-
./
-
Anonim
-
Rotten
Hail Quorthon!!Po prostu wychylmy piwko za jego zdrowie i zaszczepiajmy muzykę i ducha Bathory wśród młodych.Hail Bathory!! -
Anonim
-
-
Anonim
Szanowałem Quorthona za jego postawę artystyczną, natomiast nigdy mnie jakoś nie porwało na strzępy nic, co on nagrał.
Jedyna płyta, której czasem słucham to "Blood, Fire, Death", ale to też nie za często. Nie mniej niech użyźnia glębę skandynawską w spokoju. -
Juliusz
Jego wczesne dokonania z Bathory są zajebiste, ale jak dla mnie tylko do płyty "blood fire death", płytka "the return" jest rozpierdalająca, a o nowych nawet nie warto wspominać o ile wczesny wiking metal mu wychodził o tyle octagon to po prostu gówno (nie bójmy użyć się tego słowa; )) -
Juliusz
Ale najlepsza płyta Bathory według mnie to zdecydowanie In Conspiracy (A Tribute To Bathory) :P. -
ADN
Brakuje mi na tej płycie zdecydowanie wersji "War" w wykonaniu Revenge >>> czysty kult. -
Anonim
-
Irminsul
Ja tam Bathory tylko do "Twilight..." włącznie... chociaz "Nordland" byl moim zdaniem dobry ale to nie jest juz to samo co wczesniej, niestety... :( Ale i tak WIELKI SZACUNEK dla człowieka... Pewno tam chleje gdzies w Valhalli...; ) -
Anonim
-
Irminsul
-
Anonim
-
Vertigo
-
Anonim
-
Irminsul
-
Irminsul
-
Anonim
jestem opetanyyy!!
moj Szatanieee!!
jestem bluzniercaaa!!
moj Szatanieee!!
wladca Szatan!!!
wladca Szatan!!!
wladca Szatan!!!
AAARGH!! ach ten besatt jakie oni maja liryki:D
ps. tak serio to maja wyjebiste. gdyby nie to ze w wiekszosci numerow co drugie slowo to satan,szatan,lucifer itp itd :D
-
./
-
Vertigo
Ave Master Lucifer!
Ave Master Lucifer!
Ave Master Lucifer!
Ave Master Lucifer!
Besatt - Ave Master Lucifer