologicznej i innej. Zapraszam do współpracy
kontakt: tel. 600 279 362
GG: 6903599 -
Krysia
Witam,
Jestem doktorantką w Instytucie Genetyki i Hodowli PAN, skończyłam Wydział Biologii UW, zdawałam Nową Maturę (pierwsza Nowa Matura - 2002).
Udzielę korepetycji z biologii na każdym poziomie (m.in. matura). Mam doświadczenie w przygotowaniu do matury. Mogę dojeżdżać do ucznia (najchętniej Ursynów, Mokotów).
Kontakt przez grono. -
Anonim
A czy jest tutaj ktoś z Łodzi, kto byłby w stanie udzielić korepetycji z biologii? Chodzi o przygotowanie do matury na poziomie rozszerzonym. -
Baśka
Koreptycje z biologii na terenie Lublina. przygotowanie do matury. gg 2241769 -
bibek
-
Sylvia
-
Alicja
Udzielę korepetycji z biologii - zakres LO: rzetelnie i solidnie. Posiadam sporo materiałów. Kontakt przez priv.
studentka III rok lekarski, finalistka olimpiady biol -
Anonim
Jestem studentką biotechnologii Uniwersytetu Warszawskiego. Udzielam solidnych korepetycji z BIOLOGII i z CHEMII dla gimnazjalistów i ucznów szkół średnich. Przygotowuje do ważnych klasówek, kartkówek, egzaminów (egzamin gimnazjalny i matura). Dopilnuję, aby każde zagadnienie było w pełni opanowane, a zajęcia były dostosowane do indywidualnych potrzeb.
Jeśli jesteś zainteresowany, mój numer:
608677624
gg 9853787
Marta Nieckarz -
Anonim
Witam, poszukuje osoby która przygotuje mnie do biologii rozszerzonej na maturę za rok.
Prosze pisać na priv.