Biznes Internetowy [2004]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • majkelus

Jak myslicie czy da się jeszce zarobić robiąc coś w innternecie ??? macie jakies pomysly? myslalem o komputerach ale obecnie chyba to juz odpada.....
  • Anonim

.eot
  • nbw

da się. kropka.
  • majkelus

jesli sie da to co jest teraz na topie??? fotografia?
  • M... ™

hehehe.... SEX to się zawsze sprzedaje.
  • majkelus

hmmm moze i sie sprzedaje ale ostatnio bardzo nachalnie......
  • Andersen

Zapraszam do mojego grona! Moze bede mogl Tobie pomoc! Pozdrawiam! V.E.B.S.O0biznesem przyszosci!
  • ... - - - ...

jak chcesz byc murzynem to sie przyłacz do vebso - to powinno byc twoje haslo reklamowe:P
    musisz swoimi głupimi reklamami zasmiecac grono?
  • Siaaa

o co chodzi z tym vebso?
  • Andy

W skrócie: marketing sieciowy, Amway. Proszki do prania, pasta do zębów, itp. Kupujesz dla siebie i wciągasz znajomych. Specyficzny sposób motywacji uczestników.
    Fakt, że Andersen przesadza z tym reklamowaniem się na gronach tematycznych, od tego są polecane linki: http://grono.net/user/textad-browse...

Co do samego zarabiania w Internecie, to oczywiście da się, ponieważ wiele branż w Polsce jeszcze nie korzysta z tego kanału. Trzeba się tylko dobrze rozejrzeć. Sorry że tak enigmatycznie, sam mam swoje pomysły i nie chciałbym odkrywać kart. Warto skupić się nie tyle na samym Internecie, co na już istniejących w "realu" biznesach i wprowadzaniem ich do Sieci albo wspomaganiem poprzez Inet.
  • Old School

swiete slowa przedmowcy - po co wymyslac od odkrywac Ameryke - mi sie nie chce - dlatego polecam zagadnienia zwiazane z tzw. obiektowka procesowa
  • Siaaa

aha, dziekuje za przyblizenie mi tematu;)
  • Andersen

007kraffczyk: Widzę że jesteś bardzo mądrą osobą,bez obrazy ale nie w potrzebnym kierunku. Nie sądzę że zajmuję się reklamowaniem, w przeciwieństwie do ciebie i twojej antyreklamy. Gdybyś dorzucił parę dobrych argumentów, wtedy pokazałbyś odrobinę profesjonalizmu.
    "jak chcesz byc murzynem to sie przyłacz do vebso"całkowicie bez sensu.I teraz pomyśl kto tu zaśmieca. Stary nikt cię jak małe dziecko do niczego nie zmusza.
  • Andersen

Andy:
    "W skrócie: marketing sieciowy, Amway. Proszki do prania, pasta do zębów, itp. Kupujesz dla siebie i wciągasz znajomych. Specyficzny sposób motywacji uczestników"- również bez obrazy porzebujesz zrobić update inforamcji na ten temat. Nie chcę wysilać się i coś tłumaczyć. Fakty muszą być faktami, a dobre argumenty muszą być sprawdzone.
  • Andersen

Andy:
    "W skrócie: marketing sieciowy, Amway. Proszki do prania, pasta do zębów, itp. Kupujesz dla siebie i wciągasz znajomych. Specyficzny sposób motywacji uczestników"- również bez obrazy porzebujesz zrobić update inforamcji na ten temat. Nie chcę wysilać się i coś tłumaczyć. Fakty muszą być faktami, a dobre argumenty muszą być sprawdzone.
  • Anonim

prosze o to jeden argument: twoje reklamy vebso są nudne i mało interesujące , pisz sobie o tym do ludzi których to ciekawi a nie spamujesz wszedzie gdzie się da. to naprawde staje się irytujące
  • Consulinho

Andersen: odpowiadaj w jednym temacie/gronie tematycznym, a nie gdzie popadnie.
    Bo tam gdzie nie masz argumentow ( http://grono.net/user/topic-show.js... nie odpowiadasz, znikasz i zasmiecasz kolejne grono lub temat.
    Ma to pewna zalete: kazdy moze przesledzic dyskusje od poczatku do konca.
  • Andy

Andersen: nie minąłem się z prawdą w jakimkolwiek punkcie mojej krótkiej charakterystyki i nie potrzebuję robić żadnego "update", ponieważ mam dość aktualnych informacji na ten temat (chociaż nie mam z tym nic wspólnego). Nie będę przecież pisać elaboratów (trudne słowo) o Twoim vebso i o tym co można tam kupić.
    Jeśli dobrze się przyjrzysz, to zobaczysz że problem polega na tym, że przez takie akcje jak Twoje ludzie reagują alergicznie na MLM, a już szczególnie wtedy, kiedy stoi za nim Amway. Powinieneś zrozumieć, że werbując gdzie popadnie sam szkodzisz temu swojemu "biznesowi przyszłości", utrwalając w społeczeństwie stereotyp natrętnego akwizytora z mózgiem wypranym przez Network21.

Wujek Dobra Rada.
  • bzyyczek

Andy: obawiam się ze nie ma sensu uczyć...
  • Anonim

a ja myślę, że Andersen się nadaje...

na ofiarę mojego MLM ...

chyba z nim zakoleguje...bo jak widać sprany ma mózg już totalnie :)

• 1
  • 2
| |

jak rozwijać internet w polsce jak na nim zarabiac, jak uswiadamiac ciagle jeszcze opooznione w tym...

Fotki

Miejsca grona (2)