-
wandzia
-
hanex
-
Anonim
Protozoologia, genetyka. Ja jako na specjalizacje wybrałam to drugie; ) Jestem ciekawa skąd ta miłość do komórki. Aaaaa... moze nie mieliście jej wykładanej na UG. To by dużo tłumaczyło. U nas nikt nie chciał iść w te stronę :P -
spadochron:)
cytofizjologia i fizjologia i genetyka czlowieka no i biochemia teraz po egzaminie z niej juz ja polubilem aha anatomia tez uleci:P -
-
Anonim
-
_madzia_2
no oczywiście genetyka i wirusologia anatomia też była fajna, ale za dużo pamięciówy:0) -
Madeleine
-
Sylwia
hihi i tu też moja Madziunia:)) ojj słoneczko ja Cie wszedzie spotykam:)) -
Madeleine
-
Anonim
Anatomia człowieka? Sama pamięciówa, każdy dołek w kości w trzech wymiarach i to po łacinie of course... Ale co kraj to obyczaj; )
A tak w ogóle to zaraz jadę na plaże zharpić się na parę meduzek, pokażę szóstoklasistom odrobiny bezkręgowego świata... no i wysusze jedną :> -
Anonim
genetyka i fizjologia człowieka ... a najbardziej nienawidzę botaniki -
Madeleine
anatomia jest fajna...
ale pewnie bedę ją w tym roku po 5tomach Bochenka przeklinać :)
ale to jest coś co lubię- dlatego wybrałam medycynę :)
a genetyka jest cool... -
mamba
...jestem na drugim roku biologii na UWr....MIKRO i Genetyka zdecydowanie...czystej biologiii nie lubie a ta w ktorej mozna chemie spotkac i zastosowac i polaczyc to raj dla umysłu!!!...pozdrawiam!!! -
Anonim
-
Anonim
Droga larwo. na studiach masz szanse polubić botanikę, tak jak i stało się ze mną. No, może nie po pierwszym sem (anatomia roślin i rosliny zarodnikowe do mnie nie przemówiły), za to r. zalążkowe, florystyka, biocenologia to już coś; ) Może i Ty plubisz :)
Madziuniu, życzę powodzenia z Bochenkiem; )))) -
Małgośka
zdecydownie najlepsza anatomia człowieka i genetyka... botanike polubilam na studiach ale znienawidzilam zoologie- głownie przez owady!! -
Madeleine
a dziękuję bardzo :)
a botaniki już nie będę mieć szans polubić... nawet nie wiecie jaki kamień spadł mi z serca jak to sobie uświadomiłam... bo jakbym sięnie dostała na lekarski miałam poprawiać maturę... i jeszcze raz botania... popłakać się można :) -
Vörmwööt
na UWr wyklady z mikro moga nieco zniechecic do przedmiotu, ale jak sie trafi na dobrego cwiczeniowca, to milosc nie zardzewieje;) -
Anonim
-
mamba
...jak sie mialo cwiczenia z dr.Pomorskim to i chemie fizyczna mozna polubic, zrozumiec,a nawet sie zainteresowac....swietny facet...ja bym mogla takiego promotora do licencjatu miec ...w przyszlosci:)