Blind Guardian [407]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy ktoś widział tą płytę DVD? Jak się wam podoba?

Ja ją zaliczyłem i powiem tyle : świetne! wietna jakość dźwięku (Dolby Digital 5.1!!), video, koncert zajefajny, 20 naprawdę świetnych piosenek. Na scenie efekty pirotechniczne (!), świetna także publiczność... To śpiewane przez nią Valhalla... Podsumowując dostałem więcej niż oczekiwałem! Kolekcjonuję DVD zespołów i to jest jedno z najlepszych wydań jakie mam.

Może tylko przegrywa (dla wtajemniczonych; > :P) z Judas Priest - Electric Eye, Iron Maiden - Visions Of The Beast i Nightwish - From Wishes to Eternity. A no właśnie - lubicie DVD zespołów?
  • Anonim

genialne jest to dvd; ] strasznie sympatyczne, mistrzowsko zrobione, jest last candlle, czysta moc :D :D :D
  • exodusattack

Bardzo dobre DVD!
  • Anonim

Visions of The Beast to po prostu teledyski. Nightwisha nie trawię (nie no ok, ich klawiszowiec jest genialny - cały koncert w chorzowie się na niego gapiłam i polewałam), Electric Eye nie widziałam.
    co do koncertu Bardów - zassałam nielegalnei z sieci - po czym stwierdziłam, że to zbyt piekne zeby w takiej jakosci ogladac i nabylam oryginał... Valhalla wymiata, mina Hansiego jest zaje*ista! no i And Then There Was Silnecce :)
  • Anonim

Ale Visions mnie urzekło :D Naprawdę... nie wiem czemu,ale urzekło :D

To dvd wręcz NALEŻY mieć oryginalne, pomyślcie jak to jest okradać ludzi, którzy przyczynili się do jego stworzenia...
  • Anonim

to nie zawsze jest okradanie IMO
    niektórych rzeczy nigdy bym nie kupiła :P a jak coś jest dobre to sie broni samo i chce to mieć :P
    Visions fajne, ale wole ITTLG :P
    a lubie jeszcze Lust for Live :)
  • exodusattack

Visions ma zajebista oprawe, nie moze sie nie podobac:)
  • exodusattack

i tak najlepsze DVD to :

Pink Floyd - "The Wall"; "Live at Pompei"
    Slayer - "Still Raining"
  • Real Eyes Realize Real Lies

wlasnie sciagam....nie moge sie juz doczekac
  • Walczący z wiatrakami

Imaginations Through the Looking Glass...mama mi z reichu przywiozła, jak jeszcze w Polsce nie było. No i musiałem sobie DVD kupić;)

Najbardziej rozbraja mnie ten smieszny "Hobbicki" brzuszek Hansiego. Oj piwo, piwo.
  • Dudi

No cóż, ma przynajmniej na czym bas trzymać :P

A co do DVD. Mi osobiście się nie podoba. Ogólnie mam na myśli konwencję, czyli Hansi ORAZ Blind Guardian. Co to za pomysł, by podczas solówki pokazywać wokalistę??!!?? Solówka = kamera na gitarzystę solowego. I to mnie najbardziej boli w tym dvd. A sam koncert - no ba, miodzio...

Somebodies out there...; )
  • Anonim

Nie wiem, nie widziałam...
    Smuuuuuutek.... :(

A śpiewali Mordreda??!! :)
  • Anonim

nudza mnie muzyczne dvd .....
    a to jest w miare dobre ...ogladalem o 2 w nocy i nie padlem w objecia snu .....

a pokazywanie hanseiego podczas solówki gitarowej to skandal .......

powini pokazywać perkusistę bo to oni są najważniejsi, najlepsi i najmądrzejśi ...a nie jakieś dupki co się na pierwsza linie pchają z wiosłami i statywami ....na wojnie pewnie to samo by robili ..:):):):)
  • Moriendil

basiste, nie Thomena!; ;P

a powaznie, to ja wole sluchac niz ogladac, wiec DVD sobie slucham tylko czasami..a ogladalem hohoho temu ostatni raz.

a znacie to?
    przychodzi facet do lekarza i mowi:
    -mogl by mi pan wyciac pol mozgu?
    lekarz na to:
    -a po co to panu?
    facet:
    -bo chce sie nauczyc grac na basie...
    po skonczonej operacji lekarz mowi do kolesia:
    -mam dla pana zle wiesci!operacja sie udala ale przez pomylke wycielismy panu caly mozg
    na to koles:
    -nic nie szkodzi...ale gdzie sa moje paleczki?!

gitara rulezzzz!!!!!!!!!!
  • Anonim

tylko czemu nie ma CHÓRÓW!!??!! na dwóch ostatnich płytach, z których w większości zbudowany jest koncert klimat budują chóry, a tu nic... :(
  • Moriendil

Andre Markus Oliver Thomen robia chorki, co chcesz?; ;) A powaznie to prawda - bez chorow to duzo traci, zwlaszca na ostatnich plytach..ale widac Bardow nie stac na wynajecie 6-osobowej choir company na koncerty..chociaz..od tego juz blisko zeby jezdzila za nimi cala orkiestra, jesli wiesz co mam na mysli.
  • Anonim

.......czy ja wiem czy to bez chorow brzmi gorzej ....napewno inaczej ...ale mi sie to podoba ....( to mowi czlowiek ktory zasypia przy therionie ... więc nie bijcie ..za mocno )

mi tam brak chorkow jakos zbytnio nie przeszkadza...a cale dvd jest zajebiste!swietnie wykonane oglada sie bardzo przyjemnie...tylko co do cholery stalo sie z ta kurtyna na poczatku?!:P
| |

...zamknij oczy i przenieś się w świat Tolkienowskiego Śródziemia... Klimat mrocznej fantastyki...

Fotki

Miejsca grona (0)