- 1
- 2
-
Grono.Net
Kto lubi NOFX?? Ja poznałam ich niedawno, ale podoba mnie się bardzo "99 red Balloons" "Punk is Drublic", i "Punk Rock Elite" :] -
Anonim
slyszalam o nich ale jakos tak nie moge sie do tego przekonac... moze za kilka miesiecy... x) -
Anonim
uwielbiam ta kapele .
najlepsze plyty wedlug mnie, to bezkonkurencyjnie "punk in drublick", ktora uwazam za majstersztyk melodyjnego punka , nastepnie troche gorsza, ale tylko troche, to "so long and thanks for all the shoes" i " ribbed" ... nie podobaja mi sie ich nowe dokonanaia od czasow pump up the valum ...
http://www.kaliforniapunk.info -
Gosiiak
NOFX jest spokoś...
Usłyszałam to niedawno, ale mi się podoba...
Znam ludzi, którzy szaleją, na punkcie tego zespołu...hehe -
-
Thomas
NOFX wymiata!!! Uwielbiam kawałki takie jak New Boobs, Vanilla Sex albo The Cause. -
Xilent
-
Anonim
-
Anonim
-
Grono.Net
-
Xilent
It's My Job Keep Punk Rock Elite ... achh.. to jest moj osobisty przepis na zajebisty dzien; ] -
mn321
Hofer-> pewien jesteś? Chodzi mi o to że w programach p2p "99 red balloons" podpisywane jest przez kilka grup-> NOFX najczęściej ale też widziałem np.: Afi -
Czarny Piotruś!
-
alka pralka
u mnie też to kawałek nofx... eee nie wiem, w każdym razie 99 red lubuje :)
i oczywista - the cause. -
alka pralka
-
alka pralka
-
powertrip
-
Anonim
99 Red Balloons jest to piosenka niemki Neny to nie jest piosenka Goldfinger ani Afi. -
Vgl
popieram filona - punk in drublic, punk in drublic i jeszcze raz punk in drublic !! :D :D -
<Zuza>
-
Anonim
- 1
- 2