Biotech UW [502]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MiśQ

Ja gdzieś na gronie czytałem, że 4.0 to wymagane minimum, a stypendia dostaje jakiś % najlepszych ludzi z roku. Także to zależy od tego jaki poziom będzie, im wyższy, tym trzeba większą średnią mieć żeby dali stypendium; ) lektoraty się nie liczą raczej do średniej, ale oguny tak - w usosie można sobie sprawdzić co do średniej się liczy, a co nie; )

aj spóźniłem się o 2 min :P ale koleżanka wyżej potwierdza moje zdanie :D
  • olga

15% najlepszych. Ale myślicie, że to naprawdę prawdopodobne, żeby bhp liczyło się tak samo jak np. zoologia?
  • MiśQ

Nie słyszałem nic o tym, żeby była jakaś średnia ważona :P cóż, skoro jest napisane, że liczy się normalnie do średniej to chyba nie ma znaczenia czy to zoologia czy bhp czy jeszcze co innego; )
  • Anonim

jezeli od 4,0 to nie az tak duzo, ale to trzab jakies podanie skałdać zeby Cie uwzględnili czy jak?
  • Joseph Merrick

Niedużo, tylko trzeba liczyć się z tym, że 4.0 i więcej może mieć ponad 15% ludzi na roku, a wtedy stypendia przypadną najlepszym.. Więc bezpieczniej jest wykombinować więcej niż te 4.0 :)
  • Anonim

No wiem wiem...ale to trzeba jakies podanko zlożyc czy jak to właściwie działa?
  • MiśQ

Jeśli chodzi o to zwykłe stypendium za wyniki w nauce to podobno automatycznie przyznają, nie ma żadnych podań;)
    A tak jeszcze wracając do tej średniej to jej wysokość ma wpływ na wysokość stypendium;)
  • B.

Chyba mi minimalnie zabraknie!
| |

Grono biotechnologii Uniwersytetu Warszawskiego. Na wydziale biologii - gdyby ktoś jakimś cud...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)