Black Sabbath i Ozzy [582]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ~ 理 解~ !~MagHide~

a może by tak każd ypowiedział parę słów o sobie, no i of course czemu akórat BS?
  • w w

tia, to moze ja bede ta odwazna i pojde na pierwszy ogien; )
    no to o mnie?? e jest cos w profilu chyba napisane; ) zreszta zawsze mam z tym problem. a czemu b.s? bo to po prostu klasyka, podloze bla bla no i sa swietni w koncu:) od 6 klasy podstawowki <rotfl> ich slucham i jeszcze mi sie nie przejedli, wiec jednak cos musi w tym byc. pozdrawiam wszystkich i zapraszam do wywnetrzniania sie; )
  • ~ 理 解~ !~MagHide~

widzę że mam do czynienia z długodystansowcem, to zupełnie tak jak ja, ja można by się pokusić o stwierdzenie, że wyrosłam na ich muzyce, od zawsze było u nas w domu pełno ich płyt (ach dzięki ci mój czarny panie za starsze o 14 i 18 lat rodzeństwo) to na ich textach uczyłam się angielskiego, he he, to były czasy...
  • Ellenor of Aquitiane

to idę za ciosem;) heh i zauważyłam, że będę się powtarzać..to klasyka klasyki, i nie wyobrażam sobie by moglo być inaczej..od zawsze chyba gdzies mialam ich piosenki..zawsze mi towarzyszyly..i to sie nie zmienilo do dzis;) Ozzy jest kul:P hah można by tu mnożyć pochlebstwa i zachwyty, ale myślę, że to nie potrzebne:) pozdrawiam :)))
  • Anonim

poprostu jaaa....
  • ~ 理 解~ !~MagHide~

a może coś bliżej Czarnulko??
  • benek

jestem maniakiem ozzego black sabbath i to tyle
  • benek

widze ze wiekszosc to kobiety na tym gronie bardzo mile zjawisko bardzo.
  • Zak

no fakt,nie sadzilem ze tyle dziewczyn słucha takich starocim
    nie bede orginalny - klasyka i to taka ze po prostu nie mozna nie kochać....
  • -=Wi$niowY=-

ja też lubię BS:)...od tego zacząłem słuchaćgitarowego grania - sentyment:D
    cośo sobie??ee...patrzcie w profilu;P
  • margoth

Jakich znowu starocin!? Czyż muzyka nie jest ponad czasem . . .

nie lubię pisać o sobie :)
  • Rafał

BS zaqrazil mnie kumpel, wczesniej byla Metallica i jakies lomoty a potem melodia pt "Black Sabbath" i .... wpadlem. :)))
  • SENSEI

BS-mój ojciec zaraził mnie ta muzą,on ich uwielbiał i słuchał często a ja to ''odziedziczyłam'' :))))) za co mu zawsze będę dżwięczna :))
  • Grono.Net

No u mnie bedzie to samo:)
    Wszystko przez Padre;)

Tak samo bylo z Deep Purple, CCR i paroma innymi :)
  • KaPiTaN SzPoN

a moja historyjka idzie tak...
    skacze po kanałach i skacze i skacze bo nudy, wskakuje MTVclassic i coś płonie, czrna sceneria, kapela w tle niezła muza idzie...chwila nasłuchu, i HEDLESS CROSS no i wtedy dostałem takiego kopa w jajka, że do tej pory go odczuwam i będe go odczuwał jeszcze długo:)
    a co do mojej skromnej osoby to : studencik zacnej katolickiej uczelni, kierunek - teologia, uprawiam boks i wiele innych rzeczy

ROCK'N'ROLL
  • matti v

pamiętajcie mnie ]:->
  • ciacho

Ja jestem Tomek :D To tyle o mnie :P

Dlaczego BS i Ozzy? Jakoś tak od kumpla pożyczyłem kiedyś kasete gdzie miał ponagrywane hiciory Sabbath'ów z Ozzy'm i.....tak mi zostało :D Jakość tej kasety pozostawiala wiele do życzeniea :)
  • Makalipsa Starszy

Usłyszałem Iron Man i tak już zostało. zaraziłem się stety :)
  • tommy

kurwa kocham sabbathow:)
  • Anonim

To samo mogę powiedzieć o sobie.

Pamiętam jak ich pierwszy raz zobaczylem. Miałem 11 lat, to był jakiś program o historii rocka na TVP 1... Puścili teledysk do Paranoid, taki z bluboksem, co się na nim jakieś manekiny wyświetlały. Ech, wspomnienia; )
  • 1
  • 2
| |

To powinno mówić samo za siebie :) Zapraszam wszystkich fanów

Fotki

Miejsca grona (0)