- 1
- 2
-
Arman.
ciezko? no bo sie dostalem 3 lata temu ale wybralem am... a teraz chce wrocic :P -
Pierwszy rok i zoologia/botanika powinny Ci po AM [pardon, teraz WUM] sprawiać przyjemność.
Drugi - nie miałem jeszcze okazji. -
Anonim
tylko zasadnicze pytanie - czy po 3 latach nie szkoda Ci będzie AM? w sensie nauki, 3 lata już za Tobą.
lepiej niech wypowiedzą się osoby, które studiują więcej niż 2 lata. na gronie wydziału biologii UW lepiej się zapytaj, więcej potencjalnych odbiorców. -
Arman.
nie no po3 latach wlasnie w tym roku koncze ratownictwo medyczne :P
jak rekrutuje sie stara mature? -
-
Ewula... no coś ty...
jeśli można jakie są progi? żeby się dostać, czy mając na 55 % zdaną rozszerzoną chemię i na 82 % biologię mam szansę? -
...Bartosh...
>Ewula... no coś ty... napisała:
>jeśli można jakie są progi? żeby
>się dostać, czy mając na 55 % zdaną
>rozszerzoną chemię i na 82 % biologię mam
>szansę?
Oczywiście szanse są ale nei w pierwszej turze tylko z drugiego rzutu no i to wy sami ustalacie poziom , nie wiem jaki poziom matury był teraz z biologi lub chemi więc ciężko ocenić -
Kubuś
Bartek koleżanka sie o to pytała półtora miesiąca temu, watpie czy jeszcze poterzebuje tej informacji xD -
...Bartosh...
A ja myśle Jakubie, że nie ma zbędnych informacji a tylko niekapnięci studencixD
zawsze takei info może się przydać , ktoś wejdzie inny, nie koniecznie koleżanka i może pomoże to tej osobie się zorientować
sam pamietam jak sie szukało tych informaji o progach a tak łatwiej jest sie zapytać , więc Jakubei jeśli nie wnosisz do tematu żadnych nowych wiadomości prosze o nie karcenie mnie za chec pomocy xD xD :P
( robimy dziś jakis wypad?? :D) -
Ewula... no coś ty...
-
Kubuś
No to i dobrze jak potrzebne... :) ale jak to nie wnosze?? odsyłam do mojej wypowiedzi na pytanie: "jak jest na naszym wydziale?" i GWOLI ścisłosci przywołuje moją odpowiedź: W PYTONA!! tak wiec prosze nie pisac mi, że sie nie udzielam. :P tak wiec skoro ustaliliśmy, że sie udzielam to moge takze karcić :D
ps. ja wrociłem godzine temu własnie od rodziny, było w porzo impreza na 14 (słownie: czternaście) fajerek :P -
...Bartosh...
A więc przepraszam , za moją niestosowną odpowiedź względem szanownego panicza Jakuba.
oczywiscie jako osobą wypowiadajaca się do tematu ma pan także prawo by karcić , jednak w tym wypadku popełnił pan błąd sądzac ,że moja wypowiedź nie jest potrzeban.
skoro jednak wyjaśniliśmy sobie moge panu przyznac także jedna racje
JEST W PYTONA!!!
xD
PS.A mi się i tak nie chciało:P
kolokwium z zoo dobijał troche , będą mi się pytania snić po nocyxD -
Kubuś
O widzisz Bartus, chciałem Ci odpowiedziec, ale moje wyrafinowane i ciete spostrzeżenia i riposty są systematycznie kasowane przez moderatora :| To pewnie dlatego, że jestem CZARNY! -
...Bartosh...
ale coś tam było wcześniej w stylu"xD xD xD"
to możesz mi teraz odpowiedzieć, Panie moderatorze prosimy o nie kasowanie
ale co ty pisałeś takiego nie zgodnego z regulaminem ,że ci Kubuś kasują to ?
CZARNY jak CZARNY ale ,żeby na takim tolerancyjnym wydziale takie rzeczy jak widac nie wszyscy są równi ale wiedz,że mi twoje czarne jestestwo nie rpzeszkadza xD -
Jak nie ma co najmniej trzech słów napisanych bez błędu to kasuję posta. Emoty nie są słowami :P
-
Kubuś
Ale moja wypowiedź, wielce konstruktywna zresztą: "jak tu jest? W pytona!" tez została skasowana, a jest to az 5 słow, w dodatku ma wysoka wartość merytoryczną, gdyż na pewno pomogła niezdecydowanym i zainspirowała wszystkich do działania! -
To przez zoologię. Od razy przypomniały mi się gady, a dodatkowo pytony jako węże nie mające kości kruczej.
-
MegaEgo
-
Johnny Kick a Hole in the Sky
a czy z samą biologią rozszerzoną są jakies minimalne szanse?? czy lepiej dac sobie z tym spokój ? :) -
-
Avocado
A czy ktoś mógł by mi powiedzieć jak jest z biologią na uw niestacjonarnie-czy jest jakaś rekrutacja-jeśli tak to jak traktuje się kandydata który ma mgr chemi- bo tu w sumie nie mam nowej matury itp.
Czy zajęcia są piątek sobota niedziela czy tylko sob/niedz?i czy jest możliwośc przepisania ocen np. z matematyki, chemi-czyli z tego co już miałam zaliczone w trakcie poprzednich studiów.Z góry dzięki za pomoc.
- 1
- 2