-
Quid rides?
zamienię Biologię komórki M grupę 6 (15:30 - 17:45 w piątek) na grupę 5 (13:00 - 15:15, też w piątek) -
((:ewelka:))
wymienię się grupą z chemii organicznej z 10 na 4. Proszę niech ktoś się nade mną zlituję..nikogo nie znam w 10;)) a obie grupy są wymiennie co 2 tygodnie (dzis była 4). -
toadie
Hej jeśli jest ktoś kto jedzie na faunę i florę w pierwszym terminie i mógłby się zamienić na drugi błagam niech da znać. -
ewaporat
-
-
Magda
Zamienię metody biotechnologiczne w ochronie środowiska gr.6 (środy godz.14.15-17-15) na grupę wtorkową (godz.10), biotechnologię gr.4 (środy godz.14.45-18.45 i piątki godz.15.30-19.30) na grupę 1 lub 3 (poranną) oraz enzymologię gr.8 (godz.15.15-20) na gr.4 (środy rano)
Bardzo mi zależy, ponieważ te zajęcia nakładają mi się z zajęciami na wydziale chemii. -
(: Ola :)
Dzisiaj ruszyła giełda więc może uda się jakoś pozamieniać grupy. Ja chętnie wymieniłabym się genetyką z inżynierią genetyczną z grupy 1 na grupę 4, oraz mikrobiologią przemysłową i biotechnologią z grup 2 na 1 lub 3, choć zdaję sobie sprawę, że pewnie nie znajdę chętnego na taką wymianę; ) -
KaJa
ja chętnie się wymienię Genetyka z inżynierią genetyczną gr 3 (9.15-13,15) na gr 4. -
Anonim
A może wolisz na grupę drugą??:( bardzo mi zależy na grupie 3 z genetyki bo na swoją nie uda mi się dojechać -
Zosia
Ja bardzo chętnie się wymienię: genetyka z inżynierią genetyczną D grupę 7 na 4
metody biotechnologiczne w ochronie środowiska grupę 3 na 7. -
Tygrysek
dobra, mam nadzieję że to tylko dlatego że nikt nie czyta u-maila:)
mam poważny problem i to właśnie Wy musicie go rozwiązać:)
KONIECZNIE MUSZĘ ZAMIENIĆ gr.8 z genetyki i inż.genetycznej (pt.11) na gr.7 (czw.14.30)
oraz gr.2 z fizjologii zwierząt (wt.13.30) na grupę 1(wt.10.15)lub grupę 5 (pt.11.45)
koliduje mi to z zajęciami na kierunku macierzystym na którym jestem IV roku i kompletnie nie mam możliwości zmiany grup zajęciowych...HELP!!!!nie próbuję ułożyć lepszego planu tylko jakikolwiek plan więc niech się ktoś zlituje bo inaczej będę zmuszona z czegoś zrezygnować:( na pocieszenie dodam że serwuję sobie 5-dniowy tydzień zajęć od 8 do 20 praktycznie bez okienek.pomóżcie mi urzeczywistnić mój masochistyczny plan:)
z góry dziękuję
Olga Ł.