-
^^Matthew^^
BIOFIZYKA
Wykład obowiązkowy BIOFIZYKA dla studentów kierunku BIOTECHNOLOGIA, zostaje przeniesiony z I na II rok studiów. W jego miejsce na I roku studenci wysłuchają „wykładu do wyboru”.
mam 2 pytania do tego. skoro jest przeniesiony na 2 rok a można sie na niego rejestrować to znaczy ze możemy go zrobić w tym roku? i 2 pytanie czy ten "wykład do wyboru" to ma byc z tej puli co na stronie wb w zakładce program studiów dla bitech jest na fioletowo??
Z góry dziękuje za pomoc :)
-
d.
masz wybrać wykład z grupy wykłady monograficzne, z usosa. z tym ze nie moze być to wykład obowiązkowy dla twojego kierunku, np na 3cim roku.
-
Anonim
-
^^Matthew^^
> masz wybrać wykład z grupy wykłady monograficzne, z usosa. z tym ze nie moze być to wykład obowiązkowy dla twojego kierunku, np na 3cim roku.
ok dzięki :)
-
-
KIVI
>Misio napisał
>A jeśli wybrałem obowiązkowy?
to zmieniaj ... proponuje chwasty w religii i sztuce :) czyli od gałazki oliwnej do marihuany -
^^Matthew^^
Dostałem właśnie maila :
Studenci I roku kierunku Biotechnologia
Uprzejmie informuję, że ze względów organizacyjnych obowiązkowy
wykład z Biofizyki dla studentów I roku zostaje przeniesiony na IV semestr
studiów. W drugim semestrze w miejsce "zwolnionych" godzin po Biofizyce, studenci
zaliczają wykład z puli "do wyboru", który zaplanowany był na III
semestr studiów.
DZIEKANAT
SEKCJA STUDENCKA
W takiej sytuacji to chyba te przedmioty nie będą z puli monografów tylko z puli "obowiązkowych wykładów dla biotechnologi"?? -
M Z
Dobra on ma mieć 2 czy moze miec 1 ECTS?
no i w konću moze być obwiazkowy dla biotechu ( wiekszość fajniejszych) czy ma być z tych nie obowiązkowych??? Mogłby napisać ktoś kto wie na pewno?