zodiakalne blizniaki [1697]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • B.A.R.B.I.E

tutaj mozecie zadawac swoje najglupsze pytania, jakie przychdzą wam do glowy..:)
    Ja ostatnio zastanawialam sie nad tym dlaczego gąbka do ukladania kompozycji kwiatowych jest taka fajna?;) ktos wie?;)
  • thorsten

hmm.. najfajniejsze jest:
    jesli stane na torach i zlapie sie rekami sieci trakcyjnej to czy pojade jak tramwaj?

a co do gabki - a jak to wyglada?; o)
  • B.A.R.B.I.E

jasne ze tak...ale to chyba sorry w druga strone;) zwykla gobka..taka zielona..ja nie namacza przez pare godzin i ona robi sie taka...zajebizzta....taka fajna w dotyku::)
  • B.A.R.B.I.E

wieem..to chore...:) osttanio sie wszyscy ze mnie smieli, ze zafasycnowala mnie gabka..:)
  • thorsten

aha
    ja tam niewiem o co chodzi i tak
    moze mi kiedy pokazesz to sie wypowiem :o)
  • Vario/ango mo/tommy f.

widzicie to?
  • Vario/ango mo/tommy f.

czyzbyscie palili przed owa fascynacja gabka?
  • B.A.R.B.I.E

oglnie mowiac gabka jest zielona i ma ksztalt prostopadloscianu..Ja jak narzie to tylko glupa pale;)
  • thorsten

ta
    chyba w kominku
    albo w piecu
    o
  • B.A.R.B.I.E

no dobra...przyznajmy sie...Zarzucilismy sobie razem po kwasie i mamy gabkowego tripa;) ja wszedzie gabki widze, a Thorcik nic nie widzii;)
  • thorsten

niemoge niemoge
    mam uczulenie na aspiryne; o)
  • Vario/ango mo/tommy f.

ja nic nie widze.

no moze poza tym seledynowym skuterem wodnym.
  • Linka

a ja powtorze pytanie: dlaczego jesli supermen jest taki super to nosi majtki na spodnie:>?

no i pytanie tomasza: kim jest gufi?!
  • Linka

a co do tej gabki to fajna rzecz jest....fajnie sie kruszy...
  • B.A.R.B.I.E

heh narazie nie mam czasu sie zastanawiac nad gufim, bo w pracy jestem..:) moze pozniej cos wymysle:) a jak narazie mam dwa kolejne pytania:
    dlaczego bialy dom jest bialy?
    jak wyglada dziob-dziob?
  • Siemion

biały dom jest biały bo kolor biały jest kolorem zimnym i odbijającym prom, świetlne - przez co sie nie nagrzewa i dlatego rakiety termonaprowadzalne są na niego nie skuteczne :D

a jeśli chodzi o dziob-dzioba to zapewne pochodzi z rodzaju dziobaków a wiec posiada dziób - 1 cecha wyglądu - jak wymyśle wiecej to napisze :D
  • Mandragora

a mnie nurtuje czemu Siemion jest taki pomyslowy :p ktos wie? :>
  • B.A.R.B.I.E

A mi się wydaje że biały dom jest biały, bo trawa jest zielona:)
  • Vario/ango mo/tommy f.

"czemu woda jest mokra"

to jest zajebiste pytanie...

naukowcy nad tym sie nawet zastanawiaja :)
  • Linka

dziUb-dziUb moi mili nie jest z rodziny dziobakowatych, ale dziob ma.....

a bialy dom...hmmmm.... moze dlatego ze to kolor niewinnosci:) jakby byl czerowny to by sie z czym innym kojarzyl jak zolty tez:)
| |

Blizniaki pilnie poszukiwane!!! Jeśli urodziłeś się między 21 maja a 21 czerwca, to nie ma inne...

Fotki

Miejsca grona (0)