- 1
- 2
-
~ 理 解~ !~MagHide~
a może by tak każd ypowiedział parę słów o sobie, no i of course czemu akórat BS? -
w w
tia, to moze ja bede ta odwazna i pojde na pierwszy ogien; )
no to o mnie?? e jest cos w profilu chyba napisane; ) zreszta zawsze mam z tym problem. a czemu b.s? bo to po prostu klasyka, podloze bla bla no i sa swietni w koncu:) od 6 klasy podstawowki <rotfl> ich slucham i jeszcze mi sie nie przejedli, wiec jednak cos musi w tym byc. pozdrawiam wszystkich i zapraszam do wywnetrzniania sie; ) -
~ 理 解~ !~MagHide~
widzę że mam do czynienia z długodystansowcem, to zupełnie tak jak ja, ja można by się pokusić o stwierdzenie, że wyrosłam na ich muzyce, od zawsze było u nas w domu pełno ich płyt (ach dzięki ci mój czarny panie za starsze o 14 i 18 lat rodzeństwo) to na ich textach uczyłam się angielskiego, he he, to były czasy... -
Ellenor of Aquitiane
to idę za ciosem;) heh i zauważyłam, że będę się powtarzać..to klasyka klasyki, i nie wyobrażam sobie by moglo być inaczej..od zawsze chyba gdzies mialam ich piosenki..zawsze mi towarzyszyly..i to sie nie zmienilo do dzis;) Ozzy jest kul:P hah można by tu mnożyć pochlebstwa i zachwyty, ale myślę, że to nie potrzebne:) pozdrawiam :))) -
-
Anonim
-
~ 理 解~ !~MagHide~
-
benek
-
benek
widze ze wiekszosc to kobiety na tym gronie bardzo mile zjawisko bardzo. -
Zak
no fakt,nie sadzilem ze tyle dziewczyn słucha takich starocim
nie bede orginalny - klasyka i to taka ze po prostu nie mozna nie kochać.... -
-=Wi$niowY=-
ja też lubię BS:)...od tego zacząłem słuchaćgitarowego grania - sentyment:D
cośo sobie??ee...patrzcie w profilu;P -
margoth
Jakich znowu starocin!? Czyż muzyka nie jest ponad czasem . . .
nie lubię pisać o sobie :) -
Rafał
BS zaqrazil mnie kumpel, wczesniej byla Metallica i jakies lomoty a potem melodia pt "Black Sabbath" i .... wpadlem. :))) -
SENSEI
BS-mój ojciec zaraził mnie ta muzą,on ich uwielbiał i słuchał często a ja to ''odziedziczyłam'' :))))) za co mu zawsze będę dżwięczna :)) -
Grono.Net
No u mnie bedzie to samo:)
Wszystko przez Padre;)
Tak samo bylo z Deep Purple, CCR i paroma innymi :) -
KaPiTaN SzPoN
a moja historyjka idzie tak...
skacze po kanałach i skacze i skacze bo nudy, wskakuje MTVclassic i coś płonie, czrna sceneria, kapela w tle niezła muza idzie...chwila nasłuchu, i HEDLESS CROSS no i wtedy dostałem takiego kopa w jajka, że do tej pory go odczuwam i będe go odczuwał jeszcze długo:)
a co do mojej skromnej osoby to : studencik zacnej katolickiej uczelni, kierunek - teologia, uprawiam boks i wiele innych rzeczy
ROCK'N'ROLL -
matti v
-
ciacho
Ja jestem Tomek :D To tyle o mnie :P
Dlaczego BS i Ozzy? Jakoś tak od kumpla pożyczyłem kiedyś kasete gdzie miał ponagrywane hiciory Sabbath'ów z Ozzy'm i.....tak mi zostało :D Jakość tej kasety pozostawiala wiele do życzeniea :) -
Makalipsa Starszy
-
tommy
-
Anonim
To samo mogę powiedzieć o sobie.
Pamiętam jak ich pierwszy raz zobaczylem. Miałem 11 lat, to był jakiś program o historii rocka na TVP 1... Puścili teledysk do Paranoid, taki z bluboksem, co się na nim jakieś manekiny wyświetlały. Ech, wspomnienia; )
- 1
- 2