Biotech UW [502]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Arman.

ciezko? no bo sie dostalem 3 lata temu ale wybralem am... a teraz chce wrocic :P
  • Q

Pierwszy rok i zoologia/botanika powinny Ci po AM [pardon, teraz WUM] sprawiać przyjemność.

Drugi - nie miałem jeszcze okazji.
  • Anonim

tylko zasadnicze pytanie - czy po 3 latach nie szkoda Ci będzie AM? w sensie nauki, 3 lata już za Tobą.

lepiej niech wypowiedzą się osoby, które studiują więcej niż 2 lata. na gronie wydziału biologii UW lepiej się zapytaj, więcej potencjalnych odbiorców.
  • Arman.

nie no po3 latach wlasnie w tym roku koncze ratownictwo medyczne :P

jak rekrutuje sie stara mature?
  • Ewula... no coś ty...

jeśli można jakie są progi? żeby się dostać, czy mając na 55 % zdaną rozszerzoną chemię i na 82 % biologię mam szansę?
  • ...Bartosh...

>Ewula... no coś ty... napisała:
    >jeśli można jakie są progi? żeby
    >się dostać, czy mając na 55 % zdaną
    >rozszerzoną chemię i na 82 % biologię mam
    >szansę?

Oczywiście szanse są ale nei w pierwszej turze tylko z drugiego rzutu no i to wy sami ustalacie poziom , nie wiem jaki poziom matury był teraz z biologi lub chemi więc ciężko ocenić
  • Kubuś

Bartek koleżanka sie o to pytała półtora miesiąca temu, watpie czy jeszcze poterzebuje tej informacji xD
  • ...Bartosh...

A ja myśle Jakubie, że nie ma zbędnych informacji a tylko niekapnięci studencixD
    zawsze takei info może się przydać , ktoś wejdzie inny, nie koniecznie koleżanka i może pomoże to tej osobie się zorientować
    sam pamietam jak sie szukało tych informaji o progach a tak łatwiej jest sie zapytać , więc Jakubei jeśli nie wnosisz do tematu żadnych nowych wiadomości prosze o nie karcenie mnie za chec pomocy xD xD :P

( robimy dziś jakis wypad?? :D)
  • Ewula... no coś ty...

potrzebne potrzebne, bo ja startuje dopiero w tym roku :)
  • Kubuś

No to i dobrze jak potrzebne... :) ale jak to nie wnosze?? odsyłam do mojej wypowiedzi na pytanie: "jak jest na naszym wydziale?" i GWOLI ścisłosci przywołuje moją odpowiedź: W PYTONA!! tak wiec prosze nie pisac mi, że sie nie udzielam. :P tak wiec skoro ustaliliśmy, że sie udzielam to moge takze karcić :D

ps. ja wrociłem godzine temu własnie od rodziny, było w porzo impreza na 14 (słownie: czternaście) fajerek :P
  • ...Bartosh...

A więc przepraszam , za moją niestosowną odpowiedź względem szanownego panicza Jakuba.
    oczywiscie jako osobą wypowiadajaca się do tematu ma pan także prawo by karcić , jednak w tym wypadku popełnił pan błąd sądzac ,że moja wypowiedź nie jest potrzeban.
    skoro jednak wyjaśniliśmy sobie moge panu przyznac także jedna racje
    JEST W PYTONA!!!

xD

PS.A mi się i tak nie chciało:P
    kolokwium z zoo dobijał troche , będą mi się pytania snić po nocyxD
  • Kubuś

O widzisz Bartus, chciałem Ci odpowiedziec, ale moje wyrafinowane i ciete spostrzeżenia i riposty są systematycznie kasowane przez moderatora :| To pewnie dlatego, że jestem CZARNY!
  • ...Bartosh...

ale coś tam było wcześniej w stylu"xD xD xD"

to możesz mi teraz odpowiedzieć, Panie moderatorze prosimy o nie kasowanie
    ale co ty pisałeś takiego nie zgodnego z regulaminem ,że ci Kubuś kasują to ?

CZARNY jak CZARNY ale ,żeby na takim tolerancyjnym wydziale takie rzeczy jak widac nie wszyscy są równi ale wiedz,że mi twoje czarne jestestwo nie rpzeszkadza xD
  • Q

Jak nie ma co najmniej trzech słów napisanych bez błędu to kasuję posta. Emoty nie są słowami :P
  • Kubuś

Ale moja wypowiedź, wielce konstruktywna zresztą: "jak tu jest? W pytona!" tez została skasowana, a jest to az 5 słow, w dodatku ma wysoka wartość merytoryczną, gdyż na pewno pomogła niezdecydowanym i zainspirowała wszystkich do działania!
  • Q

To przez zoologię. Od razy przypomniały mi się gady, a dodatkowo pytony jako węże nie mające kości kruczej.
  • MegaEgo

jeez...

// tak, możesz to skasować; P/ /
  • Johnny Kick a Hole in the Sky

a czy z samą biologią rozszerzoną są jakies minimalne szanse?? czy lepiej dac sobie z tym spokój ? :)
  • Q

Wymagane są dwa przedmioty na poziomie rozszerzonym.
  • Avocado

A czy ktoś mógł by mi powiedzieć jak jest z biologią na uw niestacjonarnie-czy jest jakaś rekrutacja-jeśli tak to jak traktuje się kandydata który ma mgr chemi- bo tu w sumie nie mam nowej matury itp.
    Czy zajęcia są piątek sobota niedziela czy tylko sob/niedz?i czy jest możliwośc przepisania ocen np. z matematyki, chemi-czyli z tego co już miałam zaliczone w trakcie poprzednich studiów.Z góry dzięki za pomoc.
  • 1
  • 2
| |

Grono biotechnologii Uniwersytetu Warszawskiego. Na wydziale biologii - gdyby ktoś jakimś cud...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)