-
Andersen
Hej! A ja nic nikomu nie sprzedaje! Ze swojego sklepu korzysatm sam!!! A oferuje również każdemu posiadanie takiegi sklepu! Fajne zakupy do domu, plus nieogranoczone zarobki! -
Dreamgirl
Przestań już z tym vebso. Dałeś się zmanierować emłejowskim technikom sprzedaży i teraz kupujesz sobie super proszek za 200 zł albo szkatułkę za 500. Interesowałem się sporo swego czasu vebso głownie z ciekawości. Osobiście jestem zwolennikiem MLM jednakże zejdźmy trochę na Ziemię. Proponuje porównać ceny produktów w vebso z rynkowymi. Cały trick jednak tutaj polega na tym, że są to produkty, które cięzko znaleźć na rynku. Druga sprawa to umowa, którą ciężko ciężko było uzyskać przed wykupywaniem jakichkolwiek szkoleń itd.
Najfajniejsze są spotkania z mistrzami sprzedaży, hipnotyzerami publiczności. Nawet Kiyosakiego wykorzystali do nakręcania vebso. -
Consulinho
http://grono.net/user/topic-show.js...
" Nie to nie jest wszystko! Dzieki temu biznesowi po krótkim czasie mozna osiągać duże dochody pasywne! Pozdrawiam!"
"Mówiąc ogólnie buduję rynki konsumenckie dla firmy internetowej! Pomagają mi w tym specjaliści! Studiując moge to traktować jako hobby, ale mozna zarabiać duża kasę już po paru latach. Wszystko zależy ode mnie. Pozdrawiam!"
"Wiesz, nie wiem skąd jesteś! Bo W Warszawie w Hotelu Gromada przy ul. 17 stycznia o 19.00 odbywają się spotkania poświęcone budowie biznesu przez internet, które profesjonalnie prowadzą specjaliści w tym zakresie. Jak byś mógł wykombinować trochę czasu i tam póść, to załatwię zaproszenie. Bo wiesz naprawdę warto. Wtedy dokładnie dowiesz się o co chodzi, poznam cię z moimi znajomymi specjalistami, będziesz mógł zadać pytania. Pozdrawiam."
ROTFL -
Consulinho
"Aha Warszawa, no fajnie!Wiesz nie robiłem jeszcze forum! Ale zamierzam wyjść na forum z tym tematem! A co się tyczy Warszawy to jak mówiłem warto przyjść w ten wtorek na spotknaie e-comerce,
(...) bla bla bla (...)
Notabene mogę poznać z innymi specjalistami, zresztą moimi znajomymi. Mam zaproszenia. Myślę że jesteś osobą inteligentną i wiesz, że gadanie on-line jest czymś banalnym. Nie wiem taka jest moja zasada jak chcę coś rzeczywiście poznać to wolę to widzieć, slyszeć no i
CZUĆ.
Pozdrawiam!Jestem otwarty na pytania!" -
-
Andersen
-
Andersen
Dr_Lex: a czy cię ktoś namawia do kupowania tych drogich rzeczy? Są tysiące produktów, po zakupie których nie musisz stać w kolejce i nieść do domu!!!
A co możesz powiedzieć o Qickstarze w USA, gdzie sa miliony produktów o cenach porównywalnych na rynku bezpośrednim!
Każdy wybiera to co mu się podoba, nie mówię o produktach, a o hobby! -
Consulinho
wystarczaja cytaty; )
>> po zakupie których nie musisz stać w kolejce i nieść do domu!!!
To jest akurat smieszny argument, przeciez to nie jedyny sklep jaki jest w sieci...
Mysle ze gdyby VEBSO dodac do KELKOO to nikt by nic nie kupil z tego sklepu. Dlatego pewnie ich tam nie ma i nigdy nie bedzie. Te sklepy sa pewnie gotowe, wiec to zadna sztuka "stworzyc" cos takiego.
Wielokrotnie piszesz o wielkich pieniadzach... Juz te teksty juz slyszalem - jakos nikt z moich znajomych sie nie wzbogacil.
Wielka kase to zrobil Rich DeVos & Jay Van Andel na takich ludziach jak Ty.
-
Dreamgirl
Ok, Quickstar to Quickstar, a polskie realia vebso są takie jakie są, czyli przykre.
Hobby? Moja dziewczyna ma takie hobby jak chodzenie na zakupy i tak samo też mnie namawia, żebym z nią chodził na te zakupy :)
Ciekawe, czy Diverse, czy co tam innego, płaci jej jakieś prowizje za to :)
Nie ma łatwego biznesu. Cokolwiek by to nie było, program partnerski, MLM, sprzedaż itd. wszędzie trzeba się całkowicie poświęcić i nie tracić jaj po tygodniu. Reality bites.
-
Andersen
Dr Lex: "Nie ma łatwego biznesu. Cokolwiek by to nie było, program partnerski, MLM, sprzedaż itd. wszędzie trzeba się całkowicie poświęcić i nie tracić jaj po tygodniu" no masz święte słowa. -
... - - - ...
vebso... Andersen, nawet smieszny nie jestes z tym co piszesz na tym "swoim" gronie:)
szukaj dalej szofera na kajak...
załatw to zaproszenie na kongres gdzie sa Twoi zagraniczni biznesmeni-znajomi, chetnie wpadne:D
LOL -
Anonim
co do spryedawania na allegro .. http://www.ehandel.pit.pl/pages/i/9... -
Grono.Net
allegro, trudny rynek :) sporo osob sprzedaje duze ilosci towaru nie prowadzac dzialalnosci gospodarczej przez co ubijaja konkurencje ..
dobrze maja sie za to bezposredni importerzy :)
no i mogloby sie wydawac, ze te prowizje wcale nie sa wysokie, aczkolwiek sa i to bardzo .. -
maka
Najprostrzy, a zarazem skuteczny sposob na zarabianie nie wychodzac z domu.
Szczegoly wysle na maila- molorzab@wp.pl. Warto!! -
marek zdarek
Zapraszam na http://www.karierka.org aby dowiedzieć się gdzie ile można zarobić.
- Przeglądaj grona w kategorii Technologie i Telekomunikacja
- Przeglądaj grona w okolicy Sosnowiec
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
jak rozwijać internet w polsce jak na nim zarabiac, jak uswiadamiac ciagle jeszcze opooznione w tym...
Miejsca grona (2)
-
rudera Solipska, Warszawa
-
ORLEN Wyścigowa, Warszawa
- Dodaj miejsce