BLACK METAL ONLY [144]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Rotten

Witam ,jakie jest wasze zdanie na temat nowego albumu studyjnego szedzkiej hordy Marduk??Co sądzicie o nowym wokaliście Mortuus'ie i o powrocie Magnusa "Devo" na basie??
  • zdecydowanie jestem za powrotem Legiona! I nie to ze się przyzwyczaiłem, tylko ze to mój ulubiony wokalista blackowy zaraz obok Satyra; -) Album dobry, ale bez rewelacji... wokal jakiś cholernie płaski, ale album przynajmniej nawiązuje do starych wydawnictw... byłby Legion to bym został rozjebany!
  • Rotten

Pozdro doomicus ,ja też jestem za powrotem Legiona ,choć Mortuus nie ma moim zdaniem złego wokalu.Tylko ,że po prostu Legion znacznie bardziej pasował do Marduk niż Mortuus.Album jest moim zdaniem ogółem taki sobie ,wolę "Those Of The Unlight","Opus Nocturne","Heaven Shall Burn...When We Are Gathered" i "Nightwing".Ale pozdro dla Ciebie doomicus za wpis -pierwszy jak dotąd.<lol>
  • ./

ten album to przecietne wydawnictwo jakich tysiace ...
  • nie sądze, aby Marduk wydawał pospolite, czy jak wolisz przeciętne wydawnictwa jakich tysiące... równie dobrze można tak powiedzieć o Darkthrone - oba zespoły niszczą w swoim stylu, które są wzorem na scenie blackowej nie od dziś.
    Wolałbym powiedzieć, ze to przeciętna płyta w stosunku do reszty albumów.
    pozdrawiam
  • Vertigo

Nie wiem czy można powiedzieć że to wydawnictwo jakich tysiące, skoro tysiące wydawnictw jest wzorowanych właśnie na Marduk.
    Prędzej podpiszę się właśnie pod stwierdzeniem Doomicus'a - jak na Marduk jest to płyta przeciętna. Ale to ciągle poziom będący marzeniem i celem innych.
  • Rotten

True ,true Doomicus & Vertigo Pozzzzzzdddddrrooooooo!!
  • Anonim

Dla mnie nowy Marduk to gowno.
    Jaki i kazdy inny ktory wyszedl po Panzerze.
  • uważasz, ze juz nic pozniej ciekawego nie nagrali? to rzezczywiscie wielka bida ten cały BM..
  • Anonim

Zagrali moze jeden ciekawy kawalek - 'Jesus Christ... Sodomized' (chyba na la grande danse macabre) i jak dla mnie na tym koniec.
    Prawie kazda wielka kapela po nagraniu najlepszej plyty spada na psy :P
  • Vertigo

Po nagraniu "najlepszej płyty" chyba z definicji trzeba zejść na psy :>
  • putingapustinga

hłe hłe hłe
  • Rotten

To zależy...mooim zdaniem nie każda kapela spada na psy po nagraniu zajebistej płytki....(choć rzeczywiście ten text jest taki trochę dziwny<lol2>).Przykładem dla mnie jest np.Enthroned.Polecam!!
  • ADN

Najbardziej zasmuca mnie fakt, że Mortuus nie znajdzie już czasu na Funeral Mist. Juz 2 lata mineły od wydania Salvation i cigle cisza strona chyba juz padła bo od dawna 0 update'ow. Wiadomo, że Marduk = max. poświecenia ciągłe koncertowanie itd. a szkoda bo uważam Funeral Mist za jeden z Najlepszych Tworów ostatnich lat i według mnie nowy Marduk wypada gorzej od Salvation.
  • Anonim

oj takie pierdolenie...

jeśli chodzi o mnie- w pełni zgadzam się z Doomicus metalicusem :)
  • ADN

Chodzi ci o Funeral Mist czy że Marduk zszedł na psy?

• Anonim

chodzi o całokształt :) bo tak biadolicie jak stare baby; ) dla mnie marduk zawsze będzie zajebistą kapelą.
  • Anonim

no chyba, że nagrają split z Cradle of Shit (Uwaga rymuję) :D
  • Vertigo

Masz duszę czarnego gangsta :>
  • Anonim

"no toć ba" :D