Biznes Internetowy [2004]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

http://www.amway.pl/ dla mnie to najlepsza opcja,a jak jest z Wami?:)
  • Anonim

kiedyś na gronie "pozycjonowanie" ktoś wrzucił kilka linków do swoich internetowych "biznesów" twierdząc, że zwiększy w ten sposób swój pagerank, większość mu uwierzyła i też zaczęła wrzucać swoje linki...

mam wrażenie, że Ty też czytałaś tamtego posta...

• Brut[all]

Heh,, a ja nie rozumiem, dlaczego Hitler się tak ostro wziął za żydów, cyganów i homoseksualistów, miast za spamerów i akwizytorów; -P
  • Anonim

to zes dojebał...
  • erha

poprosze jakies bardziej kulturalne wyrazy na przyszlosc.
    t.
  • Anonim

w Internecie można natknąć się na informacje, że Amway to nic innego jak sekta...
  • Anonim

ja osobiście nie mam nic przeciwko tej firmie, wpadła na pomysł, wymyśliła produkt, plan marketingowy i zarabia grubą kasę.., tylko pogratulować...

natomiast szkoda mi ludzi, nie nie szkoda mi ich, są frajerami i naiwniakami, którzy nadmiarowo wierzą w swój sukces w tej czy innej firmie, nie mając w swoim genotypie odpowiednich wartości przy odpowiednich zmiennych...

tak samo szkoda mi, nie nie szkoda mi; ), wyznawców H&M, proszku Ariel, smakoszy Żywca, margaryny Bona, bywalców BarbieBaru, elektoratu ..każdej partii politycznej i stukaczy na grono.net

podobnież szkoda mi ludzi, którzy piszą, że natknęli się na informacje w Internecie ...

szkoda mi również osób, które twierdzą, że nie są podatne na programowanie neurolingwistyczne :)

Was też mi szkoda; )

Ale jest szansa dla Was, wybawienie dla Waszej duszy i egzystencji ...

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    GRONO.NET

Pozdrawiam

------------------------------ ---
    Marcin
    Pomocnik Administratora
    grono.net - We love you
    ------------------------------ ---
  • Michał Mrzygłocki

Ktoś musi być naiwniakiem, żeby drugi ktoś mógł to wykorzystać; )
  • Anonim

"> podobnież szkoda mi ludzi, którzy piszą, że natknęli się na informacje w Internecie ...
    > "

Panie Pomocniku Administratora, forma mojej wypowiedzi odnośnie Amway'a wynika z obawy przed ewentualnymi procesami. Odsyłam na http://www.sekty.iq.pl, http://www.sekty.net. Tam szerzej o działalności firmy Amway.

Natomiast mi szkoda jest wszystkich użytkowników grono.net, których dane osobowe pojawiły się w wynikach wyszukiwania na Google...
  • Dudzisław

>hovan napisał
    >Natomiast mi szkoda jest wszystkich użytkowników
    >grono.net, których dane osobowe pojawiły się
    >w wynikach wyszukiwania na Google...

ludzie robią z igły widły tak BTW.
  • Anonim

Prawdę mówiąc, to mnie nie interesuje czy moje dane się ukazały czy też nie. Po prostu użycie i zmianę kontekstu mojej wcześniej wypowiedzi odebrałem jako atak personalny i postanowiłem się odwdzięczyć wbijając szpilę...
    Mało to poważne, ale taką mam naturę, że najpierw działam, a potem myślę... :P
  • Anonim

>hovan napisał

>Panie Pomocniku Administratora, forma mojej wypowiedzi
    >odnośnie Amway'a wynika z obawy przed ewentualnymi
    >procesami. Odsyłam na http://www.sekty.iq.pl, http://www.sekty.net.
    >Tam szerzej o działalności firmy Amway.
    >

Nic tylko pogratulować takich źródeł informacji; )

>Natomiast mi szkoda jest wszystkich użytkowników
    >grono.net, których dane osobowe pojawiły się
    >w wynikach wyszukiwania na Google...

Mi szkoda wszystkich, którzy uwierzyli w tą pierdołę, którą napisał Zarząd Grono.net w nawiązaniu do wycieku danych osobowych po indeksowaniu w Google. Banda frajerów :) Tak btw. chciałbym ich kiedyś poznać i pogratulować, bo wrażenie, że to grupa osób, którą można podejrzewać o spierdolenie totalne jednego z mega biznesów pierwszej dekady XXI wieku w Polsce.

:)`
  • erha

;)
  • Anonim

sam pierwszy raz usłyszałem o tej firmie od swojego znajomego i, uwaga, jego mamy. Oboje byli zachwyceni i bardzo serdecznie namawiali mnie do tego, abym się tym zainteresował, bo "to łatwy i przyjemny pieniądz". Chyba na moje szczęście zdązylem o tym zapomniec zanim dojechalem do domu; )
  • gramlin

cudowny biznes od robienia ludzi w h*ja i wyciagania z niego kasy, to jest chora sekta i tyle, i mnie probowali wkrecic, ale w pore sie niedalem i niewyciagneli ze mnie ani jednej zlotowki!!!
    jakies pojebane ksiazki, plyty seminaria na ktorych gadaja caly czas to samo, czyli zero konretow, ale jakie to wszystko jest cudowne.....

o amłeju, o amłeju, wielki nasz panie....

amen!
    amłejowi i n21 mowimy NIE!!!!!!!!!
  • Anonim

taaaaaa jasne oczywsice amway to sekta itddd<lol2> proszeeeeee hahha pier******* głupty; ] bywaaaaa;)milego wieczoru :] hahahaha/załossneeee;)
  • Anonim

>Patricia:) napisała:
    >taaaaaa jasne oczywsice amway to sekta itddd<lol2>
    >proszeeeeee hahha pier******* głupty; ]
    >bywaaaaa;)milego wieczoru :] hahahaha/załossneeee

hahahahaa
    uwielbiam to grono :)
    drugi topic i kolejny przeczytany od poczatku do konca :D
    kolega co robi ten biznes i boi sie google to moze w amway zacznie

tam pieniadze sa wszdzie :))

a moze amway zainwestuje??

hahahah przeczytam kolejny :))
  • Anonim

a swoja droga jak juz wszyscy zostaniemy czlonkami amway i juz zupelnie pozbedziemy sie innych produktów z rynku to co?? koniec swiata??

amwaya trzeba sie bac bardziej niż google.... <szok>
  • <<<<mario>>>> :)

Amway raczej na 100%nie jest sekta......tylko firma ktore daje pewne mozliwosci.Zakupy na wlasny uzytyek,co jest bardzo wygodne.A to ze niektore osoby ktore wspolpracuja z Amway robia czasami monotematyczne,nieprofesionaln e seminaria biznesowe itd.to tylko swiadczy o ludziach a nie o tej firmie.Poniewaz Firma jako Firma Amway Malo kiedy robi wogle jakie kolwiek prezentacje.To ludzie Ktorzy WSPOLPRACUJA z firma robia te seminaria.Aaaaaaaa z reszta to temat rzeka.....
  • Anonim

jaka sekta ..hehe ..ten co nic nie robi nie zarabia,od Ciebie zalezy w jakim bedziesz miejscu za 5 lat :P
  • 1
  • 2
| |

jak rozwijać internet w polsce jak na nim zarabiac, jak uswiadamiac ciagle jeszcze opooznione w tym...

Fotki

Miejsca grona (2)