Biologia [2282]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jakie jest dobre repetytorium z biologii??? w ktorym jest napisane dosc jasno?? najlepiej aby tam byly wszystkie dziedziny biologii...
  • Anonim

Chyba nie ma :)
    Po pierwsze - biologia jest już na tyle rozwinięta, że żeby zmieścić ją w jednej książce, trzeba by wszystko tak strasznie upraszczać, że każde zagadnienie zostaje wypaczone.
  • Anonim

no ok... ale zeby zdac ta cholerna maturke :)
  • Anonim

nie wiem :)
  • Anonim

Niektórzy twierdzą, ze to szajs, ale mnie najlepiej uczy się z repetytorium Jacka Danowskiego. Tylko z tego najnowszego, 3-tomowego wydania.
  • al...(a/uś/usia/icja)

Ja twierdzę, że przede wszystkim paszport maturzysty (z biologii rzecz jasna) czy jakoś tak.
  • .M.

Ja polecam repetytorium "od A do Z" Golinowskiego
  • Anonim

Uczyć się z lekcji i podręcznika i do maturki styknie! Ryciny na nowej maturze są często z książki Henryka Wiśniewskiego (podr do III klasy za dawnych czasów). Reszta to strata kaski.
  • Anonim

hehe jush mam dobre repetytprium Golinowskiego wlasnie :P
    Bylam na jego wykladad na SGGW i zaebisty jest koles :)
  • Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ MariAnna Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

mi babka doradzila-Malgorzata Jagiello i Ewa Urbaniak
    Biologia zbior zadan maturalnych wyd.szkolne OMEGA (26 zl)
    oraz Biologia WSiP
    pytania zadania testy arkusze egzam. (21 zl) przegladalam to i musz eprzyznac z ecalkiem dobre ksiazki:) tylko z edrogie;/

tak wogole twierdzi ze nejlapesz aksiazzka jest VADEMECUM MATURZYSTY..ale chyba kazdy wie,z e wtejk ksiazce nic nie ma..a ja musz esie z niej uczyc; /
  • Anonim

hehe... ja wampolecam Golinowskiego tego OD A DO Z... koles prowadzi na SGGW kursy i zajebisty jest; )
  • *Femme Fatale*

Mam to repetytorium :) I również je polecam bo jest wszystko bardzo dobrze wytłumaczone i jak dla mnie całkiem po polsku :P

a kolorowe jest :)??
  • *Femme Fatale*

ma okładkę zieloną z czerwonym dodatkiem :P hehe

a w środku to jest czarno białe :)) ale zawsze można sobie pokolorować :D
  • Dona

Fajne jest repetytorium Dantowskiego dla maturzystow i kandydatow na studia na kierunkach przyrodniczych i akademiach medycznych.
  • Anonim

Dona a ile kosztuje?? jest tam o biologii i chemii? pozdro; ]
  • Anonim

A Z-etka Golinowskiego jest świetna!!! No w końcu to mój dyrektor (XVII LO)
  • Stefano

Ja uzywam Villego... Tam jest wszystko :)
  • Anonim

Ja przygotowuje sie do maturki z repetytorium od A do Z :Golinowskiego.Gorąco polecam... :)
  • 1
  • 2
| |

Dla miłośników biologii, studentów biologii i kierunków pokrewnych, a także dla maturzystów i...

Fotki

Miejsca grona (0)