-
z_nieba
dopiero teraz zobaczyłam że jest takie grono..
hmm..
jakby ktoś jakiegoś sterego znajomego zgubił to na moim topicu zgłosiło się pare osób:)
http://www.grono.net/user/topic-sho...
-
Kaisa Naakka
spoko, nie zauważyłam, że jest już grono o BLUE - fajnie,że trochę się nas odnalazło ... -
~`~@gness~`~
-
dojrzala LoLa
cholra alez ten swiat maly jest..ekipa blekitna niegdy nei zginie......;))
kawsko juz niebawem przybede...a ty holero teraz na biegowkach posuwasz co...ja tu praca i praca
ale od jutra tez 2 tyg urlopu....:)) -
-
Kaisa Naakka
a co, sie pracuje sie odpoczywa
a możemy się spotkać jak już będzie ciepło i będzie można posiedzieć na dworzu, bo ja nie lubić zadymionych klitek; -)) może na górce pod Blue ...? -
~`~@gness~`~
kaska tej gorki chyba nie ma... ostatnio jak tam przechodziłam to cos rozkopane bylo... zawsze mozna skoczyc do saskiego:D tam tez sie działo po trendowych najebkach;) -
dojrzala LoLa
:)))
kawsko..ja juz od teraz cisza pelna celebracja:))
dom pusty tylko ja i psy
jutro ciotak przylatuje ale
nalezy sie odpoczynek
good friday ,bank holiday
baw sie smacznie
-
ej ostatnio przechodzilam i gorka stala wiec moze zrobi sie nayebke wspominkowa? :)
-
z_nieba
no nio.. ławeczki jush nie ma ale lato przyszło wieuc możnaby sieu na górkeu na bro spotkać:) -
~`~@gness~`~
ale ta górka to jakaś taka niewymiarowa jest jak kiedyś... jakby mniejsza.... -
z_nieba
tak.. :) też zauważyłam.. wiele rzeczy wcześniej wydawało mi się większych:) -
~`~@gness~`~
-
dojrzala LoLa
-
Anonim
tia.......blue to był mój 2 dom...hehe znałam wszystkich...zawsze we wtorli przychodziłam pt. i sob...czasem i w niedziele:DDDD -
~`~@gness~`~
hehehe... "****NIKE nózia zdrowa..." a ja to cie jeszcze ze starych hybryd (z lat 93-95) kminie:) może nawet z remonu jeszcze... -
Kaisa Naakka
-
~`~@gness~`~
-
Anonim
-
Anonim
-
/r/e/t/r/o/-/e/l/e/k/t/r/o/