- 1
- 2
-
ɯ
ja sama do wielkich fanek goryli nie naleze, ale sledze co sie dzieje w ich obozie z duza uwaga- w sumie to muzyczne dziecko damona. dla wszystkich chetnych na http://www.parklife.pl na forum link do ich nowej plyty, ktora ukaze sie wkrotce.
a tak w ogole, to jak wam podchodzi tworczosc gorillaz?
pozdrawiam! -
Anonim
Gorillaz wielbię. Polecam remiksy pierwszej płyty, czyli "Gorillaz vs. Space Monkeyz: Laika come home". Wyobraźcie sobie "Clinta Eastwooda" albo "Rock da house" przerobione na mieszankę dubu i reggae :)
"Demon Season" już jest na Soulseeku. Na MTV2 puszczają już pierwszy teledysk - "Feel Good Inc." Płyta zapowiada się ciekawie, chociaż takich smaczków jak występ Ibrahima Ferreiry z Buena Vista Social Club na "Gorillaz" to chyba nie uświadczymy... -
ag.
no slyszaalm ostatnio na trojce feel good i dolecialam:)
uwielbiam gorillaz nie tylko ze wzgledu za swietna muzyke ale i za ta cala otoczke:) no i panowie sliczni sa nie da sie ukryc:) chcialabym kiedys umiec takie rysunki tworzyc...:>
rozmarzylam sie:P -
vixen
feel good faktycznie jest świetne , ale ja czekam na całą płyte; ] poza tym mjaa świetne teledyski . z pomysłem ot co! -
-
ania flaming.różowy
;]eh, fajne teledyski miał i blur więc jakże gorillaz mogliby ich nie mieć; D -
Anonim
poprzednia płyta mnie rozczarowała, miałam wrażenie, że to co dobre zapakowali w single - clint estwood, a reszta była miałka...
nowy singiel jest niezły, a poza tym kocham kreskówkę (a moze komiks...- problemy z terminologią)
-
кaro
-
ania flaming.różowy
musze bronic poprzedniej płyty; ] była naprawdę bardzo bardzo dobra, moge się jedynie przyczepić do dwóch ostatnich piosenek... ; D resZta była S.U.P.E.R -
vixen
nawet ciekawe te remixy inne (clint lepszy od 19-200)
mi się płytką bardzo podoba, jestróżnorodna i w ogóle
poza tym głos damona... mrau -
Anonim
ja chyba miałam za wielkie oczekiwania po singlach... a damon? stoi w kolejce za jamesem i coxonem! (tylko biedny dave jest the-last-man-on-earth type) -
dupa dupa
-
Anonim
-
Anonim
Coxon jest cienki, słabo sobie na solo radzi. Ja wolę goillaz od blura:] bah, słowo się rzekło -
Anonim
"Feel Good Inc." jest swietne. blur bardzo lubie ale tylko plyte Think Tank. Gorillaz?? w calej rozciaglosci. -
Coyote
Moim zdaniem Gorilazz są bardzo przeciętni, ale ciesze się, że Damon zaangażował się w ten projekt ponieważ po części dzięki temu TT słucha się tak, a nie inaczej. -
Grono.Net
-
Anonim
Z debiutu znam tylko singlowe kawałki.
Za to w "Demon Days" już się wgryzłem i muszę przyznać, że byłem mile zaskoczony. Jeden z mocniejszych albumów jakie w tym roku dane mi było słyszeć. -
dupa dupa
hm, wszystkie trzy płyty gorillaz łaczy to, że są mixem wszystkiego, nawet popu, tylko, że jest to ambitny mix, który się nie nudzi. :) -
Anonim
-
dupa dupa
dare był przed ukazaniem się klipu moja jedną z ulubieńszych z całej płyty, a teledysk miażdży as always. :]
- 1
- 2