-
*Rybolek*
hejka ludziska
generalnie jestem z MISMaP (biotech) i mam pewien dylemat bo moge zapisac sie na mikrobiol mala (jako ze na to zezwala mi mismap) ale wiem ze "czysty" biotechu musi zrobic duza... poradzcie co zorbic czy lepiej mala czy duza czy ta duza pozniej jest gdzie wymagana??!! masakra jakas.... -
weltszmerc
Ja bym Ci radziła zrobienie dużej mikrobiologii. Jest to raczej jeden z podstawowych przedmiotów na tym kierunku... Jak opanujesz teorię, ogarniesz się trochę w labie i nauczysz technik, to łatwiej Ci będzie później na pokrewnych przedmiotach np.mikrobiologii przemysłowej, biotechnologii, bo dużo rzeczy się powtarza. No i ocena z egzaminu liczy się w niektórych zakładach przy przyjmowaniu na licencjat. No chyba, że Cię mikrobiologia w ogóle nie interesuje (ale chyba każdego biotechnologa w jakimś tam stopniu powinna :P) to weź mała... Ale szczerze polecam dużą, wykład nawet ciekawy, ćwiczenia też, a na małej to pewnie tak po łebkach wszystko jest robione. -
ewaporat
jako mismapy musimy miec ocene za egzamin z mikrobiol, wiec zwroc na to uwage. -
Anonim
-
-
Syl
hej:) powiedzcie cos o prowadzacych, slyszalam ze p.Baj jest ok a reszta?(mam cw z Anna Grudniak) -
Izabela
Ja bym się chętnie zamieniła na 1 lub 3, a oddała 10 :) może ktoś jest chętny? -
B.
-
Izabela
-
NOCNY MAREK
-
Joseph Merrick
Widzę Nocny Marku że powracasz tu po długiej nieobecności i od razu zabijasz dowcipem! :P -
Izabela
-
Hrabia
-
Dreamcatcher.