-
B.A.R.B.I.E
tutaj mozecie zadawac swoje najglupsze pytania, jakie przychdzą wam do glowy..:)
Ja ostatnio zastanawialam sie nad tym dlaczego gąbka do ukladania kompozycji kwiatowych jest taka fajna?;) ktos wie?;) -
thorsten
hmm.. najfajniejsze jest:
jesli stane na torach i zlapie sie rekami sieci trakcyjnej to czy pojade jak tramwaj?
a co do gabki - a jak to wyglada?; o) -
B.A.R.B.I.E
jasne ze tak...ale to chyba sorry w druga strone;) zwykla gobka..taka zielona..ja nie namacza przez pare godzin i ona robi sie taka...zajebizzta....taka fajna w dotyku::) -
B.A.R.B.I.E
wieem..to chore...:) osttanio sie wszyscy ze mnie smieli, ze zafasycnowala mnie gabka..:) -
-
thorsten
aha
ja tam niewiem o co chodzi i tak
moze mi kiedy pokazesz to sie wypowiem :o) -
Vario/ango mo/tommy f.
-
Vario/ango mo/tommy f.
-
B.A.R.B.I.E
oglnie mowiac gabka jest zielona i ma ksztalt prostopadloscianu..Ja jak narzie to tylko glupa pale;) -
thorsten
-
B.A.R.B.I.E
no dobra...przyznajmy sie...Zarzucilismy sobie razem po kwasie i mamy gabkowego tripa;) ja wszedzie gabki widze, a Thorcik nic nie widzii;) -
thorsten
-
Vario/ango mo/tommy f.
-
Linka
a ja powtorze pytanie: dlaczego jesli supermen jest taki super to nosi majtki na spodnie:>?
no i pytanie tomasza: kim jest gufi?! -
Linka
-
B.A.R.B.I.E
heh narazie nie mam czasu sie zastanawiac nad gufim, bo w pracy jestem..:) moze pozniej cos wymysle:) a jak narazie mam dwa kolejne pytania:
dlaczego bialy dom jest bialy?
jak wyglada dziob-dziob? -
Siemion
biały dom jest biały bo kolor biały jest kolorem zimnym i odbijającym prom, świetlne - przez co sie nie nagrzewa i dlatego rakiety termonaprowadzalne są na niego nie skuteczne :D
a jeśli chodzi o dziob-dzioba to zapewne pochodzi z rodzaju dziobaków a wiec posiada dziób - 1 cecha wyglądu - jak wymyśle wiecej to napisze :D
-
Mandragora
-
B.A.R.B.I.E
-
Vario/ango mo/tommy f.
"czemu woda jest mokra"
to jest zajebiste pytanie...
naukowcy nad tym sie nawet zastanawiaja :) -
Linka
dziUb-dziUb moi mili nie jest z rodziny dziobakowatych, ale dziob ma.....
a bialy dom...hmmmm.... moze dlatego ze to kolor niewinnosci:) jakby byl czerowny to by sie z czym innym kojarzyl jak zolty tez:)