Biotech UW [502]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Eve

Napisalam maila... i oto odpowiedz:
    "Niestety, nie ma możliwości przeprowadzenia egzaminu w więcej niż jednym
    terminie w jednej sesji. Biologię molekularną zdaje ok. 100 osób;
    przygotowanie i przeprowadzenie egzaminu, a następnie sprawdzenie prac, to duże
    przedsięwzięcie, w którym bierze udział wiele osób i które pochłania
    wiele czasu. Mając to na względzie prosiłem Was na pierwszym wykładzie,
    jeszcze w październiku, o staranne wybranie terminu egzaminu. W ostatni wtorek
    otrzymałem od was dwa terminy, z których jeden (2 lutego) okazał się
    nierealny ze względu na brak sali, a także z tego powodu, że przeprowadzam tego
    dnia egzamin z innego przedmiotu. Dlatego też postanowiłem, że egzamin
    odbędzie się w drugim zaproponowanym przez Was terminie, czyli 27 stycznia.
    Ta data została już przekazana innym osobom zaangażowanym w przygotowanie
    egzaminu, na ten dzień została już wynajęta sala. Nie widzę więc
    możliwości, żeby w obecnej chwili zmienić termin egzaminu.

Pozdrawiam i życzę, mimo wszystko, przyjemnych Świąt.

Krzysztof Staroń"

Wiec niestety DUPA JAK NIC :(
  • Maja

no to teraz trzeba napisac ze 27 to wcale NIE BYŁ drugi proponowany przez nas termin...a pozniej napisac podanie do prodziekan...ja po prostu nie wyrobie fizycznie...:(
  • Anonim

komentowanie kompetencji osoby, ktora poszla do prof. Staronia i podala mu terminy chyba mnie przerasta ... bo albo ten ktos byl gluchy albo slepy bo proponowane bylyu terminy 2.02 i 4.02 a nie 2.02 i 27.01 ...
    no ale co mozna wiecej powiedziec... po raz kolejny okazalo sie ze na naszym roku co poniektore osoby mysla tylko o sobie i o tym jak im jest najwygodniej a nie o tym co sadzi wiekszosc ... zycze powodzenia na przyszlosc z takim postepowaniem... naprawde! Maja chyba masz racje z tym przejsciem sie do prodziekan ...
  • Eve

Ja tam zalamalam lapki...
    Proponuje nauke do examow przy wigilijnym stole; P
  • Anonim

eeej bez przesady ... nie ma zalamywania lapek tylko cos trzeba z tym zrobic ...
    ale tak w ogole to jeszcze raz tak przy Wigilii ... WIELKIE DZIEKI osobie ktora tak ladnie wkopala wszystkich ktorzy juz mieli ustalony jeden egzamin na 27 ...
| |

Grono biotechnologii Uniwersytetu Warszawskiego. Na wydziale biologii - gdyby ktoś jakimś cud...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)