Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ewaporat

szukam dowolnej osoby, która chodzi w poniedziałki od 16 do 18. nie było mnie na dwóch cwiczeniach, a słyszałam plotkę, że z tydzień zaliczenia. czy to prawda?
  • Justyna

hmm.. ostatnio nic takiego nie slyszalam... mamy w sumie strony sobie robic
  • aŚka

zaliczenia mają być chyba dopiero na ostatnich zajęciach, jak już skończy swoje ta druga tura, czyli pod koniec semestru i to ma być odpytywanie od razu z wykładów, więc niemożliwe, żeby były za tydzień
  • ewaporat

moze to tylko plotka. do kiedy trwa pierwsza tura infy?
  • Nuszka

ostatnie zajęcia odbywają się w tym tygodniu, od następnego zaczyna druga tura, tak wynika przynajmniej z moich informacji; )
  • aŚka

zgadza się
  • monika

A trochę z innej beczki: Czy ktoś już zaliczał informatykę u pana z dredami? Jakaś relacja?; )
  • (: Ola :)

Mam podobne pytabie: czy ktoś zdawał już u Rajcy? Jak wygląda u niego zaliczenie? Wszyscy dostają 5 czy trzeba się jednak wykazać jakimiś umiejętnościami?
  • Asia :)

Też mam u niego zaliczać... i mam pytanie
    1)jak wygląda zaliczenie u niego?
    2)czy mamy na to czas do końca maja?
  • Marta

To ja się dołączę do pytań dot. p. Rajcy... Czy jego adres mailowy to rajca@fuw.edu.pl i, jeśli tak, to czy p. Rajca ma w zwyczaju długo odpowiadać na maile? XD Bo w sobotę do niego wysłałam i brak odzewu... No chyba że w weekendy nie korzysta z poczty; P

Asiu, powiedział, że terminem zaliczeń jest maj, więc uznajmy że CAŁY maj; ) Do końca miesiaca teoretycznie mamy informatykę, zatem możemy ją zaliczać. Tak sądzę...
  • Anonim

>doli :) napisała:
    >A trochę z innej beczki: Czy ktoś już zaliczał
    >informatykę u pana z dredami? Jakaś relacja?; )
    >

A jak sie nazywa ten pan z dredami??? :)
  • Yaneck

Aduszkiewicz (chyba)
    Podobno najłatwiej zaliczyć u niego (stronka + 2 pytania z listy i możliwość zmiany na łatwiejsze;))
  • Marta

>To ja się dołączę do pytań dot. p. Rajcy... Czy jego adres mailowy to rajca@fuw.edu.pl i, jeśli tak, to czy p. Rajca ma w zwyczaju długo odpowiadać na maile? XD Bo w sobotę do niego wysłałam i
    ak odzewu... No chyba że w weekendy nie korzysta z poczty; P

To już znam odpowiedź. Do tych, co zamierzają zdawać u pana Rajcy! Mailowo umawiać się od poniedziałku do piątku, bo p. Rajca nie ma netu w domu...
  • Anonim

a czy można zaliczać u kogoś z kim się nie miało ćwiczeń? Czy zaliczał już ktoś u pana z dredami?? :)
  • ''''mAtEuSz''''

co do zaliczenia u rajcy. trzeba mu pokazać strone i plik źródłowy. Pozniej pytanie z exela - proste obliczenie i wykres sinusa. I najgorsze, pytanie nie z tej listy pytan, tylko swoje z glowy. i juz:D
  • ewaporat

zaliczalam u p. Aduszkiewicza ( z dredami;P). łatwo, miło, szybko, przyjemnie. polecam:D
  • (: Ola :)

No nie wiem, czy z tym zaliczeniem to tylko zwykła formalność. Mi Rajca nie zaliczył, bo nie wyszedł mi wykres zależności sinusa od cosinusa - w zasadzie nie wiem co było źle ale coś nie grało. No i muszę zaliczać jeszcze raz. Tak więc czy wie ktoś, czy można zdawać u kogoś innego?
  • monika

Ola nie wiem czy Ci pomogę, ale opowiem swoją historię :D

Ja byłam zarejestrowana na zajęcia u pana z dredami - byłam na 2 pierwszych ćw., potem nie byłam:D, a ostatnie 2 ćwiczenia byłam u pana Kwiatkowskiego.. i u niego zaliczałam - nie robił problemów.

Może spróbuj się do niego wybrać - wiem, że ostatnie zaliczenia są w poniedziałek rano.

Powodzenia.
| |

Grono biotechnologii Uniwersytetu Warszawskiego. Na wydziale biologii - gdyby ktoś jakimś cud...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)