-
lajt
fajna strona. oferuje naprawdę dobre wizualności, aż miło popatrzeć. tylko... z dnia na dzień jacyś tacy się powszechni stali. i w sumie nie mam pewności, czy to dobrze. z jednej strony - przyjemnie się blogi ogląda, ale co za dużo...
co państwo na to? -
Anonim
Strona z szablonami jakich wiele, a wyróżnia ją jedno: surowsze zasady, które mocno przetrzebią potencjalną klienterie, ale też mogą przyciągać i dawać poczucie, że "jak dostane z tamtąd szablon znaczy, że mój blog jest naprawdę zajebisty, bo przecież każdemu nie dają". Dlatego wychodzi na to, że zainteresowanie właśnie ich layoutami może być o wiele większe niż takimi, które można sobie bez problemu i bez dodatkowych komplikacji pobrać prosto ze strony. Cwane bestie :P.
Jeśli chodzi o same szablony... są ładne, niektóre zrobione w ciekawy niebanalny sposób. Przyznam szczerze, że są wśród nich takie, których sama nigdy nie zdołałabym zrobić, ale... chyba nie wziełabym z tamąd niczego dla siebie. -
Grono.Net
oj no, fajne są te szablony, tylko wkurza mnie, że jeden jest z rysunkiem "zostaw to słonce w spokoju", bo rysunek ten został przeze mnie znaleziony ho ho temu, a teraz już kilka szablonowych stron oferuje leja z nim.
a trochę musieli złagodnieć jeśli chodzi o szablonów przydzielanie, bo nie po to szablony robili, żeby one nieużywane na składzie leżały, nie? -
Grono.Net
szablonów, szablony, szablonami, szablonem.
jak to ślicznie, metalicznie brzmi. -
-
Anonim
-
clint eastwood.
miałam stamtąd szablon, ale właścicielka zdjęcia się upomniałą o prawa autorskie.
Maru coś mówiła, że nie nadążają z odpisywaniem na maile proszące o szablon :>
ale tak na serio, to dobre mają te szablony, sama bym takich w życiu nie zrobiła; ) -
wygnali mnie z raju!
ładne szablony. takie oryginalne. już nie chodzi o sam profesjonalizm, którego niewątpliwie nie brakuje. wiem, że robienie tych layoutów zajęło trochę czasu aczkolwiek są one dosyć proste co dodaje im uroku; ) i like it :P chociaż wolę sama sobie robić grafiki na bloga czy stronkę :) -
clint eastwood.
Tyroksyno, ty też robisz szablony, o których ja mogę tylko marzyć ; > -
clint eastwood.
-
koko
-
gargi
rzeczywiście może trochę inne te szablony od reszty, może trochę lepsze (a może tylko mi się wydaje) nie wiem. niektóre całkiem ładne inne mi się nie podobają. o kwestiach technicznych nie dyskutuje bo się nie znam; ) -
koko
taka perełka, wśród tandetnych, nieprofesjonalnych serwisów z szablonami. najbardziej spodobały mi się te motywy z lat peerelowskich, oraz styl retro.
polecam gorąco i pewnie sama kiedyś skuszę się na jeden. -
Dies
stronę odkryłam jakis czas temu i na blogach mam ich szablony, są ładne i niebanalne. -
nbw
Z wyglądu mogą być.
Tu jednak pojawia się moja natura designera - jeśli szablony są tak napisane i działają jak strona główna to "muj borze". -
Anonim
I skąd ja to znam; ]
Boli mnie oglądanie sajtów typu szablony.org albo template monster; ] -
Robert.
-
a19
mniem siem podobajom te szabloniki :] tak, nei ma tao jak wlasne, ale trza jeszcze umiec je zrobic.. :P -
agnieszka
-
nbw
-
Anonim
oh rety rety
a ja znam te panny od ubierzsięęęę
oh rety rety
*zarumieniła się*
((;