Biotech UW [502]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

kto wymieni swoja grupe 3 lub 1 z kultur tkankowych zwierzat na grupe 4??
  • Joseph Merrick

super temat :)

Chętnie zamienię moją BIOLOGIĘ KOMÓRKI GR 2 na GR 4.

Niemniej chętnie oddam INFORMATYKĘ GR 17 za GR 7.

Zainteresowanych proszę o niezwłoczny kontakt; )
  • Q

1. Giełda grup jest dostępna w USOSweb w czasie trwania rejestracji.

2. Obecnosć na Informatyce nie jest obowiązkowa, zaliczenie dość proste [trzeba w domu przećwiczyć sobie wszystko - 2h wystarczy], ocena i zasady zaliczania są zależne od prowadzącego ćwiczenia.
  • olga

Zamienię biologie komórki gr. 1 (środy 9h30) na gr. 3 (środy 15h). Deklaracja już czeka w usosie; )
  • Bian

A ja chętnie Biologie komórki z grupy 3 (środa 15) na 4
  • Anku!

A ja chemie ze srody 8-14 na poniedzialek 8-14
  • Anku!

A ja jeszcze jakby ktos chcial to zamienie sie z biol komorki ze srody od 12:;15 na piatek od 10:30:)
  • Paulina

Jakby ktoś chciał to zamienie sie z informatyki w poniedziałki o 14 G4 na tą we wtorek o 16 G7, obie w 1polowie semestru :)
    deklaracja czeka w usosie; )
  • .aga.

zamienie informatyke poniedziałek 16.00 pierwsza poł semestru (G5) na grupe G7 we wtorek;)
  • ewaporat

a giełda to po co?
  • Anku!

Ja sie zamienie z gr w srode na 12:15 na grupe piatkowa obojetnie jaka.
  • ((:ewelka:))

Wymienię biologię komórki M grupę 6 (piątek od 15.30) na grupę 2 (wtorek od 12.15).Jesli propozycja poprzedniczki aktualna to przyjmuję:)
  • Magda

Zamienię się z grupy poniedziałkowej (godz. 14.15) na piątkową z genetyki i inżynierii genetycznej.
  • ewaporat

Zamienię się z grupy srodę o 15, na grupę w srode o 12.15:D
  • generalniePogardzam;>

zamienie chemie org ze srody na 8 na chemie org we wt na 8
  • Tygrysek

zamienię informatykę gr.13 na 3.(pon 12-14)
  • (: Ola :)

Zamienię biologi komórki z grupy piątkowej 10.30-12.45 na zajęcia tego samego dnia od 13.00 do 15.15
  • Macarena

O ja się chętnie wymienię na tę biologię kom. z G5 na twoją G4
  • K

Zwalniam miejsce w grupie wtorkowej z Enzymologii I. Co prawda nie w usosie, bo rejestracja zakończona, ale na żywo, bo nie będę mogła chodzić na te zajęcia.
  • Magda

Zamienię biologię komórki z gr. piątkowej o godz.15.30 na grupę na wcześniejszą godzinę tego samego dnia.
  • 1
  • 2
| |

Grono biotechnologii Uniwersytetu Warszawskiego. Na wydziale biologii - gdyby ktoś jakimś cud...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)