Biologia [2282]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • wandzia

komórka...moja ukochana:)
  • hanex

oo tak.. nie ma to jak siemens;P
  • Anonim

Protozoologia, genetyka. Ja jako na specjalizacje wybrałam to drugie; ) Jestem ciekawa skąd ta miłość do komórki. Aaaaa... moze nie mieliście jej wykładanej na UG. To by dużo tłumaczyło. U nas nikt nie chciał iść w te stronę :P
  • spadochron:)

cytofizjologia i fizjologia i genetyka czlowieka no i biochemia teraz po egzaminie z niej juz ja polubilem aha anatomia tez uleci:P
  • Anonim

paleontologia oczywiście :)
  • _madzia_2

no oczywiście genetyka i wirusologia anatomia też była fajna, ale za dużo pamięciówy:0)
  • Madeleine

genetyka i anatomia człowieka i zoologia :)
  • Sylwia

hihi i tu też moja Madziunia:)) ojj słoneczko ja Cie wszedzie spotykam:))
  • Madeleine

:)
  • Anonim

Anatomia człowieka? Sama pamięciówa, każdy dołek w kości w trzech wymiarach i to po łacinie of course... Ale co kraj to obyczaj; )

A tak w ogóle to zaraz jadę na plaże zharpić się na parę meduzek, pokażę szóstoklasistom odrobiny bezkręgowego świata... no i wysusze jedną :>
  • Anonim

genetyka i fizjologia człowieka ... a najbardziej nienawidzę botaniki
  • Madeleine

anatomia jest fajna...
    ale pewnie bedę ją w tym roku po 5tomach Bochenka przeklinać :)
    ale to jest coś co lubię- dlatego wybrałam medycynę :)

a genetyka jest cool...
  • mamba

...jestem na drugim roku biologii na UWr....MIKRO i Genetyka zdecydowanie...czystej biologiii nie lubie a ta w ktorej mozna chemie spotkac i zastosowac i polaczyc to raj dla umysłu!!!...pozdrawiam!!!
  • Anonim

prymatologia ..........żartowałem;)
  • Anonim

Droga larwo. na studiach masz szanse polubić botanikę, tak jak i stało się ze mną. No, może nie po pierwszym sem (anatomia roślin i rosliny zarodnikowe do mnie nie przemówiły), za to r. zalążkowe, florystyka, biocenologia to już coś; ) Może i Ty plubisz :)

Madziuniu, życzę powodzenia z Bochenkiem; ))))
  • Małgośka

zdecydownie najlepsza anatomia człowieka i genetyka... botanike polubilam na studiach ale znienawidzilam zoologie- głownie przez owady!!
  • Madeleine

a dziękuję bardzo :)

a botaniki już nie będę mieć szans polubić... nawet nie wiecie jaki kamień spadł mi z serca jak to sobie uświadomiłam... bo jakbym sięnie dostała na lekarski miałam poprawiać maturę... i jeszcze raz botania... popłakać się można :)
  • Vörmwööt

na UWr wyklady z mikro moga nieco zniechecic do przedmiotu, ale jak sie trafi na dobrego cwiczeniowca, to milosc nie zardzewieje;)
  • Anonim

Biochemia :-)
  • mamba

...jak sie mialo cwiczenia z dr.Pomorskim to i chemie fizyczna mozna polubic, zrozumiec,a nawet sie zainteresowac....swietny facet...ja bym mogla takiego promotora do licencjatu miec ...w przyszlosci:)

| |

Dla miłośników biologii, studentów biologii i kierunków pokrewnych, a także dla maturzystów i...

Fotki

Miejsca grona (0)