- 1
- 2
-
Anonim
Macie pytania z poprzednich lat z kolosów???
Odpowiedzi mile widziane:) -
B.
-
Yaneck
http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=b...
Pytań co prawda nie ma, ale jest sporo notatek (z rysunkami), a nawet slajdy z ćwiczeń o grzybach (co prawda inne niż my mieliśmy, ale zawsze coś)
I nie zawsze wszystko chce się ściągać jak należy -
Izabela
A orientuje się ktoś, czy w tygodniu poprzedzającym kolokwium, czyli w tym tygodniu, są normalnie ćwiczenia z botaniki??? -
-
Justyna
-
Izabela
A może ktoś wie w jakiej formie są zazwyczaj kolokwia, oprócz tego, że są rysunki do podpisania, to jest test, czy pytania otwarte? -
Joseph Merrick
Wczoraj panie na ćwiczeniach powiedziały, że raczej nie pojawiają się na kolokwiach pytania, w których trzeba coś opisywać.
Najwięcej punktów można zebrać na rysunkach. -
Izabela
-
Joseph Merrick
Orientujecie się może gdzie i kiedy mają się pojawić wyniki kolokwium z botaniki? -
Karolka
-
d.
-
Karolka
-
KIVI
wyniki sie pojawiły i sa dosyc porazajace. na prawie 150 osób zaliczyło ~45 -
Anonim
Buhahahahaha. Chyba musieli ostro pozmieniac pytania w porównaniu z zeszłym rokiem. -
Katarzyna
-
Joseph Merrick
Czy ktoś orientuje się jak wygląda egzamin z botaniki u prof. Spalika?
Może weterani botaniki z zeszłego roku pomogą?; ) -
KIVI
ja słyszałem, ze pytania testowe sa i jest ich sporo ( czyli dosyć korzystnie da nas jeżeli tak bedzie w istocie) -
Yaneck
-
KIVI
Nie wiem jak to zrobili ( a raczej jestem zszokowany tym, ze sie chciało), ale sa już wyniki z DZISIEJSZEGO kolosa ( byłem tym tak zaskoczony, ze na poczatku pomyslałem, ze nastapiła jakas zmiana punktacji z pierwszego kola). W kazdym razie wyniki sa zdecydowanie lepsze niz ostatnio.
http://www.biol.uw.edu.pl/zsgr/Bota... -
Izabela
Hej, a jak to jest w przypadku botaniki małej, bo na tych kartkach co dostaliśmy na początku jest napisane, że jak ktoś nie zaliczył kolosa 1 lub 2 to poprawia w terminie egzaminu z botaniki, czyli 30.01 o godzinie 10 rano na auli, zgadza się? Pytam ponieważ słyszałam pogłoski, że poprawa ma być w sobotę, co nie zgadza się z tą kartką całą i w końcu nie wiem ; | zorientowanych proszę o pomoc ; ) pozdr.
- 1
- 2