Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Thomas

Który klip blinków waszym zdaniem jest najlepszy? Piszcie koniecznie!! Moim zdaniem "Josie" wymiata!
  • patrycja

Ja kocham Always :] Ale Josie... hm.... no wymiata od razu po Always :P
  • M∂rci∂ (:

ja zawsze lubiłam all the small things :D ale bardzo lubię też Josie :] i Always :]
  • kiniaq

Mam sentyment do all the small things... i strasznie podoba mi sie Tom w dammit.; ]
  • martyna

ja nie wiem czemu ale lubie the rock show, może dlatego że baaardzo mi sie podob sama piosenka :]
  • s314ryt

man overboard

always

i miss you

adam's song

i kilka wybitnych, koncertowych
  • Anonim

1.Josie
    2.Dammit
    3.What's my age again
  • poDgÓr

Josie taki trochę naiwny bym powiedział.... taki zrobiony na klimaty highschool a takich nie lubię za specjalnie. Dammit ma fajna piosenke ale klip możnaby lepiej zrobić.
    Natomiast FIRST DATE przebija wszystko!!!! z humorem , kpiąco-wyśmiewający z fajną piosenką.. to jest to!!! :D
  • Anonim

a mi podobaja sie wszystkie klipy Blink! KAżdy jest oryginalny, pełny klimatu :)
  • Grono.Net

Teledyski? Wszystkie :D każdy inny i każdy podobny;) natomiast "pierwszy" jaki miałem okazję zobaczyć to All the small things:)
  • Kliff art ....!...?

CZsami jest tak ,ze milo sie patrzy na teledysk a czsami tylko myzyka . Wiele nadrabia sie teledyskiem.( to wszystko na marginesie) :P
    Jesli chodzi o teledysk To jest fajny Adam's Song , First date tez milo-smieszny prawda!?
    I mnostwo teledyskow live np. KARUZEL jest mmmm poprostu pycha :)
  • Anonim

najfajniejszy i najbardziej trendy teledysk to oczywiście FIRST DATE!! jest najbardziej klimatowy... najśmieszniejszy... i wogule czadzior na maxa... wiecznie się z niego będę śmiał jak tylko sobie o nim pomyślę

ASS GAS OR GRASS!
    no one lifes for free
  • M∂rci∂ (:

pewnie, że First date nic nie przebije :)) teledysk jest wyczesany w kosmos.; D
  • A

ee m&m's jest supar jeszcze z tym głąąbem scotem :] ooo i josie tesh fajnee
  • elo kocie.

Ja uwielbiam każdy ich teledysk, no może tak bardzo nie lubię aż "Down", jakoś nie jestem do niego przekonana xP
  • patrycja

a mi down sie akurat podoba i feeling this tez bardzo lubie.
  • Grono.Net

Pewnie wszystcy się zgodzą, że wszystkie teledyski Blinka są świetne za wyjątkiem tych z ostatniej płyty (dawno na żadnej płycie tak się nie zawiodłem). Osobiście najbardziej lubię All the small things
  • xxx

A ja lubię "What's my age again"... Nie tylkoza pielęgniarkę, ale także za sama piosenkę, mój ulubiony utwór Blinka...
  • Yoś

cóż, stare teledyski mocno różnią się od nowych, te nowe nie sa juz takie prześmiewcze, a mi to w sumie pasuje. Lubie te z fajnym klimatem pokazujące amerykańskich zbuntowanych nastolatków czyli np "Down" i "Feling this", ale zdecydowanie wymiata "Always" jeden z najlepszych teledysków pod względem pomysłu i realizacji, jakie kiedykolwiek widziałam.
  • Grono.Net

Mnie osobiście nowy klimat Blinka zupełnie nie pasuje. Mam takie wrażenie, że chłopaki poszli ostro w stronę komercji i ich nowa płyta adresowana jest do zbuntowanych 14 latek którym taki klimat "buntu dla ubogich" pasuje. Blink nigdy nie był zespołem dla zbuntowanych dzieciakow nigdy nie śpiewał o obalaniu systemu itp. ich utwory były proste za to miały w sobie to coś jakąś taką punkową iskrę, że aż chciało się przy niej tańczyć pogo. A teraz Blink to dla mnie, może zabrzmi to kontrowersyjnie takie Wilki tylko, że grające coś co kiedys było punkiem
| |

grono tych, ktorzy lubia sobie czasami posluchac takich kawalkow jak adam's song, first date, i miss...

Fotki

Miejsca grona (0)