-
usunięty
-
snoozie
-
lewin
Niech sie PayPal rozkreci... to bedzie hit w mikroplatnosciach w PL internecie!
Ale podchodze do tego narazie z duza rezerwa... -
fingerout
witam. nie wiem czy doczytaliscie, ale z PL mozna tylko placic, natomiast otrzymywanie platnosci nie jest mozliwe :|
pozdrawiam
fingerout -
-
Anonim
a jeszcze pare tygodni temu managerowie ebay.pl mowili, ze PayPal wejdzie, ale nie za szybko.
chyba ktos dostal po uszach, ze PayPal w Polsce pojawilo sie szybciej:)
nie mniej jednak - w koncu!!!:) -
lewin
Doczytalismy; p
Przynajmniej ja; )
Wydaje mi sie ze to kwestia czasu jak bedzie mozliwe otrzymywanie wplat!
Szkoda tylko ze nie dzialaja karty Visa Electron mBanku z eKonta. Sprawa ma sie inaczej w przypadku kart Visa Electron z Inteligo :( -
Frans
Jakiś początek to jest, ale dla mnie akurat PayPal bez możliwości odbierania pieniędzy... w zasadzie tak jak by nie istniał.
eBay zresztą zachowuje się w Polsce troche jak Wielki Biały Człowiek, który przyjechał do dziekiego kraju i przynosi cywilizacje. Tak jakby aukcje internetowe to była jakaś totalna nowość u nas. -
lewin
-
fingerout
tez sie zgadzam, ale kto na tym traci? ... chyba kazdy wie; )
pozdrawiam
fingerout -
neosim
Jezeli jestescie zainteresowani pelnym paypalem to trzeba ich poganiac.Jedyne co moze kazdy z nas zrobic to wyslac do nich maila z pytaniem kiedy mozna bedzie zaaplikowac na polskich stronach w pelni dzilajacy system paypal. Traktwac ich jako potencjalnych partnerow biznesowych, a nie jako zbawienie. Ja juz dawno to zrobilem :) i co okazalo sie ze paypal wprowadzil opcje zaplaty z polskich kont. Ruszylo sie :):) maile czynia cuda heheh. A tak na prawde w odpowiedzi otrzymalem numer telefonu do handlowca w stanach zamiast jakokolwiek informacje zla lub dobra. -
Marcin
ekarty VISA z ekonta w mbanku dzialaja - sam sprawdzalem - jednak przy dodoawniau ich w profilu trzeba miec co najmniej 2 zł na tej karcie aby system widzial ja jako aktywna.
Włączając sie do dyskusji nawet tak okrojny paypal jest dla nas czyms bo teraz moan bez najmniejszych problemow robic zakupy na ebayu w usa i angli gdzie praktycznie jedynym spsobem platnosci byl ebay a na czeki i przelewy drobni sprzedawcy krzywo patrzyli.... -
Marcin
-
venus
Otrzymywanie płatności możliwe jest za pomocą http://www.przelewy24.pl - bardzo uprosciło nam transakcje ze stanami. minusami jest to że jest limit na max. 4000zł przelane jednego dnia z jednej karty, a pieniązki na nasze konto idą tydzień, ale... jest! i działa! :)
Weronika
http://www.luxorna.com
- Przeglądaj grona w kategorii Technologie i Telekomunikacja
- Przeglądaj grona w okolicy Sosnowiec
- Załóż własne grono tematyczne