-
ewaporat
szukam dowolnej osoby, która chodzi w poniedziałki od 16 do 18. nie było mnie na dwóch cwiczeniach, a słyszałam plotkę, że z tydzień zaliczenia. czy to prawda? -
Justyna
hmm.. ostatnio nic takiego nie slyszalam... mamy w sumie strony sobie robic -
aŚka
zaliczenia mają być chyba dopiero na ostatnich zajęciach, jak już skończy swoje ta druga tura, czyli pod koniec semestru i to ma być odpytywanie od razu z wykładów, więc niemożliwe, żeby były za tydzień -
ewaporat
-
-
Nuszka
ostatnie zajęcia odbywają się w tym tygodniu, od następnego zaczyna druga tura, tak wynika przynajmniej z moich informacji; ) -
aŚka
-
monika
A trochę z innej beczki: Czy ktoś już zaliczał informatykę u pana z dredami? Jakaś relacja?; )
-
(: Ola :)
Mam podobne pytabie: czy ktoś zdawał już u Rajcy? Jak wygląda u niego zaliczenie? Wszyscy dostają 5 czy trzeba się jednak wykazać jakimiś umiejętnościami? -
Asia :)
Też mam u niego zaliczać... i mam pytanie
1)jak wygląda zaliczenie u niego?
2)czy mamy na to czas do końca maja? -
Marta
To ja się dołączę do pytań dot. p. Rajcy... Czy jego adres mailowy to rajca@fuw.edu.pl i, jeśli tak, to czy p. Rajca ma w zwyczaju długo odpowiadać na maile? XD Bo w sobotę do niego wysłałam i brak odzewu... No chyba że w weekendy nie korzysta z poczty; P
Asiu, powiedział, że terminem zaliczeń jest maj, więc uznajmy że CAŁY maj; ) Do końca miesiaca teoretycznie mamy informatykę, zatem możemy ją zaliczać. Tak sądzę... -
Anonim
>doli :) napisała:
>A trochę z innej beczki: Czy ktoś już zaliczał
>informatykę u pana z dredami? Jakaś relacja?; )
>
A jak sie nazywa ten pan z dredami??? :) -
Yaneck
Aduszkiewicz (chyba)
Podobno najłatwiej zaliczyć u niego (stronka + 2 pytania z listy i możliwość zmiany na łatwiejsze;)) -
Marta
>To ja się dołączę do pytań dot. p. Rajcy... Czy jego adres mailowy to rajca@fuw.edu.pl i, jeśli tak, to czy p. Rajca ma w zwyczaju długo odpowiadać na maile? XD Bo w sobotę do niego wysłałam i
ak odzewu... No chyba że w weekendy nie korzysta z poczty; P
To już znam odpowiedź. Do tych, co zamierzają zdawać u pana Rajcy! Mailowo umawiać się od poniedziałku do piątku, bo p. Rajca nie ma netu w domu... -
Anonim
a czy można zaliczać u kogoś z kim się nie miało ćwiczeń? Czy zaliczał już ktoś u pana z dredami?? :) -
''''mAtEuSz''''
co do zaliczenia u rajcy. trzeba mu pokazać strone i plik źródłowy. Pozniej pytanie z exela - proste obliczenie i wykres sinusa. I najgorsze, pytanie nie z tej listy pytan, tylko swoje z glowy. i juz:D -
ewaporat
zaliczalam u p. Aduszkiewicza ( z dredami;P). łatwo, miło, szybko, przyjemnie. polecam:D -
(: Ola :)
No nie wiem, czy z tym zaliczeniem to tylko zwykła formalność. Mi Rajca nie zaliczył, bo nie wyszedł mi wykres zależności sinusa od cosinusa - w zasadzie nie wiem co było źle ale coś nie grało. No i muszę zaliczać jeszcze raz. Tak więc czy wie ktoś, czy można zdawać u kogoś innego? -
monika
Ola nie wiem czy Ci pomogę, ale opowiem swoją historię :D
Ja byłam zarejestrowana na zajęcia u pana z dredami - byłam na 2 pierwszych ćw., potem nie byłam:D, a ostatnie 2 ćwiczenia byłam u pana Kwiatkowskiego.. i u niego zaliczałam - nie robił problemów.
Może spróbuj się do niego wybrać - wiem, że ostatnie zaliczenia są w poniedziałek rano.
Powodzenia.