-
ewaporat
-
:)
-
:)
i jeszcze jedno:) czy na wykładach z mikrobiologii przemysłowej jest jakaś lista itp i czy sa one bardzo przydatne? mam w tym czasie lektorat i nie wiem czy jest sens z niego rezygnować dla jednego wykładu -
LofV
mam pytanie do starszaków, w jakich terminach (tak pi razy oko np od polowy czerwca do połowy lipca) odbywa się pierwsza tura obrony licencjata? i jaki ma się wpływ na termin obrony? -
-
aŚka
Ogólnie coś takiego jak tury praktycznie nie istnieje - według pań z dziekanatu są to "sugerowane terminy". W tym roku ta "pierwsza tura" była chyba od początku czerwca do około 7 lipca, ale z reguły nie ma problemu, żeby bronić się w dowolnym innym terminie. Wszystko zależy od zakładu i promotora. Ja wybierałam termin wspólnie z promotorem i przewodniczącym komisji. -
LofV
-
Olga
Hej. Dostałam się na bt II stopnia i mam pytanie odnośnie specjalizacji + USOS - czy przed wyborem przedmiotów deklarujemy specjalizację? (jak i gdzie?) -
Yaneck