-
Anonim
Na jakiej uczelni zgłębiacie tajniki nauk biologicznych?
Ja się jestem na SGGW w Wawie.
Dlaczego na tym gronku tak mało się dzieje???
Uczycie się :P Czy co? -
kasa
ta ja na UWarszawszkim...
wlasnie się uczę do mega poprawy kolosa z zoologii... :P -
nicraM
Ja z zapałem kroję roślinki na UMK w Toruniu i namiętnie poszukuję literatury o przestrzennym rozdziale płci u roślin.... -
Anonim
-
-
Anonim
-
Żuczek
też jestem na SGGW, tyle że na wydziale nauk o zwierzętach (dawna zootechnika) -
Vörmwööt
-
Anonim
sggw zdecydowanie prowadzi w ilosci kierunkow przyrodniczych i jesli chodzi o ilosc osob na roku, moze ja tylko tak mam ze jestem na 4tym roku i nie wszystkich ze 120 czy 110 osob kojarze; ) -
Anonim
-
_madzia_2
a ja jestem na biologi na ar we wroccławiu:) i właśnie wróciłam z egzaminku z chemii idem odpoczywac pa:P -
Eldrin
ja jestem na 2 roku biologii na AR w Szczecinie... w czwartek egzam z biochemii... bedzie ciezko... :/ -
_madzia_2
a ja właśnie zaliczyłam egzamin z biofizyki na 4!!! Ale jestem z siebie dumna:) -
_madzia_2
a ja właśnie zaliczyłam egzamin z biofizyki na 4!!! Ale jestem z siebie dumna:) -
Anonim
a ja jestem na wydziale biologii w Łodzi...i sie z tego bardzo ciesze
-
Anonim
Hej! Pozdrawiam studentów biologii z UWr i nie tylko. Jestem na IV i jest super, ale wszystko zalezy od ludzi, z ktorymi studiujesz. Jesli potrafia stworzyc sietny klimat to jest OK -
Anonim
-
Vörmwööt
Dzieki za pozdrowienia w takim razie;)
Wlasnie jestem po piatym egzaminie ( jeden byl z bloku pedagogicznego, wiec powiedzmy, ze po czwartym) i coraz bardziej lubie swoj rok;))) -
Karolinka
-
Anonim
-
Anonim