• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • zloek

Hej,jestem ciekaw ile zarabiacie poprzez sklepy internetowe. Może napiszecie czym handlujecie i ile miesięcznie zarabiacie, myśle że to dość ciekawe.....no dalejjjj pochwalcie sie:):)
  • Anonim

Ale wszyscy są się smiali :)
  • Anonim

:PPPPP
  • Kacper

1,5 miesiąca allegro - 3tys. Nie wysilam się i normalnie sie uczę.
  • majkelus

a co sprzedajesz?
  • Kacper

Kosmetyki dla kobiet.
  • majkelus

bierzesz z hurtowni?
  • majkelus

i jakie? normalne czy te drugiej klasy?
  • Kacper

Zza granicy.Wyglądają na normalne,a jakie są to nie mam pojęcia.
  • ...::MJOLAF::...

Wkurwiają mnie tylko tacy ludzie (nie mogę do końca tego powiedizeć o Tobie, bo Cię nie znam, ale...)-> typowe cfffaniaczki z allegro, importują towar, promują jaki to on wspaniały, orginalny i wogóle... a w rzeczywistości nawet sami nie wiedzą z czym mają do czynienia, nie pomyśałeś może kiedyś, ze to nie uczciwe wciskać ludziom jakiś kit? (nie mówie, ze to robisz..ale biorąc na przykład... )importujesz kremy z wioski o 30km na północ od Bangladeszu czy innej rudery (oczywiście cena u Ciebie jest 30-45% niższa:D) ludzie się kuszą na to -> Ty w sumie również jesteś fer wobec nich-> sprzedajesz po lepszych cenach, Ty zarabiasz, a ludzie się cieszą... perfekcyjny handel-prawda... a może nie do końca? -> okazuje się, że tam sprzedawali trafny towa i co teraz? Twoim kupcom wypadają włosy, robią się poważne oparzenia na skórze... czy czujesz sie fer nie przetestowywując wcześniej takiego pordukt. (odrazu mówię, ze mój komet wcale nie jest wystosowany jako negaty w Twoim kierunku...nigdy! ale mam nadzieję, że zachęcę Cię do krótkiej refleksji...). Pozdrawiam i życzę owocnych zarobków na allegro i w każdym innym miejscu (sprawdzonymi towarami:))
  • majkelus

PLx napisz cos wiecej......jesli mozesz :)
  • Anonim

jak towar nie bylby sprawdzony ... to by ludzie od niego nie brali i od innych "typowych cwaniaczkow"

ludzie nie sa glupi - i nie zakladajmy tak - i predzej czy pozniej jakiekolwiek "sztuczki" wychodza na jaw

a powyzszy post MJ.. to chyba jakies brednie (sorry bez urazy) w stylu "nie mam pomyslu", wiec zal mi d.... sciska, bo nie mam jak zarobic na bilet do kina
  • ‰ M - powered

1 telefon (z wyższej poołki) = ok. 200-300zł (Import)
  • Kacper

A wiesz co Ci mogę powiedzieć -> że Mnie denerwują takie internetowe cwaniaczki jak Ty,co tylko siedzą na tych forum i każdego krytykują.Zamiast tego byś się wziął w garść ruszył głową i zaczął sam coś robić aby nie prosić non stop biednych rodziców na wszystkie zachcianki.
    Nie wiesz co sprzedaje i nakręcasz farmazon.Jak narazie wszyscy są zadowoleni. A ty zdaje się,że pojadłeś wszystkie rozumy i wiesz najlepiej.
  • Kacper

A wiesz co Ci mogę powiedzieć -> że Mnie denerwują takie internetowe cwaniaczki jak Ty,co tylko siedzą na tych forum i każdego krytykują.Zamiast tego byś się wziął w garść ruszył głową i zaczął sam coś robić aby nie prosić non stop biednych rodziców na wszystkie zachcianki.
    Nie wiesz co sprzedaje i nakręcasz farmazon.Na palcach jednej ręki mógłbym zliczyć niezadowolonych ludzi.
    Jesteś taki obeznany w tych importach,że zdaje się,że pojadłeś wszystkie rozumy i wiesz najlepiej.
    Prawda jest taka,że samym pieprzeniem bzdur nigdzie to Ty nie zajdziesz.Ale to nie Moje zmartwienie.
    Pozdrawiam,
    Kacper
  • ...::MJOLAF::...

a co Ty kurwa myślisz, że ja się urodziłem w jakiejś bananowej rodzince i też wszystko mam, zapierdalam wiecej napewno niż Ty więc nie podskakuj jeżeli chodzi o robotę... na allegro też sprzedaje swoją drogą, ale robie coś i w innych kierunkach, a chodziło mi o Twój post, gdzie Wielce Szanowny Panie napisałeś,

"Zza granicy.Wyglądają na normalne,a jakie są to nie mam pojęcia. "

-jakie są tot nie mam pojęcia? - dobre prawdziwy rekin biznesu <lol>... człowieku chodzi mi o to, że jak sie sprzedaje towart to w kwestii sumienia należy być czystym i sprzedawać sprawdzone rzeczy, a nie jakieś buble...

a jeżeli o import idzie, to akurat nie wyznaje się najlepiej w tych sprawach i jestem naprawdę daleki od twierdzeń, że jestem master of plaster as U...

a jako Grafik komputerowy i webmaster wystarczająco zarabiam, dla Twojej widomości byłem również przedstawicielem handlowym wiec też w tym bizne$$ie się trochę orjętuję....
    Pozdrawiam
    Olaf
  • Kacper

Widać późno było,jak pisałeś tego posta.;] Jestem facetem i za żadne pieniądze nie będę stosował kosmetyków dla kobiet ! A, że wyglądają normalnie to porównywałem z tymi w drogieriach.
    Pozdrawiam.
  • zloek

eeeeehhh, prosze o trzymanie sie tematu, kłutnie nie sa mile widziane.Dzieki. Moze temat tego forum nie jest super inteligentny, ale jest za to spontaniczny i służy po to abysmy sie dowiedzieli/przekazali początkujacym/sobie na wzajem czy nadal warto działać w tej dziedzinie, dlatego tez temat zarobki. Dzieki za uwagę:)Pozdrawiam:):)
  • lewin

hehe

gentelmeni o $ nie rozmawiaja; )

• zloek

wiem, ale co to za tajemnica, ja gentalmenem jeszcze nie jestem:)pOzdrawiam:)
  • 1
  • 2
| |

jak rozwijać internet w polsce jak na nim zarabiac, jak uswiadamiac ciagle jeszcze opooznione w tym...

Fotki

Miejsca grona (2)