-
Patryk
Ofert może nie dla obecnych maturzystów, ale dla wszystkich, którzy zamierzają zdawać biologię i nie tylko na maturze. Osobiście polecam kursy organizowane przez SGGW. Profesjonalne i uporządkowane przekazywanie treści. Bardzo dużo zadań typu maturalnego, materiałów(kserówek), prac domowych itp. Inne przedmioty do wyboru: język polski, chemia, geografia, historia, matematyka, fizyka, wos i wspomniana wcześniej biologia.
Podaję link:
http://www.maturzysta.sggw.pl/?page... -
Anonim
-
Poszukuję pilnie osoby znającej się na biochemii. Proszę o kontakt na gronie. Cel, koszt i pozostałe szczegóły do omówienia.
-
Kari
Poszukujesz osoby, która w przystępny sposób nauczy Cię matmy (podstawówka, gimnazjum), chemii (gimnazjum, liceum), biologii (podstawówka-liceum + matura) Nie ma potrzeby dalej szukać;)
Studentka 5 roku Politechniki Warszawskiej wydziału Inżynieria Chemiczna i Procesowa udzieli korepetycji Dodatkowym atutem jest, że mam sporo książek i materiałów dodatkowych Stawka 30zl/h (przy większej ilości godzin do uzgodnienia)
Osoby zainteresowane zapraszam na priv, gg: 9093548 -
-
Oo
Jestem studentką IV roku biotechnologii Uniwersytetu Warszawskiego, od czterech lat udzielam solidnych korepetycji. Zapewniam profesjonalną pomoc, przygotowuje do ważnych klasówek, kartkówek, egzaminów (egzamin gimnazjalny i matura). Dopilnuję, aby każde zagadnienie było w pełni opanowane, a zajęcia były dostosowane do indywidualnych potrzeb.
Cena: 30zł za godzinę zegarową
Marta Nieckarz
gg: 9853787
tel.: (0) 608 677 624 -
Rivenna
Hej!
Studentka 5. roku weterynarii SGGW Warszawa chętnie pomoże przygotować się do matury, testów gimnazjum, prac domowych, klasówek z biologii i chemii. Daję korepetycje już od 4 lat, przygotowałam parę osób do matury z sukcesem. Prowadzę zajęcia w miłej i motywującej atmosferze. Udostępniam swoje liczne materiały - notatki, materiały z kursów do matury, podręczniki.
Najchętniej umawiam się na zajęcia w bibliotece SGGW lub do uzgodnienia (sama mieszkam daleko pod Warszawą, więc dojazd do mnie niestety nie wchodzi w grę).
Cena: 30 zł/h.
Konktakt: olga.drewnowska@wp.pl -
Łukaszontko
Chcesz zdać biologię na 100% na maturze?
Chcesz poprawić ten przedmiot w szkole, zaliczyć go na 5 ?
Planujesz studia na medycynie lub biologii?
Chętnie Ci pomogę!
Jestem świeżo upieczonym lekarzem, dla którego biologia jest pasją. Od wielu lat nauczam młodzież głównie pod kierunkiem matury w stopniu rozszerzonym. Świetnie tłumaczę nawet najbardziej zawiłe problemy popierając je przykładami z życia codziennego. Sprawię, że biologia ułoży się każdemu w jedną logiczną całość i polubi tą fascynującą dziedzinę nauki. Dysponuję obszernym materiałem dodatkowym w postaci preparatów, okazów, tabel, schematów i testów. Posiadam wieloletnie doświadczenie, a moi podopieczni są zawsze zadowoleni ze współpracy ze mną, ponieważ osiągają swój cel - zdaną świetnie maturę z biologii! Przygotuję Cię zarówno pod kątem uczelni medycznej, biologicznej i innej. Lekcje prowadzę w miłej i koleżeńskiej atmosferze, uczę rozwiązywać maturalne zadania oraz logicznie myśleć. Zapraszam do współpracy
tel. 600 279 362 -
Sebastian Koterwa
Student medycyny na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym, laureat olimpiady biologicznej udzieli korepetycji z biologii i chemii na poziomie gimnazjum i liceum. Dojazd do ucznia na terenie Warszawy, najchętniej Wola, Ochota, Śródmieście, Mokotów lub Bemowo. Cena jest do uzgodnienienia w zależności od odległości dojazdu. Przygotowanie do matury podstawowej i rozszerzonej. Posiadam sporo przydatnych materiałów.
tel.kom.886059390
gg 9552331 -
Korepetycje BIOLOGIA o
Witam,
jestem dzienną studentką biotechnologii na Uniwersytecie Warszawskim, chętnie pomogę w przygotowaniu do matury z biologii na poziomie rozszerzonym. Posiadam multum materiałów, książek a przede wszystkim wiedzy. Gwarantuje pracę w miłej atmosferze i doskonałe wyniki. Cena do uzgodnienia. Miejsce przeprowadzania lekcji do ustalenia indywidualnie, ale w grę wchodzi Warszawa i okolice.
gg: 4655858
tel: 511752558
czekam także na wiadomości na priv!
Pozdrawiam :) -
Korepetycje z biologii!
Matura z biologii!
Braki, wątpliwości, niejasności?! Czasu jest niewiele! Nie czekaj zgłoś się już dziś!
Studentka KMISMaP UW (kierunek podstawowy - biologia) chętnie udzieli korepetycji do ma matury na poziomie podstawowym i rozszerzonym). Gwarantuję naukę w miłej atmosferze i satysfakcjonujące zdanie egzaminu!
Lokalizacja: Warszawa (możliwość dojazdu do ucznia na terenie Warszawy)
Cena: do ustalenia (w zależności od liczby godzin)
Materiały: repetytoria, zestawy ćwiczeniowe, próbne testy, matury z poprzednich lat i wiele wiele innych
Kontakt: priv
Serdecznie zapraszam!
Ania
P.S. Oferuję także, korepetycje z biologii do klasówek, kartkówek, zaliczeń itp na każdym poziomie kształcenia. -
Przemysław Kozieł
Przygotowałem zestaw materiałów przygotowujących do matury z biologii.
Są to zadania maturalne, które pojawiły się na maturze majowej lub próbnej (żadne nie pochodzi z jakiegokolwiek zbioru zadań)
Do zadań dołączone są odpowiedzi, komentarze oraz wiadomości do zapamiętania
Informacje do zapamiętania podane są generalnie w sposób fiszkowy:
jedna strona=jedna informacja
Większość uczniów (jestem nauczycielem i korepetytorem) ma problem "czy to będzie na maturze?"
Dzięki tym zadaniom, poukładanym w działy tematyczne można samemu się zorientować.
A przede wszystkim poćwiczyć - bo dobra matura to nie tylko wiedza, ale i wprawa w rozwiązywaniu zadań.
Jeden temat (około 20 zadań) kosztuje ok. 25 zł, czyli tyle, co godzina korepetycji u studenta.
Przygotowałem jak na razie 5 tematów oraz lekcję próbną.
Lekcja próbna jest darmowa i zawiera po 1 zadaniu z przygotowanych tematów.
Jeśli ktoś ma chwilę czasu to zachęcam do przetestowania lekcji próbnej. Trzeba najpierw się zarejestrować w portalu http://www.cyfrowaszkola.pl (oczywiście bezpłatnie) i kupić (za 0zł) szkolenie "Demo: Biologia - zadania maturalne".
Może akurat się spodoba? I proszę o komentarz, bo nie wiem czy taka forma pracy uczniom odpowiada (a więc czy warto robić kolejne działy).
A jeśli ktoś wykupi szkolenie z jakiegoś tematu, to ciekawi mnie ile czasu potrzeba na przeanalizowanie go.
-
Łukaszontko
Polecam zbiory zadań, które pozwolą Ci świetnie zdać MATURĘ Z BIOLOGII !